EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Buskerud

EIE Drammen Bragernes

Besøksadresse

Nedre Storgate 13

Postadresse

Nedre Storgate 13
3015 Drammen

Telefon
Juridisk navn
Bragernes Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig

Arian Tabaku

Kontakt oss Se våre boliger
Velkommen til EIE Drammen Bragernes! Vi tilbyr høykvalitets meglertjenester i Drammen og omegn, med fokus på toppklassens boligannonser og presentasjoner. Med ekspertise, lidenskap og lokal innsikt leder vi deg trygt gjennom bolighandelen, med en serviceorientert tilnærming. Vi kan hjelpe med alt fra befaring og verdivurdering til salg, sikrer maksimal verdi for din bolig. Som en del av EIE-kjeden har vi solid nettverk og lokalkunnskap for enestående opplevelser ved kjøp eller salg. Vi tilbyr personlig oppfølging og bredt utvalg av boliger. Kontakt oss i dag for å oppdage hvordan vi kan realisere dine boligdrømmer, eller selge din nåværende bolig raskt og effektivt.

Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingVåre eiendomsmeglere og medarbeidere

card-default

Joachim Antonsen Borg

Eiendomsmegler / Partner
Les om Joachim
card-default

Hossein Sediqi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Hossein
card-default

John-Amund Høistad

Eiendomsmegler / Partner / Salgsleder
Les om John-Amund
card-default

Arian Tabaku

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler
Les om Arian

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: