hero
Artikler / Arkiv

Eie styrkes i Stavanger

Eiendomssalget går godt i Rogaland, og Eie eiendomsmegling har nylig fått med seg Rogaland Elendoms-megling på laget.

I følge Stavanger Statistikk har Stavanger hatt størst befolkningsvekst etter Oslo så langt i 2012, og i kombinasjon med for lite nybygg virksomhet, fører dette til press på boligmarkedet i området. Prisstigningen har i samme periode vært 8,5 prosent.

God investering


– Markedet er svært bra, og det meste vi selger går til prisantydning eller over. Å kjøpe bolig i Stavanger har så langt vist seg å være en meget god investering. Dessverre bygges det for lite, som mange andre steder i landet, og dette presser prisene opp. Det er jo bra for de som skal selge, men vanskelig for de som ønsker seg inn på boligmarkedet, sier Michael R. Myhre, daglig leder hos Eie eiendomsmeglings nye kontor i Stavanger. Hovedregelen er at den som skal kjøpe bolig må stille med15 prosent egenkapital, noe som gjør det vanskelig for førstegangskjøpere, men med lav styringsrente, anbefaler Myhre de unge å eie fremfor å leie.

Gå sammen om studentbolig


– Vi selger alt fra representasjonsboliger til rimelige ”studentboliger”. Skal du studere tre år i Stavanger, og kjøper en leilighet til 3 millioner kroner, vil du etter all sannsynlighet ha en god verdiøkning etter endt studietid. Leiemarkedet er sprengt, så leieprisene er høye. Jeg solgte nylig en leilighet til to søstre som skulle studere her ogog endte med å kjøpe sammen. Gå sammen om å kjøpe, gjerne med venner. Det kan lønne seg, anbefaler den erfarne eiendomsmegleren.Rogaland Eiendomsmegling var tidligere Exact eiendomsmeglere, men ble 1. mai i år en del av Eie eiendomsmegling. De er en

god gjeng på fem erfarne eiendomsmeglere, som har holdt på i oljebyen siden 1999.

– Vi er den samme dyktige gjengen som vi alltid har vært, men nå i ny og bedre innpakning. En god sammen•sveiset gjeng, som koser segpå jobb. Vier opptatt av

et godt faglig og sosialt samhold. Det var ingen tvil om at Eie var de som var mest lik oss. De er dyktige, har et svært godt rykte, og ikke minst en flott logo, sier Michael R. Myhre til slutt.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: