EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Oslo

EIE Skøyen & Ullern

Besøksadresse

Karenslyst Allé 49

Postadresse

Karenslyst Allé 49
0279 Oslo

Juridisk navn
In-Vest Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig

Janne Berner-Mediaas

Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE er en eiendomsmegler på Skøyen og Ullern i Oslo med høy lokal kunnskap. Våre erfarne og engasjerte meglere har førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for og til hvilken pris som faktisk er realistisk å oppnå.

På grunn av solid erfaring i ditt nærområde hjelper vi kundene gjennom en trygg bolighandel, uansett om du skal selge eller kjøpe leilighet eller enebolig, tomt eller større prosjekter innen nybygg og rehabiliteringer.

Ullern er trolig den bydelen som har hatt den største utviklingen på vestkanten de siste tiårene, og meglerne på kontor har fulgt nøye med. De har inngående kunnskap om priser, boligene i nærområdet og verdien av å bo nettopp her. Dette gjør de til det naturlige førstevalget.

Med til sammen 130 års erfaring, har de førstehåndskunnskap om et godt meglerhåndverk. Dette sikrer gode salgsresultater, og høy kvalitet på rådgivningen. Kontoret «kom til verden» i 1982, og siden den gang har de solgt ekstremt mange boliger. De kjennetegnes som engasjerte og tilgjengelige, så det er bare å ta kontakt for en boligprat.

Vi samarbeider med gode fotografer som er spesialiserte på boligfoto, og alle våre boligselgere får kostandsfri veiledningstime med stylist for å belyse boligens kvaliteter på best mulig måte. Boligen din er verdifull, opplevelsen av å bruke EIE skal også være det.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingFå kvalifisert boligverdi med verdivurdering:
Vi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering på Skøyen og Ullern i forbindelse med boligsalg.

Bestill verdivurdering

Våre medarbeidere

card-default

Martine Styren

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Martine
card-default

Oliver Rudjord

Eiendomsmegler MNEF
Les om Oliver
card-default

Nicolay Ulvin

Eiendomsmegler / Partner
Les om Nicolay
card-default

Lise Borgen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Lise
card-default

Janne Berner-Mediaas

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder
Les om Janne
card-default

Emma Kristine Uhrberg

Medhjelper
Les om Emma
card-default

Johan Alfredsson

Medhjelper
Les om Johan
card-default

Anine Aagesen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Anine
card-default

Nida Amjad

Medhjelper
Les om Nida

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: