EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Oslo

EIE Veitvet

Besøksadresse

Veitvetveien 8

Postadresse

Veitvetveien 8
0596 Oslo

Juridisk navn
Kalbakken Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig

Ingrid Løvberg

Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

Møt en eiendomsmegler på Veitvet i Oslo med høy lokal kunnskap, som kjenner Årvoll, Linderud, Kalbakken, Nedre Vollebekk, Bredtvet og Rødtvet veldig godt.

Vi i EIE Veitvet kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge.

Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs.

Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen.

Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingFå kvalifisert boligverdi med verdivurdering:
Vi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering på Veitvet i forbindelse med boligsalg.

Bestill verdivurdering

Våre eiendomsmeglere og medarbeidere

card-default

Houssam Ben Zrelli

Eiemdomsmegler | Daglig leder
Les om Houssam
card-default

Hasnain Ashraf

Medhjelper
Les om Hasnain
card-default

Ingrid Løvberg

Fagansvarlig
Les om Ingrid

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: