card-default

Sori Ratnam

Eiendomsmeglerfullmektig

Boligsalg innebærer mye følelser og tanker, og er en omfattende prosess for mange. Som megler lytter jeg derfor på dine behov og ivareter dine interesser. Det gjør at prosessen foregår på en trygg og effektiv måte.

Jeg er en megler som prefererer å være meg selv istedenfor å skjule min personlighet bak masken som megler bare for å virke «profesjonell». Profesjonalitet gjenspeiles i arbeidet mitt. Jeg velger å vise personligheten min, fordi det får både du og interessenter av boligen stor glede av i en salgsprosess. Tidligere kunder tar kontakt for å benytte meg som megler igjen, og det er det vel en grunn til.

Når man vanligvis velger en megler, er man gjerne ute etter en megler som er dyktig, imøtekommende, lokalkjent og gir et rimelig pristilbud. I tillegg til dette har jeg et bredt nettverk. Hva har det å si for deg som er selger? Vel, et bredt nettverk kan føre til flere interessenter. Flere interessenter vil føre til flere i budrunden. En budgiver er verdt mye!

Jeg kjenner godt til hele strekningene fra Drammen - Oslo - Nittedal/Fetsund/Jessheim pga. nettverk, så hvis du skulle befinne deg et sted i mellom disse strekningene er det bare å kontakte meg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: