EIE artikkelbilde

EIE nominert til årets franchisekjede og årets franchisetaker 2022

FranchiseArkitekt og VIRKE etablerte Franny Awards Norway i 2018 og tildelte prisen "Årets Franchisekjede". I år var EIE eiendomsmegling nominert til den gjeve prisen, i tillegg til EIE eiendomsmegling Bergen, som var nominert til "Årets franchisetaker".

Ifølge juryleder, Frode Finsrud, var det rekordmange påmeldinger og tøff konkurranse om prisen.

For å kunne bli nominert til "Årets franchisekjede" er det visse kriterier som må være oppfyllt. Det må være en franchisekjede som har utmerket seg positivt i året som har gått, kjeden kan befinne seg i alle bransjer (retail, servering, tjenester, B2B) og kjeden må ha drevet franchisedrift siste tolv måneder i Norge, med minimum tre franchiseenheter.

Juryen tar deretter en sammensatt vurdering med betydelig vekt på blant annet franchisekonseptets oppbygging og kvalitet, hvorvidt kjeden fremstår som et forbilde innen sin bransje, evne til fornyelse og tilpasning til nye rammebetingelser, økonomisk utvikling og lønnsomhet, i tillegg til franchisetakeres tilfredshet og holdning til samfunnsansvar, etikk- og miljøspørsmål.

Prisene ble utdelt på Franchisekonferansen 2. mai, og "Årets franchisekjede" gikk til Pizzabakeren og "Årets franchisetaker" til Slettvoll Stavanger. Vi gratulerer Pizzabakeren og Slettvoll Stavanger!

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: