card-default

Sori Ratnam

Eiendomsmeglerfullmektig

Hei!

Boligsalg innebærer mye følelser og tanker, og er en omfattende prosess for mange. Som megler lytter jeg derfor på dine behov og iverater dine interesser, slik at prosessen foregår på en trygg og effektiv måte. Jeg er en megler som preferer å være meg selv og ha det gøy med mine kunder i kombinasjon av å være profesjonell enn å late som at jeg er seriøs og aldri ha det moro bare for å virke "profesjonell". Både du som kunde og jeg som megler må trives, tenker jeg. Jeg elsker min jobb, så om du ringer meg på en mandag eller søndag spiller absolutt ingen rolle. Tidligere kunder har kontaktet meg igjen for å benytte meg som megler, og det er det vel en grunn til! :-D

Når man vanligvis skal velge en megler er man gjerne ute etter en megler som er dyktig, imøtekommende, lokalkjent og gir et rimelig pristilbud. Det er kun noen få som skjønner at en megler med et bredt nettverk også er essensielt. Dette fordi jeg klarer å få med meg flere i budrundene pga høyere potensielle interessenter fra mitt nettverk. I skrivende stund har jeg 12 som er ute etter å kjøpe en bolig kun jeg selger pga tilliten de har til meg. Jeg når primært frem til mitt nettverk gjennom å markedsføre i sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat, men også gjennom å holde kontakten på mobil med de jeg ikke kjenner så godt.

Jeg kjenner godt til hele strekningene fra Drammen - Oslo - Nittedal/Fetsund/Jessheim pga. nettverk, så hvis du skulle befinne deg et sted i mellom disse strekningene er det bare å kontakte meg.

Gleder meg! :-)

Sori Ratnam

Mobil: 94130052

E-post: sra@eie.noFinn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: