card-default

Sverre Tandberg

Eiendomsmegler I Partner

Sverre er eldstemann på kontoret, og beklageligvis for hans del med god margin også. Men på den annen side: heldig er den som har erfaring! (ref. Sverre selv) Sverre startet selskapet i 2005, og har siden det bygget opp et enormt nettverk i hele Oslo. Han er skråsikker på at vi burde lage boligannonser på en litt annen måte enn resten av bransjen, og det har gjort at han har fått et navn for akkurat det.

Om du velger Sverre som megler får du alt annet enn en A4 opplevelse. Men morsomt blir det, og et knallresultat kan vi love deg!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: