EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Viken

EIE Hadeland

Besøksadresse

Vanneboes veg 211

Postadresse

Vanneboes veg 205
2743 Harestua

Juridisk navn
Der du bor AS
Fagansvarlig
Line Jorung
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE er en eiendomsmegler på Hadeland med høy lokal kunnskap. Våre erfarne og engasjerte eiendomsmeglere har førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for og til hvilken pris som faktisk er realistisk å oppnå.

EIE Hadeland har bred erfaring innen boligsalg og hele prosessen rundt. Vi ser ikke på boligsalget som en handel mellom to parter, men som et samarbeid for at alle involvert skal føle seg ivaretatt. Det å selge bolig er en av de største avgjørelsene i livet, og er forbundet med mye følelser og forventninger. Hos oss gir vi deg trygghet ved at du får de beste eiendomsmeglerne som tilbyr Premium rådgivning.

Våre eiendomsmeglere besitter sterk faglig kompetanse og salgsstrategier, som vil gjøre boligbytte problemfritt og føre til den beste prisen for akkurat din bolig. Vi har god kjennskap til områdene Gran, Lunner, Jevnaker og Nittedal. I tillegg til områdene rundt Hadelandsregionen. Ring en av våre kompetente eiendomsmeglere for å høre om mulighetene i akkurat ditt område.

Du er velkommen til en prat på vårt kontor i Vanneboes veg 211, i Sagparken på Harestua. Her sitter våre eiendomsmeglere klare for å gi deg Premium rådgivning.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingVi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering på Hadeland i forbindelse med boligsalg.

Få kvalifisert boligverdi med verdivurdering:

Bestill verdivurdering

Våre medarbeidere

card-default

Line Jorung

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder
Les om Line
card-default

Irja Haarberg

Trainee
Les om Irja

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: