hero
Nyheter

Vi har åpnet kontor i Ålesund

– Nøkkelen til suksess er gjennom arbeidskultur, profesjonalitet og premium rådgivning

– Vi bestemte oss for å satse til tross for pandemien. Det er jo i dårlige tider man skal satse, og ikke i gode. Vi ser frem til å starte et nytt kapittel og et nytt konsept for både oss selv og for Ålesund, sier daglig leder i EIE Ålesund, Albert Eltvik Øien.

Med seg på laget har Øien tre dyktige meglere og én trainee, som til sammen har mange år med erfaring innenfor eiendomsmegling. Øien mener han har den riktige sammensetningen av kollegaer for å kunne lykkes.

– Det å kunne skape sin egen kultur med de rette folka tror vi er avgjørende for at vi skal lykkes. Den sammensetningen av folk har vi fått, er oppskriften på suksess. Målet vårt nå er ikke å ha størst markedsandel, men å ha god nok tid til alle våre boligselgere og ivareta deres interesser på best mulig måte, sier Øien.

Premium og profesjonalitet blir satt høyt

Det nye kontoret i Ålesund mener nøkkelen til suksess er gjennom arbeidskultur, profesjonalitet og premium rådgivning. De setter profesjonalitet høyt, og sørger for at alle ansatte er oppdatert på nytt lovverk og har en ekstra kompetanse for nærliggende områder rundt selve eiendomsmeglingen, noe som gir dem muligheten til å tilby premium rådgivning.

– Det å ha de riktige menneskene rundt seg i hverdagen vil gi en positiv virkning til enhver virksomhet. Mine kollegaer skal glede seg å komme på jobb for å igjen yte det lille ekstra.

EIE Ålesund mener at kompetanse, profesjonalitet, proaktivitet, god rådgivning og en stolthet i jobben vi legger ned er alfa omega, og noe de ønsker å levere på hver eneste dag.

– Disse viktige egenskapene kombinert med riktig markedsføringsmateriell, vil gi kunden en forståelse for at det er riktig valg å velge oss som eiendomsmeglere, sier Øien.

Et positivt marked for boligselgere

Daglig leder, Albert Eltvik Øie, holder ikke tilbake på at han synes Ålesund er Norges vakreste by. Han mener byen har hatt en fin utvikling de siste årene.

– Ålesund har hatt en positiv utvikling de siste årene med nye spisesteder og kulturliv. Byen har en rik historie og er omgitt av fjell, sjøduft og fjorder. Det er fantastisk by å både jobbe og bo i.

Øien forteller at Ålesund har generelt en svak, men stabil økning i boligprisene og en lengre omsetningshastighet på landsbasis. Men i 2020 var boligmarkedet i Ålesund overraskende bra.

– For siste kvartal i år sammenlignet med i fjor har omsetningshastigheten på boliger i Ålesund kommune sunket med hele 19 dager. Samtidig har vi hatt en solid boligprisvekst på 7,79% for siste kvartal i år sammenlignet med i fjor. Tallene vinkler seg positivt for boligselgerne, sier Øien.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: