EIE artikkelbilde
Artikler / Styling og interiør

Slik får du flere folk på visning

EIE tilbyr Premium rådgivning og deler nyttige tips til hvordan man tiltrekker de rette interessentene til akkurat din bolig.

Våre eiendomsmeglere sitter daglig og følger med på boligmarkedet. Markedet er i stadig endring, ikke bare måned for måned, men også uke for uke. Dersom du er i en tidlig dialog med en av våre eiendomsmeglere vil vi kunne time annonseringen av boligen din etter markedet. Kanskje du bør gripe sjansen når ingen av naboene selger, eller at det enket og greit var ett kanonsalg hos naboen for en dag siden. Det er lite ved ett godt salg som legges opp til tilfeldighetene. Ta kontakt med en av våre eiendomsmeglere i god tid slik at vi kan tilrettelegge og skreddersy en god salgsprosess for deg.

En god boligannonse er alfa og omega

En av nøklene til et godt boligsalg er å vise boligen fra sin beste side. Førsteinntrykket publikum får gjennom boligannonsen gjenspeiler ofte hvor mange interessenter som dukker på visning. Ofte kan man se seg blind på egen bolig. Derfor er det lurt å engasjere megler så tidlig som mulig slik at vi kan komme med råd til hva som bør gjøres. I de fleste tilfeller anbefaler vi mindre oppgraderinger som å male eller gjøre ferdig påbegynte småprosjekter.

Premium bilder er gull verdt

Foto og styling har mye å si for interessentenes førsteinntrykk av boligen. Derfor bør du legge tid og engasjement i å vise boligen fra sin aller beste side på bilder og på visning. Når det gjelder styling, så tenk at potensielle kjøpere skal få en følelse av at de har lyst til å bo der. Her kan en boligstylist være til god hjelp.

Bli sett av de rette kjøperne

Når alle forberedelser er gjort, er det på tide å tenke markedsføring. Våre eiendomsmeglere vet mye om hva slags markedsføring som er best for akkurat din bolig, og hvordan de skal nå ut til de rette kundene. I flere markeder er det tøff konkurranse om interessentene, derfor er det viktig at du når de rette folkene med akkurat din boligannonse.

Tips til hvordan du kan få flere folk på visning:

1. Sørg for å bruke bilder av premium kvalitet som fremhever boligens fordeler, og som gir et realistisk inntrykk av boligens størrelse og standard.

2. Riktig styling av boligen er viktig for å skape et godt inntrykk av boligen. Tenk på målgruppen når boligen styles.

3. Fremhev boligens kvaliteter og muligheter i annonsen.

4. Annerledes utforming av tekst og foto kan lønne seg. Det trekker oppmerksomhet, men husk å ha den potensielle kjøperen i bakhodet.

5. Video eller dronefotografering er fint å bruke for å vise frem eiendommen og nabolaget. Det gir god oppmerksomhet og kan gjøre at du skiller deg ut i mengden.

6. Benytt en lokalkjent EIE eiendomsmegler som nylig har solgt samme type boliger i samme område. Denne personen kan også ha oversikt over potensielle kjøpere som har sett på tilsvarende boliger.

7. Sørg for at megleren er opptatt av å markedsføre din bolig på en måte som gjør at du treffer riktig kjøpergruppe.

8. EIE look er vårt digitale annonseprodukt som finner relevante og kjøpeklare interessenter for din bolig. Med dyp forbrukerinnsikt og avanserte algoritmer vet vi hvem som er på boligjakt, og leter etter akkurat din type bolig. Det er mange som ikke er på aktiv boligjakt, men som kan tenke seg å kjøpe din bolig dersom de får vite om den. Derfor treffer EIE look også de som ikke aktivt søker selv, men har vist interesse for tilsvarende boliger. Markedsføring med denne tjenesten gjør at boligannonsen din vises til relevante kjøpere gjennom nasjonale- og regionalesaviser og på alle sosiale medier.

9. De fleste tidspunkter i løpet av uken er egnede visningstidspunkter, men unngå gjerne fredag, lørdag og utfartshelger. Tenk på målgruppen når du setter visningstidspunkter.

10. Åpne for privatvisninger slik at flere får mulighet til å se boligen utenfor oppsatt visning.

11. Sørg for at boligen er ryddet og rengjort. Husk å fjerne personlige gjenstander som bilder, tannbørster, sjampoflasker og liknende.

12. Skap en god og avslappende stemning i boligen på visningsdagen, slik kan potensielle interessenter lettere se for seg hvordan det er å bo i boligen. Gode tips kan være å tenne lys eller sørge for god oppvarming dersom visningen er på vinteren.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: