EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Nordland

EIE Bodø

Besøksadresse

Storgata 13 A

Postadresse

Storgata 13 A
8006 Bodø

Juridisk navn
Bodø Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE er en eiendomsmegler i Bodø med høy lokal kunnskap. Våre erfarne og engasjerte eiendomsmeglere har førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for og til hvilken pris som faktisk er realistisk å oppnå.

EIE Bodø er sentralt plassert i moderne lokaler i Storgata. De har en elegant vindusutstilling som raskt kan fange oppmerksomheten til forbipasserende. Kontoret har vært i EIE kjeden siden 2012, og huser både faglig dyktige og engasjerte toppmeglere, med et spesielt godt humør. Kontoret rommer fire meglere og to fullmektiger. De jobber også tett sammen og kjenner hverandres oppdragsportefølje.

Hege Hafnor og Bjørn Armand Vagle startet kontoret i 1999 og har jobbet sammen siden, og etter hvert kom også Runar Sveum inn som partner. Kontoret består for øvrig av våre flinke og engasjerte meglere Kristian Vagle som har vært hos oss siden 2005, Thomas Sandnes Willumsen som har vært megler siden 2019 og Karoline Nyheim som blir ferdig utdannet megler i 2020. Bodø er en spennende by i stadig utvikling. Våre meglere har god
lokalkunnskap, og er godt kjent i de nye boligområdene så vel som de etablerte. Til kontoret er det tilknyttet egen boligstylist, og alle kundene får tilbud om bistand for å gjøre "det lille ekstra" i forkant av et salg.

Du er hjertelig velkommen inn til oss for en hyggelig boligprat. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Følg EIE Bodø på Facebook Se EIE Bodø på kart

Våre medarbeidere

card-default

Hege Hafnor

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Hege
card-default

Bjørn Armand Vagle

Eiendomsmegler MNEF
Les om Bjørn
card-default

Kristian Vagle

Eiendomsmegler
Les om Kristian
card-default

Runar Sveum

Eiendomsmegler / Partner
Les om Runar
card-default

Karoline Nyheim

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Karoline
card-default

Thomas Sandnes Willumsen

Eiendomsmegler
Les om Thomas
card-default

Mathias Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mathias

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: