EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Oslo

EIE Fredensborg

Besøksadresse

Fredensborgveien 33

Postadresse

Fredensborgveien 33
0177 Oslo

Juridisk navn
Fredensborg Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Thea Henden
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE Fredensborg ligger fint plassert i Fredensborgveien 33 med gangavstand til St. Hanshaugen, Grünerløkka og sentrum, våre primærområder.

Kontoret består av topp motiverte og lokalkjente meglere som skreddersyr boligsalget for deg. Kvalitet og kompetanse står sentralt i alt de gjør. De har strenge rutiner som sikrer et best mulig resultat når du selger bolig via EIE eiendomsmegling. EIE Fredensborg forstår at kjøp og salg av bolig er en stor avgjørelse og våre meglere sørger for at du føler deg ivaretatt og trygg gjennom hele boligprosessen. De ansatte har alle høy kompetanse og faglig dyktighet som de bruker til å gi selgere og kjøpere gode opplevelser.

Ta kontakt med dine lokale eiendomsmeglere på Fredensborg for en hyggelig boligprat. Enten du skal selge bolig, kjøpe drømmeboligen eller bare ønsker å vite mer om boligmarkedet, er du hjertelig velkommen inn.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingFå kvalifisert boligverdi med verdivurdering:
Vi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering på Fredensborg i forbindelse med boligsalg.

Bestill verdivurdering

Våre medarbeidere

card-default

Scott Martinsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF
Les om Scott
card-default

Thea Henden

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Kontorsjef
Les om Thea
card-default

Charlotte Solli

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler
Les om Charlotte
card-default

Oda Olave Nordli

Medhjelper
Les om Oda
card-default

Valentin Berger

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Valentin

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: