hero
Artikler / Arkiv

Frogner

Boligprisene steg med 1,2 prosent i Oslo i august. Dette er 3,8 prosent høyere enn for et år siden, ifølge tall fra Eiendom Norge. Daglig ledre ved Eie Frogner, Andreas Haanes, forteller at det er stor utbud av boliger til salgs på Frogner.

– De mest attraktive og dyreste områdene er før for Bygdøy Allé. Det er mange populære gater, men Gimle Terrase, Thomas Heftyes gate, Fritzners gate, Kristinelundeveien, Kruses gate og Tidemands gate er blant de mest attraktive, forteller Haanes.

Dyrt og attraktivt område

Haanes forteller at 38 prosent av alle boliger er sekundærboliger. Han mener det blir for dyrt for førstegangskjøpere. Ifølge tall fra Eiendom Norge i august kostet det i snitt 73 352,- per kvadratmeter i Oslo.

– Det er en høy kvadratmeterpris, og på Frogner er det i snitt 91 500,- per kvadratmeter, sier Haanes.Hva er boligkjøperne på Frogner mest opptatt av?

God standard, parkeringsmuligheter, balkong/uteplass, heis.Hva er utfordringene på Frogner?

38 % av alle boliger er sekundærboliger. Blir for dyrt for førstegangskjøpere.

Høy kvmpris snitt kr 91500 pr kmvHva er positivt ved å bo på Frogner?

Veldig sentralt, rolig, hyggelig nærmiljø. Urbant.Er det noe nytt som skjer på Frogner nå?

Nye trikker, nytt trikkespor i Frognerveien. Lite nytt.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: