card-default

Sori Ratnam

Eiendomsmegler

Sori Ratnam har siden ung alder vært engasjert og interessert i eiendom, og alltid vært omringet av mennesker med bakgrunn innenfor eiendom. Valget om at han skulle bli eiendomsmegler ble derfor tatt i veldig tidlig alder, og han har aldri sett seg tilbake. Med tiden har han opparbeidet seg et stort nettverk, og en veldig bred lokalkunnskap.

Han vet at et boligsalg er en omfattende prosess, og innebærer mye følelser og store verdier. Sori er derfor en megler som lytter til dine behov og ivaretar dine interesser hele veien. Det gjør at hele salgsprosessen er trygg, effektiv og skreddersydd for hver enkelt kunde.

Sori jobber hardt og målrettet for å markedsføre boligene han selger, og får da verdien ved å hente inn mange interessenter for din bolig fra sitt nettverk. Mange av hans tidligere kunder tar kontakt når de skal selge igjen, og det er det vel en grunn til.

Ta kontakt med Sori for Premium rådgivning for ditt boligsalg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: