hero
Oslo
EIE Skøyen & Ullern
Besøksadresse

Karenslyst Allé 49

Postadresse

Karenslyst Allé 49
0279 Oslo

Juridisk navn
In-Vest Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig

Janne Berner-Mediaas

Kontakt oss Se våre boliger

Ullern er trolig den bydelen som har hatt den største utviklingen på vestkanten de siste tiårene, og meglerne på kontor har fulgt nøye med. De har inngående kunnskap om priser, boligene i nærområdet og verdien av å bo nettopp her. Dette gjør de til det naturlige førstevalget.

Med til sammen 130 års erfaring, har de førstehåndskunnskap om et godt meglerhåndverk. Dette sikrer gode salgsresultater, og høy kvalitet på rådgivningen. Kontoret «kom til verden» i 1982, og siden den gang har de solgt ekstremt mange boliger. De kjennetegnes som engasjerte og tilgjengelige, så det er bare å ta kontakt for en boligprat.

Vi samarbeider med gode fotografer som er spesialiserte på boligfoto, og alle våre boligselgere får kostandsfri veiledningstime med stylist for å belyse boligens kvaliteter på best mulig måte. Boligen din er verdifull, opplevelsen av å bruke EIE skal også være det.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre medarbeidere

card-default

Oliver Rudjord

Eiendomsmegler
Les om Oliver
card-default

Lina Møretrø

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Partner
Les om Lina
card-default

Nicolay Ulvin

Eiendomsmegler / Partner
Les om Nicolay
card-default

Jacob Lothe Carvallo

Eiendomsmegler MNEF
Les om Jacob
card-default

Lise Borgen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Lise
card-default

Janne Berner-Mediaas

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Janne
card-default

Johanne Hauge Haakelien

Eiendomsmegler / Partner
Les om Johanne
card-default

Josefine Simonsen

Eiendomsmegler
Les om Josefine
card-default

Jan Wilh Engebretsen

Megler MNEF/Advokat/Fagansvarlig
Les om Jan

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: