card-default

Thea Henden

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Kontorsjef

Jeg har fullført en bachelorgrad i Eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI og har jobbet i EIE siden starten av 2019. For meg er det viktig å skape trygghet hele veien slik at sammarbeidet blir en god opplevelse for både kjøper og selger. Jeg vil være tilstede og kvalitetssikre hvert steg i salgsprosessen og sørge for at kundens verdier megles under trygge omstendigheter.

Jeg er hardtarbeidende, strukturert og nøyaktig, slik at jeg skal nå mitt mål om å ha fornøyde kunder.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: