EIE artikkelbilde

Se EIE brandstory film

EIE speiler selger og kjøper ™

Premiumfølelsen skal forsterkes gjennom synlig lidenskap for faget – en EIE megler blir oppriktig glad på vegne av både kjøpere og selgere når han/hun tilfører verdi i alle ledd – både i transaksjonsverdi og opplevelse. EIE har bransjens høyest kvalifiserte rådgivende meglere* og legger ned et meglerhåndverk som setter standard. En EIE megler er tilstede hele veien og følger personlig opp alle kundene.

For EIE er både selgeren og kjøperen en akkurat like viktig kunde. For vi vet at en fornøyd kjøper en dag blir en selger på jakt etter den beste rådgiveren. Dette er differensierende egenskaper i bransjen og EIE skal stå rak i ryggen og fortelle om dette med stolthet. En EIE megler skal være en informasjonsgiver til både selger og kjøper, hvor de får partene til å enes, og skal gjøre både salgs- og kjøpsprosessen til en verdifull opplevelse.

* Vi setter krav til dobbel etterutdanning (30 mot standard 15 lovpålagte poeng i bransjen)

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: