card-default

Sigurd Stori

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig

Sigurd har alltid likt kjøp og salg, og brenner for å hjelpe folk med å skaffe seg høyest mulig pris for drømmeboligen. Han får ny energi hver gang han møter nye mennesker eller tar i mot nye prosjekter. Han er en ekte Oslo-gutt, som er født, oppvokst og bosatt i hovedstaden og kjenner byens kriker og kroker meget godt. Ved utførelsen av oppdrag er det skreddersøm som står i høysetet - Ingen bolig er lik og hver bolig fortjener sin egen salgsstrategi.

For Sigurd er det alltid det siste salget som er det beste, samtidig mener han at det neste salget alltid er det viktigste. Kollegaene hans beskriver ham som en god sparringspartner.

Det er familien som er den viktigste fritidssyslen. Ellers liker han både å se på og diskutere fotball.

https://www.linkedin.com/in/sigurd-stori-53769229/Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: