hero
Artikler / Arkiv

Pangstart for Eie Hamar

Elisabeth Hjelle og Inger Helene Simensen brøt ut og etablerte eget eiendomsmeglerfirma. På under et år har Eie vokst til fem hoder, skriver Hamar Dagblad.

Vi har hatt en fin vekst og solgt mer enn budsjettert i 2016. Sjeldent til å være et oppstartsår, sier og partner Elisabeth Hjelle hos Eie Hamar.

Bruker følelser

Eie-damene sluttet i hvert sitt eiendomsmeglerfirma for å stå på egne bein, skriver Hamar Dagblad.

Hjelle og Simensen etablerte Hamar Eiendomsmegling AS, og inngikk franchiseavtale med Eie-kjeden. En kjede som i dag har 41 kontorer i Norge.

Den første tiden fikk de låne lokaler hos Canon i Ottestad og startet sine første salg der ifra.

I mai i fjor kunne de flytte inn i egne lokaler i Seminargata i Hamar, rett ved Triangelparken.

- Å bryte opp og begynne på nytt er sunt. Det har vært en spennende reise. Vi har fått være med og ta alle valg rundt lokaler og oppussing, markedsføring og reklamestunt, ja, alt av forberedelser. Vi stopper av og til opp og klyper oss i armen og sier: «Fy søren så gøy dette er». Også er det jo motiverende at vi har blitt så godt mottatt i markedet. Det gjør at vi skjerper oss enda mer, sier Simensen til Hamar Dagblad.

- Vi var aldri i tvil om at vi skulle få det til, men det var allikevel spennende. Vi har alle kjente navn i Hamar og vi vet at for å lykkes kreves det mye jobb. Det passer jo fint, for vi elsker jobben vår. Vi har i tillegg fått en veldig god støtte fra Eie sentralt som har vært til stede hele veien, skyter Hjelle inn.

- Og på kort tid har vi fått en veldig fin posisjon, som vi skal ta godt vare på. Vi bruker mye tid på forberedelser av boligene før de skal annonseres. Det er viktig å være kreativ og tenke litt annerledes. Vi har fylt svømmebasseng med luftmadrasser og laget barnefest i hagen. Vi er ikke redde for å bruke følelser i markedsføringen, sier Simensen.

Petter tilbake

Petter er endelig på plass. Eieduoen lokket megleren Petter Bakke hjem til Hamar og fikk han inn på eiersiden, skriver Hamar Dagblad.

Bakke jobbet som avdelingsleder for Eiendomsmegler 1 i Trondheim da han ble lokket tilbake til hjembyen. Denne måneden var han på plass. Nå venter han på at resten av familien kommer etter:

- Jeg har trivdes godt i Trondheim, men nå var tiden inne for å ta med familien og flytte hjem igjen. Men først og fremst så møtte jeg de rette folkene i Inger Helene og Elisabeth. De virket så sultne på suksess, sier Bakke og smiler.

Ifølge Simensen har det vært et scoop:

- Petter regnes som en av landets beste meglere i miljøet. Vi måtte få han hjem, sier Simensen til Hamar Dagblad.

To hoder til er på plass som traineer. Kathrine Kjendlie og Arbresh Vitija.

Les orginialartikkelene i Hamar Dagblad 30. mar eller her

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: