hero

Vi søker

Backoffice/Eiendomsmegler - EIE Innherred

Ønsker du å være en del av et dynamisk og suksessrikt eiendomsmeglermiljø? Nå har du muligheten til å bli en del av EIE eiendomsmegling i Innherred, med arbeidssted enten i Levanger eller Steinkjer - valget er ditt!

Vi søker etter engasjerte og erfarne eiendomsmeglere som ønsker faststilling i hel- eller deltid, alt etter enighet og tilpasning til dine kvalifikasjoner. I EIE legger vi stor vekt på å tilrettelegge for våre medarbeideres trivsel og suksess, og derfor tilbyr vi en konkurransedyktig lønnspakke, helseforsikring, fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor.

Arbeidsoppgaver

  • Salg og formidling av boliger og eiendommer i Levanger og Steinkjer
  • Gjennomføre visninger og bistå kunder gjennom hele salgsprosessen
  • Utarbeide kontrakter og dokumentasjon knyttet til eiendomssalg
  • Bygge og vedlikeholde sterke relasjoner med kunder og samarbeidspartnere.
  • Bidra til å styrke EIE sin posisjon som en ledende eiendomsmegler i Innherred.

Kvalifikasjoner

  • Erfaring som eiendomsmegler er en fordel, men nyutdannede er også velkomne til å søke
  • Gode kommunikasjons- og forhandlingsevner
  • Evne til å arbeide selvstendig og resultatorientert
  • Engasjement for kundeservice og en genuin interesse for eiendomsmarkedet.

Søknadsfrist: 01.10.2023

Vi vurderer søknader fortløpende, og annonsen kan bli tatt ned før fristens utløp, så søk så snart som mulig!

Ved spørsmål om stillingen, kontakt Reidar på 91 66 15 33 eller reli@eie.no.

Bli med på EIE sin suksessreise i Innherred - ta utfordringen og skap en spennende karriere som eiendomsmegler sammen med oss!

Om arbeidsgiveren

EIE eiendomsmegling er for mange kjent gjennom at vi er Norges største uavhengige eiendomsmeglerkjede. Siden oppstarten i 2006 har EIE hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Vi tar oss tid til å gjøre jobben ordentlig ved å skreddersy råd og løsninger til hver enkelt kunde. For tredje gang har vi bevist at EIE metoden gir de mest fornøyde boligkundene i hele Norge. EIE ble bransjevinner i Norsk Kundebarometer 2023.

I tillegg har arbeidet vi har lagt ned resultert i at vi har vunnet 12 Gullmeglere, har bransjens mest fornøyde kunder ifølge Norsk Kundebarometer i 2023, 2021 og 2020, og i 2023 vant vi "Årets Franchisekjede" i Franny Award!

Les gjerne juryens begrunnelse her:
https://eie.no/eiendom/artikle...

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: