hero
Oslo
Eie Fredensborg
Adresse
Fredensborgveien 33
Juridisk navn
Fredensborg Eiendomsmegling AS
Kontakt oss Se våre boliger

Eie Fredensborg ligger fint plassert i Fredensborgveien 33 med gangavstand til St. Hanshaugen, Grünerløkka og sentrum, våre primærområder.

Kontoret består av topp motiverte og lokalkjente meglere som skreddersyr boligsalget for deg. Kvalitet og kompetanse står sentralt i alt de gjør. De har strenge rutiner som sikrer et best mulig resultat når du selger bolig via Eie Eiendomsmegling. Eie Fredensborg forstår at kjøp og salg av bolig er en stor avgjørelse og våre meglere sørger for at du føler deg ivaretatt og trygg gjennom hele boligprosessen. De ansatte har alle høy kompetanse og faglig dyktighet som de bruker til å gi selgere og kjøpere gode opplevelser.

Ta kontakt med dine lokale eiendomsmeglere på Fredensborg for en hyggelig boligprat. Enten du skal selge bolig, kjøpe drømmeboligen eller bare ønsker å vite mer om boligmarkedet, er du hjertelig velkommen inn.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Book megler her

Våre ansatte

card-default

Scott Martinsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF
Les om Scott
card-default

Usman Ahmed

Megler/ Fagansvarlig / Jurist
Les om Usman
card-default

Karoline Fjellstad Andersen

Daglig Leder / Partner / Jurist / Meglerfullmektig
Les om Karoline
card-default

Thea Henden

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Thea
card-default

Akin Buga

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Akin

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.