Silje er den kvikke, morsomme, varme, vennlige og skravlete. Akkurat som en megler skal være altså. Hun har en helt egen evne til å fange rommet, og en visning med Silje er noe folk husker.

Silje har en utstrålende personlighet og dette plukket en annen megler på kontoret opp, etter at hun var på visning og vant budrunden. Vi syntes det var såpass hyggelig at veien dermed var kort til at hun heller burde jobbe hos oss, enn der hun var. Med Silje får du en kreativ megler som er løsningsorientert. Hun sørger for at du blir godt ivaretatt, enten om du er selger, kjøper eller interessent. Siden Silje startet, har hun solgt både smått og stort i stort sett hele Oslo.

Om du velger Silje som megler får du akkurat det vi møtte på visning for noen år siden - verdens beste Silje!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: