card-default

Vetle Larsen

Eiendomsmegler | Partner

For meg er fornøyde kunder det viktigste.

For å oppnå det beste resultatet for ditt boligsalg kreves det tid til å gjøre det ordentlig. Tid til gode forberedelser, en god presentasjon av boligen, den beste rådgivningen og tid til deg som kunde.

Jeg er født og oppvokst i Harstad og har jobbet i meglerbransjen siden 2016. Jeg har siden da vært blant de mestselgende meglerne i Harstad og selger alle typer eiendommer i Harstad, Kvæfjord, Tjeldsund, Evenes, Ibestad og Lødingen.

Jeg er faglig dyktig, har en bachelor i Eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI og ble kåret til beste student på studiet. Ta kontakt med meg for en hyggelig prat.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

7

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
200

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Ninni og Kjell-Ivar, Enebolig i Kilbotn, juni 2023

Takk for at du var vår megler. Vi hadde bare positive opplevelse med deg og du rettledet oss gjennom prosessen. Takk Vetle!

Pia, Leilighet i Harstad sentrum, mai 2023

Jeg hadde gleden av å jobbe med Vetle som min eiendomsmegler, og jeg kan ærlig si at det var en utrolig positiv opplevelse. Vetle var alltid smilende og imøtekommende, og han var alltid tilgjengelig når jeg trengte å kontakte ham. Han gav meg en følelse av trygghet og ro gjennom hele prosessen med å selge boligen min, selv i et utfordrende marked. Vetles profesjonalitet og dedikasjon til sitt arbeid gjorde meg sikker på at alt ville ordne seg, og det gjorde det. Jeg er svært takknemlig for den tjenesten Vetle utførte for meg som eiendomsmegler.

Celina og Anders, Rekkehus på Bergseng, februar 2023

Vetle er en fantastisk eiendomsmegler som opptrer profesjonelt og når det gjaldt salget av leiligheten vår så viste det seg godt at han hadde kontroll på det han driver på med.

Petter, Leilighet i Harstad sentrum, mai 2022

Vetle gjennomførte oppdraget med høy grad av profesjonalitet og var svært løsningsorientert. Et eksempel på dette var at en potensiell kjøper trengte en parkeringsplass til leiligheten. Da ringte Vetle rundt og ordnet leieavtale på parkeringsplass. Dette var avgjørende for at nettopp denne personen kjøpte leiligheten. Anbefales på det sterkeste!

Gerd Karin, Rekkehus på Gangsås, april 2022

Jeg brukte Vetle som megler da jeg solgte min borettslagsleilighet på Gangsås høsten 2021. Vetle var i hele salgsprosessen aktivt og engasjert og viste stor interesse for min leilighet og boligsalget. Han var tilgjengelig og svarte når jeg tok kontakt med han. Hele prosessen var forutsigbar og alle avtaler ble overholdt. Verdivurderingen samsvarte godt med salgsprisen. Jeg opplevde Vetle som en erfaren og meget hyggelig eiendomsmegler med god kompetanse på nærområdet og Harstad for øvrig.

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: