header image

Mangfold og inkludering

Språk i EIE

EIE eiendomsmegling har et uttalt mål å være en attraktiv, inkluderende og trygg arbeidsplass. Vi har troen på at mangfold ikke bare sikrer god balanse, men også driver innovasjon og vekst. Vi ser verdien av mangfold på arbeidsplassen, både når det kommer til kjønn, alder og etnisitet. EIE speiler selger og kjøper, gjennom å finne riktig kjøper til riktig selger, men for å kunne gjøre dette 100%, er det også viktig å speile samfunnet.

Våre meglere og ansatte har forskjellige bakgrunn og språkkunnskaper, dette gjør oss bedre i stand til å bistå våre kunder og yte Premium rådgivning. I EIE snakker vi 34 forskjellig språk foruten norsk og engelsk. Vi vet at mange av våre kunder har behov for en samtale rundt sitt boligsalg på sitt eget språk. Derfor ønsker vi å bruke vårt mangfold til å tilby en samtale på «eget språk» slik at kunden føler seg trygg på hele boligsalgs- og kjøpsprosessen.

Ønsker du å ta boligpraten på morsmålet ditt?

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: