hero
Artikler / Arkiv

Hva er meglerbooking?

I en travel hverdag kan små gjøremål fort bli glemt. Plutselig var det fredag og den befaringen eller verdivurderingen ble aldri bestilt. Derfor har vi Eie prøvd å gjøre det enklere for deg.

Vi har utviklet "meglerbooking", som er et bookingsystem som skal gjøre det enklest mulig for deg å booke en megler. Ved fem enkle steg kan du nå booke en megler hos oss rett fra PC, mobil eller nettbrett på to minutter.

Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn på vår hjemmeside og trykke deg videre til meglerbooking. Her taster du inn postnummeret ditt og du får da opp utvalgte meglere fra Eie som jobber i dette området. Her kan du velge fritt hvilken megler du ønsker, og deretter velge hvilken tjeneste du har behov for. Enten det er verdivurdering eller befaring. Videre får du opp forskjellige tidspunkter som er ledig i meglerens timeplan. Til slutt er alt du trenger å gjøre å fylle ut navn, adresse og mailadresse.

Klikk her for å booke en megler.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: