EIE artikkelbilde
Artikler / Boligmarkedet

Hva er EIE meglerbooking?

I en hektisk hverdag kan små gjøremål lett bli glemt. Plutselig er det fredag, og befaringen eller verdivurderingen ble aldri bestilt. Derfor har EIE gjort det enklere for deg.

Med EIE Meglerbooking kan du enkelt bestille en megler når det passer for deg. På bare fem enkle trinn kan du nå booke en megler hos oss rett fra din PC, mobil eller nettbrett på kun to minutter.

Alt du trenger å gjøre er å besøke vår hjemmeside og gå til Meglerbooking-seksjonen. Deretter taster du inn ditt postnummer, og du vil få en liste over utvalgte meglere fra EIE som jobber i ditt område. Her kan du fritt velge den megleren du ønsker, og deretter velge den tjenesten du trenger, enten det er verdivurdering eller befaring. Du vil deretter se tilgjengelige tidspunkter i meglerens timeplan. Til slutt trenger du bare å fylle ut ditt navn, adresse og e-postadresse.

På denne måten gjør vi det enkelt for deg å få orden på dine gjøremål og sikre at viktige oppgaver ikke blir glemt i en travel hverdag. Hos EIE tar vi ansvar for å gjøre prosessen med å bestille en megler så smidig og tidsbesparende som mulig.

Klikk her for å booke megler.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: