header image
Les hele historien

Historien bak EIE Bergen Vest og Fyllingsdalen

Tre hardtarbeidende meglere med samme visjon og fremtidsplaner, markerer startskuddet på suksessen bak EIE Bergen Vest og Fyllingsdalen. Denne trioen bestående av Tarek André Bergfjord, Sebastian Eide og Daniel Rye, hadde alle et ønske om å drive et felles kontor. På dette tidspunktet jobbet de tre på hvert sitt meglerkontor, med hver sine områder. Tarek i Krogsveen, og Daniel & Sebastian i Eiendomsmegler vest. Drømmen var noe eget som skulle legge til rette for ambisiøse meglere, i form av god opplæring, god kultur og oppfølging. Et meglerkontor med mål om å fremme samarbeid og godt meglerhåndverk.

Det var akkurat dette som EIE presenterte når de tok kontakt med trioen. EIE skulle utvide, og ønsket noen til å ta over vestsiden av Bergen. Trioen fant fort ut at dette var en god match med deres visjoner:

"Vi hadde alle et veldig godt inntrykk av EIE. Både når det gjaldt hvordan EIE jobbet med annonser og produktet som helhet, men også når det gjaldt kultur, miljø og det å legge til rette for utvikling og muligheter for alle som vil. Vi ble raskt enige om at EIE var det riktige valget for oss" – Tarek

Veien videre ble et år på hovedkontoret for innkjøring, og ikke minst for å sikre samarbeid på tvers av kontorene. Neste steg ble å finne egne lokaler. I slutten av 2019 fant de det de lette etter. Et noe eldre lokale over Nortura, plassert på vestsiden av Bergen. Lokalet i seg selv var ikke akkurat det du drømmer om, men for trioen har det aldri vært avgjørende hvor de jobber. Det viktigste for dem er menneskene som jobber der, og samarbeidet dem imellom.

I begynnelsen av 2020 var lokalene klare for innflytning. De 3 meglerne, i tillegg til 2 andre ansatte, startet på det som skulle vise seg å bli et forrykende år. Det var lange dager, fra tidlig på morgenen til langt ut på natten. Dette ga resultater. Med en enorm vekst, ble de på kort tid en av de største aktørene i området Bergen vest. Til tross for den vanskelige coronasituasjonen - som medførte mye hjemmekontor, så klarte de å bygge et godt arbeidsmiljø hvor man arbeidet som et team. Dette la grunnlaget for 2021.

" Vi ble raskt et lag som jobber sammen og ikke individuelt. Dette gir arbeidsglede, og selvfølgelig også resultater!" – Tarek

2021 var i likhet med 2020 et stort eventyr. Produktet EIE tilbyr, sammen med folkene som jobber der, gjorde at de i 2021 igjen fikk en dobling i omsetning fra året før. Antall ansatte ble også doblet, og med så mange nye med på laget, er de nå på vei inn i nye og større kontorlokaler. Men de har lovet at kulturen fra «over Nortura» forblir.

"Vi ser at målet vårt som er å lage verdens beste boligannonser kombinert med verdens beste arbeidsplass har ført suksessen vi har i dag! Til tross for at vi nå skal over i nye lokaler, så skal vi beholde den samme god kjernen, som utgjør EIE Bergen Vest og Fyllingsdalen"- Tarek

Kontakt oss for Premium rådgivning
EIE Bergen Vest og Fyllingsdalen | 55 50 03 00 | bergenvest@eie.no

Ønsker du vår hjelp?

Kontakt oss

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: