header image

EIE Bergen Sør

Vi i EIE-Bergen Sør starter 2022 med å ekspandere, og har installert oss i helt nye lokaler. Her har vi dyktige eiendomsmeglere som står klare for å hjelpe deg i ditt neste boligsalg.

Vårt mål er å skape verdens beste boligannonser. Dette høres kanskje ambisiøst ut, men vi mener at med riktig fremstilling av din bolig så økes sannsynligheten for et godt boligsalg. Med egne stylister, fotografer og markedsførere så har vi utarbeidet det vi kaller EIE-metoden. En metodikk som fokuserer på distinkte elementer som får boligen din til å skille seg ut, samt skaper interesse hos potensielle boligkjøpere. Denne metoden har skapt enorm vekst for alle våre kontorer, og i 2021 har den bidratt til å generere over 1 100 boligsalg i Bergen.

Vi er opptatt av at våre kunder skal ha en så oversiktlig, trygg og behagelig opplevelse av et boligsalg som mulig. Som selger skal du føle deg ivaretatt gjennom hele prosessen; fra klargjøring og planlegging av salg – helt frem til nøkkelen leveres hos ny eier.

EIE-Bergen Sør vet hva som må gjøres for å få riktig pris for din eiendom, og ikke minst en god salgsprosess.

Kontakt oss for Premium rådgivning, finn din megler her.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: