EIE artikkelbilde
Artikler / Boligmarkedet

EIE har lansert Påmelding til visning

Vi har lansert Påmelding til visning for å gi deg en bedre opplevelse når du skal se på drømmeboligen. Når vi vet du kommer, er vi bedre forberedt og kan sikre deg en best mulig visning.

Vi i EIE er opptatt av å gi deg den beste rådgivningen, og det kan vi når vi vet hvem og hvor mange som kommer på visning. Vi har derfor, som første meglerhus i Norge, innført Påmelding til visning som standard på alle våre eiendommer som legges ut til salgs.

Positivt for alle parter

Partner og eiendomsmegler ved Eie Løren & Økern, Silje Dammen, mener at Påmelding til visning er positivt da meglerne i større grad kan forutse interessen for boligen. Hun mener det er viktig at megler forbereder seg godt til visning, og Påmelding til visning styrker dette.

– Når vi vet hvor mange som kommer på visning, kan vi kontakte interessentene i forkant og høre om de har spørsmål om boligen. I tilfeller hvor det er mange påmeldte vil også megler kunne utvide visningstiden slik at hver og én får en bedre visningsopplevelse, sier Dammen.

Dammen mener derfor det er utelukkende positivt at oppfølgningen kan starte i en tidligere fase enn hva den gjør i dag.

Klikk her for å se våre boliger til salgs.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: