Bilde 1 av Marieroveien 7Bilde 2 av Marieroveien 7
Digital salgsoppgave
Marieroveien 7

1390 Vollen • Asker kommune

Prisantydning

kr 4 950 000

Omkostninger: kr 124 950Totalpris: kr 5 074 950
To tomter i skogkanten i Vollen. Nydelig utsikt mot gresslette, skogen og noe fjordutsikt. Gratis lån av hus i byggeper.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Boligtomt
Eierform
Selveier
Prisantydning
kr 4 950 000
Omkostninger
kr 124 950
Totalpris
kr 5 074 950
Tomt
Eiet tomt 484 m²
Oppdragsnummer
85240036
card-default

Fredrik von Krogh

Eiendomsmegler / Partner
Les om Fredrik
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 950 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-)kr 123 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 5 074 950
Eiendom
Marieroveien 7, 1390 Vollen

Matrikkel
Gnr. 73 Bnr. 14 i Asker kommune

Boligtype
Boligtomt

Eierform
Selveier

Areal
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Tomt
Eiet tomt 484 kvm

Prisantydning
4 950 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 124 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 074 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Eier
Brede Nielsen Marianne Broholm Einarsen

Beskrivelse
Nå har du muligheten til å sikre deg tomt i populære Vollen med flott beliggenhet midt i Vollen sitt tradisjonelle jordbruk og bringebærmiljø.
Med umiddelbar nærhet til marka og gangavstand til sjøen får du noe av det aller beste dette nærområde kan by på. Her er det stille og rolig og det eneste som gir lyd er fuglekvitter og en traktor i ny og ne. Skiløpene går like forbi vinterstid og om sommeren er veien en populær turvei, med utsprang til mange fine stier.
Tomtene har en BYA  på 20% og er i dag ubebygget og under fradeling.

Mulighetsstudie fra Frost arkitekter foreligger og er tegnet innenfor gjeldende reguleringsbestemmelser. Se bilder samt vedlegg i salgsoppgave for utfyllende informasjon.

Tomt 2: 484 kvm. Kr. 4 950 000,- (Areal huseksempel hus B 211 kvm. BRA)
Tomt 3: 749 kvm. Kr. 5 450 000,- (Areal huseksempel hus A 197 kvm. BRA)

Kjøper kan få mulighet til å disponere det hvite huset ved siden av, gratis i byggeperioden.

Beliggenhet
Tomtene ligger rolig til på toppen av Vollen. Her har du marka som nærmeste nabo med flotte naturfasiliteter rett utenfor døren, samtidig som du har idylliske Vollen sentrum i gåavstand,. Fra tomtene er det gangavstand til Vollen sentrum med diverse butikker og servicetilbud, samt fjorden med strender og marina. Det er det er snaue 2 km til ned til båten eller bussen inn mot Oslo, perfekt for pendlere.

Vollen Handelssted
Kun en rusletur fra tomtene finner du sjarmerende Vollen Handelssted som er et av de mest besøkte stedene langs kyststien ved Oslofjorden. Verneverdige trehus, lyden av bølgeskvulp og duften av nybakte boller 7 dager i uka, er bare noe av det Vollen handelssted har å by på. Her kan du gå på skattejakt i små butikker, handle klær, sko og interiør selv på søndager eller nyte et bedre måltid med sjøutsikt på den populære restauranten Bukta på brygga. Her finner du også en hyggelig café, Penny Lane.

I tillegg er Vollen kjent for sin flotte marina med kiosk og muligheter for leie av båtplass. Vollen har også fått et lite handlesenter som rommer mange fine tilbud som Rema-butikk, frisør, hudpleie, Elea gresk/italiensk café m.m. Napa wine & Beer holder til i hagen ved torget med både ute- og inne-servering , et flott tilskudd det til sosiale livet i Vollen.

Dagligvare og shopping
For de daglige innkjøp er det flere matbutikker i nærområdet. Den nærmeste er Rema 1000 nede i Vollen sentrum.  Nærmeste butikksenter foruten Vollen er Rortunet, ca. 3 km unna og Holmen senter ca. 6 km unna. Videre er det shopping senter på Trekanten i Asker, IKEA på Slependen og Sandvika storsenter.

Barnehager, barneskole og ungdomsskole
Det er flere barnehager i nærområdet. Den nærmeste er Nilsemarka barnehage, som ligger like ned i veien fra tomten. Andre barnehager i området er Vollen Montessori barnehage, Nansentunet musikkbarnehage, Bjerkås barnehage i tillegg til flere andre.

Området sogner til Arnestad barneskole. Hit er det trygg og fin skolevei med lite biltrafikk for de minste. Når barna blir ungdom og skal begynne på ungdomsskolen så sogner området til Vollen ungdomsskole. Denne ligger ved siden av Arnestad barneskole.

Det er også en Montessoriskole og barnehage i Vollen. På Drengsrud ligger Asker internasjonale skole.

Fritidsaktiviteter
Ved Arnestad skole finner du kunstgressbane og volleyballbaner, i gåavstand fra tomtene.  Her holder bl.a. GUI til. GUI har et bredt utvalg av aktiviteter for både liten og stor, bla allidrett, fotball, friidrett, håndball og langrenn. Her finner du også en flott frisbee-bane som skrekker seg rundt på området.

Asker seilforening ligger ca. 3 km fra tomtene.  Her arrangeres det seilskole for barn og ungdom.

For barn og unge er det et mylder av aktiviteter i nærområdet. Blant annet musikkorps, fotball, bandy, basket, volleyball, turn, teater, rideskole, danseskole, villmarks klubb, håndball, skiklubb og egen barneklubb for de mellom 2 og 4 år.

Sjø, kyststi og marka
Vollen er kjent for sitt fantastiske friluftsområde, og like bortenfor tomten er inngangen til flotte turområder i skog og mark. Mot øst har man fjorden med båtliv, et mangfold av badeplasser og kystkultursti (går fra Holmen i Asker til Sætre i Hurum). Mot vest har man marka med lysløyper, skisenter og vakker natur.

På søndager er det mulighet for kaffe og vafler på flere små serveringssteder. I Vollen sentrum ligger Oslofjordmuseet med fin utstilling både innendørs og utendørs. Her er det også fine aktiviteter for barn så vel som store med blant annet  bocciabane, flott sandstrand og badebrygge.

Offentlig kommunikasjon
Det tar ca. 10 minutter og gå ned til Vollen sentrum. Herfra går det både buss og båt. Vollenbåten har brygge like nedenfor Vollen sentrum og tar deg raskt og komfortabelt til Aker Brygge. Båten bruker 25 minutter og går hele året. Det er tre avganger på morgenen og tre avganger tilbake på ettermiddagen. Dette er et meget populær måte å komme seg inn til byen på. Det er parkering ved båten. Sommerstid er det sommerbåt også i helgene som tar deg inn til byen eller nedover mot Drøbak og Oscarsborg.  Det går også buss fra Vollen sentrum. Det er ekspressbusser mot Oslo med avganger hvert 10. minutt i rushtiden. Ønsker man heller å ta tog så er det togstasjon både i Heggedal, på Gullhella eller i Asker sentrum. Ved alle disse togstasjonene er det parkering.

Historiske Vollen
Vollen byr på så mye. Her ligger historiske bygninger side ved side med nye moderne bygg.

Rett nedenfor sentrum ligger Oslofjordmuseet, med mange aktiviteter gjennom året. Vollen er også kjent for bringebær og på begynnelsen av 1900- tallet var det stor bærproduksjon i Vollen, og spesielt i området rundt boligen ble det produsert mye bringebær.

I Vollen drev de også med isskjæring og flere kunstige dammer ble anlagt for å kunne produsere is, flere av disse finnes fortsatt i dag, f.eks. Østenstaddammen som ligger en liten rusletur unna tomten. På slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet var Vollen et yndet feriested for fornemme folk fra hovedstaden. I gamle dager hadde Vollen også sitt eget hotell, Volden hotell, som la der bygget som huser bla apoteket i dag.

Bebyggelse
Tomtene ligger landlig til i rolig blindvei. Nærområde består hovedsakelig av eneboliger

Tomt
Eiet tomt, 484 kvm
I delingstillatelsen er det en del rekkefølgebestemmelser. Blant annet opparbeidelse av VA og vei, som vil bekostes og gjennomføres i regi av selger. Prosjektering er i full gang og utføres i regi av selger.

Adkomst
Se vedlagte kartskisse i finn.no-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Primærrom
Primærrom: kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: kvm

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Formuesverdi
Formuesverdien på tomten er ikke beregnet. Ubebygde tomter skal i utgangspunktet formuesbeskattes ut fra antatt salgsverdi, men begrenset til 80 % av salgsverdien

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Vann, avløp og strøm vil ligge klart ved tomtegrensen.

Regulering
REGULERINGSBESTEMMELSER FOR DETALJREGULERING MARIEROVEIEN 7, GNR./BNR. 73/14 OG DEL AV GNR./BNR 73/16 OG GNR./BNR. 73/22. DATO: 31.03.2020

Planen ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

Utdrag fra reguleringen:
For tomtene 2 og 3 gjelder følgende:
Området kan bebygges med en frittliggende bolig på hver tomt med eventuelt tilhørende garasje og uthus. For begge boligene tillates en integrert sekundærbolig på maks 80 m2 BRA.
Maksimalt tillatt bebygd areal, BYA er 20% av tomtens nettoareal avsatt til boligformål.
Krav til biloppstillingsplasser utover garasjeplasser inngår ikke i beregningen av BYA. For sekundærbolig skal P-plass vises på utomhusplanen, men tas ikke med i beregning av %-BYA.
Ny bebyggelse kan ha gesimshøyde på inntil 6 m i forhold til gjennomsnittlig ferdig planert terreng i henhold til TEK17 §6-2. Maksimal gesimshøyde fra ferdig planert terreng skal ikke overstige 7m.
Maks mønehøyde på tomt 2 er kote +120,2.
Maks mønehøyde på tomt 3 er kote +119,0.
Bebyggelsen skal ha saltak med vinkel mellom 35 og 40 grader. Tak skal tekkes med rødlig takstein. Bebyggelsen skal ha trekledning i fasaden i tradisjonell rød eller hvit farge. Det tillates også farger i lyse gråtoner.
Garasje som ligger under terreng medregnes ikke i BYA selv om den har eksponert fasade ved innkjøring til garasjen. Bygningsdeler som ligger lavere enn 0,5m over gjennomsnittlig terreng, medregnes ikke i BYA.

Odel og konsesjon
Når tomten er ubebygget kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.
Overtakelse av tomt med eget gnr./bnr. kan ikke skje før rekkefølgebestemmelsene i vedtak om deling er på plass og selve oppmålingsforretningen er gjort.
Disse rekkefølgebestemmelsene er knyttet til delesaken og ikke til byggesak for boligene. Selger vil sørge for at dette er i orden før overtakelse.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 124 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 074 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.7 000)
Profesjonell fotograf (Kr.3 500)
Visningshonorar/overtagelse pr. stk (Kr.2 900)
Løft annonse 23.4.24 (Kr.5 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 950 000,-) (Kr.89 100)
Tilrettelegging (Kr.18 500)
Totalt kr. (Kr.151 300)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
85-24-0036

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
SEIL EIENDOMSMEGLING AS
EIE Asker
Org. nr: 918809589
Kirkeveien 212
1383 Asker
Tlf: 47 68 44 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Fredrik von Krogh

Saksbehandlere
Fredrik von Krogh
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 95 42 87 01 / E-post: fvk@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Marieroveien 7
For mer om objektet
Marieroveien 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: