hero
Oslo
EIE Majorstuen
Besøksadresse

Borgenveien 66, 0373 Oslo

Postadresse

PB 5113 Majorstuen
0302 Oslo

Juridisk navn
Bogstadveien Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Henrik Rosenberg Winsnes
Kontakt oss Se våre boliger

EIE er Norges største privateide eiendomsmeglerkjede, og vi har ett fokus – nemlig å selge din bolig til høyest mulig pris. EIE Majorstuen består av meget kompetente og erfarne eiendomsmeglere som er svært opptatt av å drive skikkelig eiendomsmegling. Som eiendomsmegler forvalter man både verdier og drømmer, og vi jobber knallhardt for at hver eneste kunde skal føle seg spesiell og ivaretatt. Det innebærer at vi tar ansvar for hele prosessen fra A til Å, med fokus på kvalitet i alle ledd. Summen av de små detaljene gir det beste sluttresultatet. Vi er sikre på vår innsats gir høye salgspriser og trygge transaksjoner, og vi håper å kunne bli akkurat din eiendomsmegler!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre medarbeidere

card-default

Henrik Rosenberg Winsnes

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
Les om Henrik
card-default

Vegard Eidså Andersen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Vegard
card-default

Ole-Jørgen Jensen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Ole-Jørgen
card-default

Niels D. Wiersholm Grieg

Jurist
Les om Niels

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: