header image

EIE Frogner & Aker Brygge

Fra dødsbo til drømmebolig

Å gjøre opp et dødsbo kan være en utfordrende og følelsesmessig krevende opplevelse. Det er ikke alltid at boligen som avdøde etterlater seg er visningsklar. Mye skal tømmes, ryddes og klargjøres før boligen skal ut i markedet. Med riktig ekspertise og dedikasjon kan vi forvandle en slik bolig til noe ekstraordinært. Dette har vi nylig gjort med en leilighet i et dødsbo hos vår samarbeidspartner, Codex Advokat.

En total transformasjon – alt er gjort
Når vi sier "alt," mener vi virkelig alt. Fra begynnelse til slutt har vi håndtert hele prosessen for bostyrer i Codex Advokat. Dette inkluderer alt fra rydding, tømming, maling, generell oppussing, klargjøring for salg, møbelstyling og salg av boligen. Alt med mål om at dødsboet skulle sitte igjen med mest mulig.

Rydding og tømming
Det første skrittet i var å rydde og tømme boligen. Vi ønsket å gi boligen et blankt lerret, fjerne alle personlige eiendeler og starte på nytt for å skape et utgangspunkt for en drømmebolig. Dette er en oppgave som kan være overveldende for mange, men vårt dedikerte team synes det var en veldig spennende oppgave! Resultatet ble også veldig bra.

Maling, gardiner og belysning
Etter at boligen var tømt, gikk vi i gang med å forvandle den. Vi gav veggene en ny fargepalett som skulle gi rommene et friskt og moderne preg. Gangen og soverommet ble malt i "Frostrøyk", mens det andre soverommet ble malt i "Antwerp Beige". Stuen ble malt i "Soothing beige", som er veldig i tiden nå, mens kjøkkenfrontene ble malt i "Frostrøyk" (alle fargene fra Lady Pure Color).

Vi satte også opp gardiner som passet perfekt til interiøret, og valgte belysning som ikke bare var funksjonell, men også estetisk tiltalende. Målet var å skape en atmosfære som skulle appellere til potensielle kjøpere. Vi sørget også for vask og øvrig klargjøring av boligen, slik at alt ble ivaretatt av vårt kompetente team og minimalt med arbeidet tilfalt bostyrer/dødsboet.


Styling med Studio Ønseth
Vi vet hvor viktig styling er når det gjelder å selge en bolig. Dette kan være med på skille helt ekstraordinære salg fra de ordinære. Hos EIE Frogner & Aker Brygge samarbeider vi med Studio Ønseth. De er eksperter på interiørdesign og styling, med mål om å fremstille boligen din på den aller beste måten. De er eksperter i fargekombinasjoner, innredning og det å skape et helhetlig, positivt inntrykk av boligen på foto og visning.

Stylistens tips:
"Gjør små grep som gir en stor og tydelig effekt. I Jens Bjelkes gate 82E valgte vi å male hele leiligheten i lyse toner som står i stil til hverandre. Når man fargesetter en hel leilighet, er det viktig å sette sammen de riktige fargene. Vi gav også kjøkkenfrontene ett løft med maling. Takbelysning er også viktig. Her brukte vi store runde former som gir det lille ekstra, men som samtidig er lette i uttrykket. Gardiner gir tekstur og mykner rommet. Trikset er å henge gardinene helt fra taket og ved siden av vinduene. Da vil rommet virke større. Med gardiner får man i tillegg en lun følelse."

Stylist: Elisabeth Onseth


En av Norges beste boligfotografer, Daniel Bergsagel
Bilder er det første inntrykket potensielle kjøpere får av en bolig. Derfor er det essensielt med høy kvalitet på bildene. Bildene er første møte med boligen på finn.no, og allerede her danner kjøperen seg et inntrykk av om dette er det neste hjemmet. Har du tenkt på at det også er bildene som er avgjørende etter visning? Kvelden etter visningen går interessentene ofte inn på annonsen igjen for å gjenoppleve boligen igjen. Vi kan ikke understreke hvor viktig det er å ha knallbra foto!

Vi bruker derfor en av Norges beste boligfotografer, Daniel Bergsagel, som også vet hvor viktige bildene er. Hans evne til å fange detaljer og å formidle en bolig på en følelsesmessig appellerende måte, er avgjørende for vår markedsføringsstrategi. Daniel har fokus på naturlig lys, begrenset bruk av "vidvinkel", og har en mer "interiørmagasin"-look på bildene sine. Vi tror dette er med på at vi når målet vårt om å lage Norges beste boligannonser!

Resultatet i Jens Bjelkes gate, var ikke bare en bolig som er klar for markedet, men en virkelig lekker leilighet. Boligen ble solgt etter første visning, over prisantydning, med fire budgivere, i et krevende marked. Vi kunne solgt denne boligen som et oppussingsprosjekt, men vår innsats og samarbeidet med Codex Advokat resulterte i en bolig som vil appellere til de som søker et fullt ferdigstilt og attraktivt hjem.

Fotografens tanke:
"Styling skaper mulighet for mange detaljbilder og fine utsnitt. I Jens Bjelkes gate 82E laget jeg noen litt ekstra mørke detaljbilder. Dette får en ellers traus leilighet til å bli mystisk og spennende."

Fotograf: Daniel Bergsagel


Fra dødsbo til drømmebolig
Vi er stolte over hva vi har oppnådd i Jens Bjelkes gate 82E sammen med Codex Advokat, og teamet vårt med stylister og fotograf. Vi ser frem til å hjelpe flere bostyrere og arvinger med å forvandle dødsbo til drømmeboliger. Sammen bistår vi i hele salgsprosessen og vi vet hva som skal til for å oppnå de beste salgsresultatene.

Om du ønsker å se denne fantastiske boligen selv, eller få mer informasjon om våre tjenester, er du velkommen til å kontakte oss i EIE eiendomsmegling når som helst.

Jens Bjelkes gate 82E
https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=335882626

Ta kontakt for Premium rådgivning

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: