EIE artikkelbilde

Premium rådgivning ved EIE Bergen sør

Premium rådgivning er avgjørende for et vellykket boligsalg. Dette fikk selgeren av Søre Nyhaugåsen 40 erfare tidligere i år. Etter å ha signert med et meglerforetak ble boligen klargjort for salg, og senere lagt på nett med en prisantydning på 7.490.000. Etter flere visninger med få interessenter, ble boligen etterhvert priset ned, men fortsatt ikke solgt. Selger bestemte seg for å avslutte samarbeidet, og tok deretter kontakt med Marius Undheim Helvik ved EIE Eiendomsmegling Bergen Sør.

– Jeg ble kontaktet av en selger som allerede hadde prøvd å selge boligen sin en stund uten hell. Hun ønsket å prøve noe nytt, og ville teste EIE-metoden, sier Marius.

Konseptet til EIE Bergen er i stor grad bygget rundt betydningen av den beste boligannonsen. For å sikre god leveranse ved hvert eneste salg, benytter de et eget stylingbyrå, og egne fotografer. Det beste produktet kombinert med godt meglerhåndverk, er det de selv kaller EIE-metoden. Denne kombinasjonen har flere ganger vist seg å gi boligselgerne merverdi på flere hundre tusen kroner sammenlignet med salgsprisene på tilsvarende objekter i markedet.

Da Marius overtok oppdraget fikk han raskt satt opp en konsultasjon med stylingbyrået HEEM. Etter en grundig gjennomgang med selger ble de raskt enige om hvilke elementer som var viktigst å fremheve i boligen. Ettersom at selger driver eget kunstgalleri, valgte de også å benytte en del av hennes møbler og kunst i stylingen.

– Vi fikk til et bra samarbeid mellom selger, HEEM, og meg – noe som førte til synergier mellom tre kompetanseområder. Dette gjorde at vi fikk en mye bedre presentasjon av eiendommen, og en skikkelig god boligannonse, forteller Marius.

I tillegg til en god boligannonse ble også prisen avgjørende for salget av Søre Nyhaugåsen 40. Megler Marius rådet selgerne til å ikke gå for høyt ut med prisantydning, men å legge seg på et realistisk prisnivå som gjenspeilet boligens verdi. Prisantydning ble derfor satt til 6.950.000.

Etter at annonsen kom på nett var det flere interessenter som ønsket visning, og det var høy interesse rundt boligen. Søre Nyhaugåsen 40 ble til slutt solgt for 7.200.000 etter kun åtte dager på markedet. Resultatet er nok et bevis på at premium rådgivning er essensielt for et vellykket boligsalg, og at EIE-metoden fungerer.

– Vårt mål er alltid å sikre kunden et godt resultat, og det fikk vi til her, avslutter Marius.

Marius Undheim Helvik
Eiendomsmegler | Partner
40 55 40 51 | muh@eie.no

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: