card-default

Sebastian Prestby

Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder

I tillegg til bunnsolid meglerkompetanse og faglig tyngde har Sebastian R. Prestby inngående kunnskap om boligmarkedet på Romerike, hvor han er født og oppvokst. For mange er boligen den største formuen man besitter i løpet av livet. Sebastian er ydmyk over å få forvalte denne formuen og bestreber seg alltid 100 % for at hans kunder skal få den optimale opplevelsen gjennom hans tjenester.

Sebastian er et konkurransemenneske og er en av de mestselgende meglerne på Romerike. Det skyldes hardt arbeid, målrettede strategier og et sterkt ønske om gode resultater.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: