header image

Mer enn et objekt

Interiørstylist Catrine Svellingen står bak instagramkontoen @catrine_svellingen, og websiden www.catrinesvellingen.no. Her deler hun personlige glimt, inspirerende historier og unike interiørkonsepter fra sitt eget hjem og oppdrag hun har utført. Nylig flyttet hun og samboer Per Ove Akselvoll fra Bergen til Oslo for å starte ett nytt kapittel. De valgte da å selge sin flotte leilighet i hjertet av Bergen sentrum.

— Det å selge hjemmet sitt er veldig personlig, det er mye følelser knyttet til en slik prosess. Man legger mye innsats ned i å bygge seg et «hjem», sier Catrine, før hun forteller hva hun legger i ordet hjem:

— Det er der man finner en fullstendig ro, kan senke skuldrene og bare få være. Estetikk og funksjonalitet i skjønn forening, å ha gode og smarte løsninger som gjør hverdagen enklere. En god miks av materialer, egne designede løsninger, vintage og design, er det som gjør hjemmet personlig og gjenspeiler de som bor der, sier Catrine.


Leilighet med egenart

Catrine og Per Ove har lagt ned mye tid og kjærlighet i leiligheten de solgte – de endte opp med å gjøre en totaloppussing for å få den mer funksjonell og personlig.

— Det finnes flere egendesignede løsninger gjennom hele leiligheten, dette for å utnytte arealet maksimalt. Vi flyttet på vegger, laget buede vegger, skiftet gulv og designet ett mer funksjonelt kjøkken. – for å nevne noe.

— Det var viktig for oss at megleren som skulle selge for oss skjønte det vi hadde gjort. Det er jo megler som til slutt skal selge historien. Det er ikke bare et objekt for oss, det er hjemmet vårt! sier Catrine engasjert.

Å ha en megler som forstår leiligheten som skal selges, virker kanskje selvforklarende for noen. Men det er ikke alltid gitt! – sier Per Ove.Estetikk

Med en selger som Catrine, som er godt over middels interessert i hvordan leiligheten fremstår rent estetisk, sier det seg selv at det må være et visst nivå på annonseringen. Som en ettertraktet interiørstylist gjorde hun naturligvis stylingen selv og brukte egen fotograf.

— Vi visste jo at EIE var gode på det visuelle. De har alltid stukket seg litt frem for oss på den måten. De viser at de forstår estetikk og komposisjon – og de har et uttrykk som vi kan sette pris på, sier Catrine.

At EIE var villig til å høre på Catrine og Per Ove sine ønsker var avgjørende for de!

— Simon (eiendomsmegler i EIE, journ.anm.) var fin å samarbeide med. Han var full av gode råd og tips, men var i hovedsak veldig lyttende og hadde full tillit til at vi styrte den visuelle delen av prosessen, noe som var viktig for oss. Vi valgte å bruke egen fotograf, Dag Sandven, både til bilder og video. Vi ville lage en video som var annerledes enn en tradisjonell boligvideo, en som fikk frem små glimt av følelsen i leiligheten. Det var godt å få tilbakemeldinger om at det visuelle universet vi skapte falt i smak ute i markedet, sier Catrine.Trygt og godt med EIE

Å selge bolig kan være svært stressende. Det vet alle som har prøvd. Hvordan var prosessen for Catrine og Per Ove?

— Vi regner med det var nok å gjøre for megler, men det så vi aldri noe til, sier de to.

— Det var lave skuldre gjennom hele prosessen. Aldri noe negativt, eller aldri stresset stemning. Simon hadde full kontroll. Det er det beste samarbeidet vi har hatt i en slik prosess noen gang, sier Per Ove.

De to kan varmt anbefale EIE:

— Det har vært en veldig god prosess å selge bolig sammen med Simon. Samarbeidet har vært godt, og vi føler oss virkelig ivaretatt. Vi kan varmt anbefale Simon og EIE.

Simon Aasen | EIE Bergen sentrum

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: