hero
Artikler / Arkiv

– Vi er opptatt av å levere ordentlig kvalitet

I februar åpnet Andreas Forsell Lund, sammen med Yasin Unal og Daniel Lanto, EIE-kontor i Trondheim. Trioen har lang fartstid i eiendomsbransjen og legger til rette for at kunden skal få mest mulig ut av boligsalget.


Kontoret har hatt en suksessfull start i Trondheim. Daglig leder, Forsell Lund, forteller at det har gått over all forventning og gleder seg til fortsettelsen.


– Det er selvfølgelig mye hardt arbeid som ligger bak. Det ligger en gjennomtenkt plan bak hvert eneste boligsalg, og vi jobber proaktivt gjennom hele prosessen, sier Forsell Lund.


Fullt fokus på kunder


Siden oppstart for kun to måneder siden har kontoret allerede ansatt to nye til teamet sitt. Cicilie Gravseth Stene, som er kontorleder og saksbehandler, og Amrinder Singh, som er eiendomsmeglerfullmektig.


– Det har vært veldig spennende og lærerikt å åpne kontor, og vi opplever at det er mange som vil bruke oss. Det óg er veldig positivt, forteller daglig leder, Forsell Lund.


Meglerne ved EIE Trondheim arbeider hardt for å levere ordentlig kvalitet til sine kunder. De har som mål å bestandig skape den beste løsningen – for både selger og kjøper.


– Vi ønsker å være gode rådgivere for både selger og kjøper. Vi ser på oss selv om dyktige meglere og har gode tall å vise til, sier Forsell Lund.


Har troen på at boligvåren vil komme


Likt som i hele Norge var det også en nedgang i boligprisene i Trondheim i mars. Ifølge tall fra Eiendom Norge falt boligprisene 1,8 prosent, og er nå 0,3 prosent høyere enn for ett år siden. Mye av bakgrunnen for dette er coronautbruddet som har preget Norge de siste ukene.


– Det er fortsatt et aktivt boligmarked. Vi har fått inn mange oppdrag i løpet av den tiden vi har drevet, og vi har troen på at boligvåren vil komme og vi er forberedt, sier Forsell Lund.


Kontoret følger Folkehelseinstituttets retningslinjer, og gjør alt for å skape en trygg bolighandel.


Les mer om kontoret og ta kontakt med meglerne her.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: