EIE artikkelbilde
Artikler / Styling og interiør

Bestill visning- og flyttevask enkelt i EIE portalen

Det er mye å tenke på når du skal selge boligen og flytte. I EIE portalen kan du med et enkelt tastetrykk bestille flyttevask for din bolig hos en av våre samarbeidspartnere

Gjennom EIE portalen tilbyr vi flyttevask med våre samarbeidspartnere. Dette gir deg som selger én ting mindre å tenke på, samtidig som boligen fremstår på best mulig måte før ny kjøper overtar boligen. Hos EIE gir vi deg Premium rådgivning hele veien, og gjør det enklere for deg å huske på alt som skal gjøres.

Hvorfor velge flyttevask?
Som de fleste vet kan det være hektisk og stressende å selge bolig. Det er mye som skal gjøres før hjemmet skal overtas av en ny eier. Derfor er det lurt å få hjelp med arbeid som man nødvendigvis ikke trenger å gjøre selv, som for eksempel rengjøringsjobben.

Sparer deg for tid
Det er lett å glemme hvor lang tid det tar å vaske ut en hel bolig. Derfor kan det lønne seg å overlate vaskingen til en profesjonell aktør som sikrer det deg et godt resultat, og sparer deg for mye tid. Det vil samtidig gi deg overskudd til å fokusere på andre ting, som for eksempel flytteprosessen. Skal du bestille flyttevask er det lurt å gjøre det i god tid før visning og overtakelse.

Med et renholdsbyrå får du hjelp til 100% rengjøring av en fraflyttet bolig. Ved overtakelse skal boligen leveres ryddet og grundig rengjort. Renholdsbyrået tilpasser tjenesten etter ditt behov og hjelper deg med renhold av boligen. Kundene får alltid et skriftlig tilbud på avtalen, slik at du er sikret det du har betalt for.

Overtagelsesgaranti
HMH er en av flere samarbeidspartnere EIE har avtale med rundt om i landet, og de hjelper deg gjerne med flyttevasken. Kundene får en garanti på arbeidet som blir gjort i form av en skriftlig avtale. Går ikke alt som avtalt, vil HMH komme å utbedre det som er mangelfullt med vasken. Dermed skal du slippe å måtte gå over en ekstra gang etter HMH har gjort rent. HMH har også en egen administrasjon med kundeservice som følger opp. Det er også egne teamledere som har ansvar for rapportering og arbeid, som gjør at alle avtaler følges opp nøye.

Visningsvask
Boligen bør også vaskes grundig før visning slik at den fremstår best mulig. En visningsvask er vask av alle overflater, som klargjør boligen for salg. Visningsvasken er mindre omfattende enn en flyttevask, og du bestemmer selv hva du ønsker rengjort før visning sammen med HMH eller en av våre andre samarbeidspartnere.

Spørsmål?
Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt. Derfor kaller vi det Premium rådgivning.


Her kan du enkelt logge inn i EIE portalen

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: