EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Oslo

EIE Veitvet

Besøksadresse

Veitvetveien 8

Postadresse

Veitvetveien 8
0596 Oslo

Juridisk navn
Kalbakken Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig

May Britt Helset Pedersen

Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

Våre eiendomsmeglere på Veitvet har sterkt lokalkunnskap. Vi selger boliger blant annet på Veitvet, Årvoll, Linderud, Kalbakken, Nedre Vollebekk, Bredtvet og Rødtvet.

EIE Veitvet er ditt lokale meglerkontor og bør være ditt førstevalg når du skal selge din bolig i bydel Bjerke/Grorud. Hos oss jobber meglere med lang erfaring fra området og med meget gode resultater å vise til. Enten det er salg av leiligheter, rekkehus, eller enebolig så er vi på hjemmebane.

En av de største transaksjonene man gjør i løpet av et liv er boligbytte, dette har vi på EIE Veitvet stor respekt og forståelse for. Med høy faglig kompetanse og brennende engasjement, sørger vi for at du som selger blir ivaretatt fra start og til avslutning av salgsprosessen. Ved å legge en målrettet strategi, hardt arbeid gjennom alle ledd av prosessen og ved å tilpasse boligsalget til din bolig sørger vi for å at du som selger får høyest mulig salgssum.

Har du planer om å selge bolig, eller ønsker du en uforpliktende samtale – kontakt oss i dag!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Følg EIE Veitvet på Facebook Se EIE Veitvet på kart

Våre medarbeidere

card-default

Knut Marius Hasselstrøm

Eiendomsmegler I Daglig leder
Les om Knut
card-default

Kristina Østli Erevik

Salgskoordinator
Les om Kristina
card-default

Sori Ratnam

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Sori
card-default

Edvard Ingebrigtsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Edvard
card-default

Alex Nguyen

Eiendomsmegler
Les om Alex
card-default

May Britt Helset Pedersen

Styreleder
Les om May

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: