card-default

Trine Sanne

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig

Trine er en energisk, ærlig og målrettet eiendomsmegler med over 37 års erfaring fra yrke. Hun drives av gode resultater, og det får hun ved å skape gode relasjoner til kundene. Alle skal føle seg godt ivaretatt, og få god oppfølging og faglig veiledning gjennom hele prosessen. Trine er enormt opptatt av eiendom og holder seg godt oppdatert på det faglige, slik at kundene alltid er i trygge hender. Kollegaer beskriver henne som fokusert og målrettet, med enormt engasjement.

Trine er født og oppvokst i Sandefjord, og er godt kjent i hele Vestfold. Hun brenner for jobben sin, men setter også av tid til familie, venner og Gordon Setteren Chilly.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: