hero
Artikler / Nyheter

Vipps, så er du påmeldt visning med EIE eiendomsmegling

EIE eiendomsmegling har inngått samarbeid med Vipps

Som første virksomhet i Norge tilbyr vi Vipps for påmelding til visning. Tjenesten gjør at du raskt og enkelt kan melde deg på visning med EIE via Vipps, uten å måtte fylle inn kontaktinformasjon. Samtidig har du oversikt over alle visningene du har vært med på.

Ved å gjenbruke deler av funksjonaliteten i ”Logg inn med Vipps”, er det ikke lenger nødvendig å skrive inn kontaktinformasjonen manuelt hver gang. Dette gir også meglerne korrekt og verifisert kontaktinformasjon fra interessenter.

For administrerende direktør i EIE eiendomsmegling, Hedda K. Ulvness, er denne tjenesten helt i tråd med det EIE ønsker å tilby kundene sine:

-Vi jobber kontinuerlig med å forbedre opplevelsen av å bruke EIE eiendomsmegling for både selger, kjøper og alle som til enhver tid er på boligjakt. Teknologi som forenkler og samtidig gir oss presis informasjon er akkurat det vi er ute etter. Dette gjør det enklere, tryggere og mer oversiktlig for alle involverte parter. At tilbudet er en del av en etablert tjeneste, som har tatt Norge med storm, er selvfølgelig også en stor fordel. Dette er vi i EIE veldig glade for å være med på, sier Ulvness, som krediterer sin samarbeidspartner Ellera for å ta tatt initiativ til samarbeidet.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: