EIE artikkelbilde
Artikler / Boligmarkedet

EIE eiendomsmegling vant Årets franchisekjede

Franny Award 2023

Foto: Frode Finsrud, Cappa


EIE eiendomsmegling vant prisen for «Årets franchisekjede» 2023. Prisen ble delt ut på Franchisekonferansen torsdag ettermiddag, 27. april.

– Årets vinner har over flere år hatt stor vekst og kontinuerlig fokus på utvikling av sine franchisetakere. De vi har snakket med er gjennomgående svært fornøyd med rammebetingelser og oppfølging fra kjedekontoret. Franchisetakerne gjør det godt i et tøft marked, sier juryleder Fredrik Vegsgaard.

Det ble trukket frem at kjeden fremstår som faglig sterk med høye krav til kompetanse hos alle ansatte, er ledende i sin bransje på innovative løsninger for å bedre kundereisen og var kreative og løsningsorienterte under pandemien. De tre siste årene har de vært helt i toppen på BIs Norsk Kundebarometer. I tillegg til å ha fokus på innovasjon og utfordre bransjenormer har de også fokus på bærekraft. De ble bransjevinner på Norsk Bærekraftbarometer 2022. I tillegg har kjeden alltid har hatt en inkluderende kultur, og i dag er mangfoldarbeidet en systematisk del av strategien.

Franchisetakerne forteller at franchisegiver er nær og inkluderende. De føler seg respektert og blir sett og hørt.

EIEs visjon er å være den meglerkjeden som yter premium rådgivning og speiler kundenes behov ved salg og kjøp av bolig. I EIE stilles det høye krav til faglig dyktighet og personlig engasjement fra alle ansatte uavhengig av tjenesteområde.

– Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss. Vi er opptatt av å tilby rådgivning på premium-nivå. Blant annet gjennomfører vi dobbelt så mange timer etterutdanning som regelverket krever, sier administrerende direktør i EIE, Hedda K. Ulvness.

Informasjon om Franny Awards og ”Årets Franchisekjede”

FranchiseArkitekt arrangerer Norges største seminar om franchise sammen med hovedorganisasjonen VIRKE. FranchiseArkitekt og VIRKE

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: