card-default

Synne Eide Lunde

Eiendomsmegler

Synne er en engasjert og faglig sterk megler! Hun har flere år i bransjen og lever av forøyde kunder. Hovedfokuset er alltid å skape merverdi for kundene sine. " Jeg er så ekstremt takknemlig over å få forvalte den største verdien kundene mine eier. Derfor behandler jeg hvert boligsalg som om det skulle vært mitt eget".

Med sitt brennende engasjement, dyktige samarbeidspartnere, skreddersydde strategier og stort fokus på presentasjon, hjelper hun kundene med å oppnå maks pris for boligen sine.

Hun er alltid tilgjengelig, smilende og gir seg ikke før kunden er fornøyd.

Ønsker du en engasjert megler som setter krav til seg selv og produktet hun leverer? Da er Synne riktig megler for deg!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

6

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Marianne - Selger, oktober 2023

Synne er spesielt flink til å gå gjennom prosessen på en forståelig måte, og svarer godt på alle spørsmål Dette skaper (velfortjent) tillit til megler!

Tobias - Selger, august 2023

Synne har vært ekstremt behjelpelig med alt fra styling-tips til å svare på spørsmål fra en stressa boligselger til alle døgnets tider. Kan anbefale Synne varmt videre! Meget fornøyd med prosessen - topp service!

Ingebjørg - Selger, april 2023

Synne førte oss trygt og godt gjennom vårt første boligsalg! Hun var veldig positiv, behjelpelig og tilgjengelig, som gjorde at vi følte oss godt ivaretatt til enhver tid i prosessen. Vi opplevde henne også som faglig dyktig og engasjert i det hun driver med, og hun var opptatt av å ivareta både oss og potensielle kjøpere. Vi gir Synne våre beste anbefalinger

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: