Bilde 1 av Hytteveien 9Bilde 2 av Hytteveien 9
Digital salgsoppgave
Hytteveien 9

3477 Båtstø • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Tiltalende enebolig med anneks i blindvei med flott fjordutsikt, gode solforhold og stor tomt i Asker.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
71 m²
Bruksareal (BRA)
71 m²
Bruttoareal (BTA)
82 m²
Kommunale avgifter
kr 1 041 / Mnd
Prisantydning
kr 3 690 000
Omkostninger
kr 112 770
Totalpris
kr 3 802 770
Byggeår
1959
Tomt
Eiet tomt 1299 m²
Oppdragsnummer
93200049
card-default

Christian Foss

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Christian
Prisantydningkr 3 690 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 98 750,-
  
Totalpris kr 3 802 770
Eiendom
Hytteveien 9, 3477 Båtstø

Matrikkel
Gnr. 247 bnr. 137 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 82 kvm

Antall soverom
1(2)

Byggeår
1959

Tomt
Eiet tomt 1299 m²

Prisantydning
3 690 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
98 750,- (Dokumentavgift)

112 770,- (Omkostninger totalt)

3 802 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 485,41 pr. år

Parkering
Det er gode parkeringsmuligheter på egen tomt.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Eier
Sylvia Kristoffersen-Hellwig Theodor Kristoffersen-Hellwig

Kort fortalt
-Hyggelig, liten enebolig over to plan.
-Fin beliggenhet nest innerst i blindvei.
-Solen kan nytes fra morgen til kveld
-Tomt på 1,3 mål med mange muligheter
-Naturskjønn utsikt over Oslofjorden
-Idyllisk nærområde med flotte turmuligheter
-Nydelig stue med store vinduer.
-Soverom med morgensol og utsikt
-Pent bad med ny steamdusj fra 2020
-Varmepumpe installert i 2019
-Overbygget sydøstvendt terrasse
-Enkelt,funksjonelt kjøkken fra 2012/2017.
-Ildsteder både i stue og entreen.
-El anlegg oppgradert i 2020..
-Ny fasade og isolasjon i 2015
-Nytt tak i 2014.
-Anneks med innredet rom og bod.
-Gode parkeringsmuligheter på tomten.
-Gulvvarme i 1 etg.
-God lagringsplass i flere uteboder.

Beliggenhet
Eneboligen ligger i landlige og meget barnevennlige omgivelser i Båtstø, ei lita bygd i Asker kommune, med umiddelbar nærhet til Oslofjorden. Det er kort vei til skoler og gangavstand til flere barnehager. Steiner barnehage og skole ligger på Klokkarstua.

Området er et fantastisk sted for barn å vokse opp med kort vei til strender, skog og sjø. Fra boligen er det få minutters gange ned til Kyststien som går helt fra Holmen og ut til Tofte på Hurumlandet. Langs Kyststien er det flere små badeviker i hver retning. Det er stupebrett og badebrygge i Båtstø sentrum og på flotte Høvikvollen badeplass.

Åros badestrand ligger i gangavstand og kan skilte med sandgrunn. Det er også et mylder av flotte turstier i skogene rundt Båtstø. Ved Frydenlund skole, som ligger en kort tur unna på grusvei gjennom skogen, er det fotballbane, volleyballbane m.m.

I Båtstø sentrum arrangeres det juletrefeiring med julenisse som kommer båtveien. Det er ellers deilig å ta en liten kjøretur ut til Villa Malla med flott strand og restaurant. Det er heller ikke lange turen til Ramton Camping med nydelig sandstrand, servering og dans på bryggen. Her er det også 9-hulls golfbane.

I nærheten av Røyken sentrum finner du Kjekstad Golfklubbs flotte anlegg med både 18-hulls bane, 9-hulls bane, driving range, kafé og proshop. Her finner du også det nye Røykenbadet med svømmehall, treningssenter, klatreanlegg, kafeteria og helsebygg.

Servicetilbud
Nærmeste dagligvare er Rema 1000 Åros og Joker Nærsnes. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det handlesenter på Sætre eller Holmen. Det er ellers en kort biltur til Slemmestad hvor Rortunet kjøpesenter er under oppgradering og skal stå ferdig i 2021. Asker sentrum, Liertoppen kjøpesenter og Drammen ligger også godt innen rekkevidde.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass er Landik som ligger ca. 3 minutters gange unna boligen. Bussen har avgang til Oslo hver halvtime og ekstra ekspressbuss i rushtiden.

Fra Slemmestad går det hurtigbåt til Aker Brygge og fra Røyken stasjon kan man ta toget til blant annet Oslo, Asker og Drammen. Ved å benytte bil fra Båtstø tar det ca. 9 min til Sætre, 13 min til Røyken, 25 min til Holmen, 26 min til Asker, 28 min til Drammen og 35 min til Skøyen.

Tomt
Eiet tomt, 1299 m²

Uteområde
Eiendommen ligger fint til nest innerst i en blindvei med flott fjordutsikt, meget gode solforhold og mye boltreplass. Tomtearealet på ca. 1300 kvm byr på gode muligheter enten om man vil skape en grønn oase for herlige sommerdager, sette opp ny, familievennlig enebolig eller bygge ut eksisterende bolig.

Tomten er delvis skrånende, består av noe naturtomt, og er ellers opparbeidet med plen, busker og trær. Videre er det gruslagt gårdsplass, oppmurte støttemurer og et hellelagt areal mot sørvest. Tomten er også bebygget med et anneks og to frittstående uthus på ca. 5 kvm hver.

Uthuset på ca. 10 kvm ligger i forbindelse med de hellelagte arealene. Det består av en bod med utvendig adkomst og et innredet rom. Utenfor annekset er det et koselig tun med sitteplass og elektrisk markise for effektiv solskjerming på varme sommerdager.

I tillegg til den hellelagte uteplassen har stuen også utgang til en sørøstvendt terrasse på ca. 12 kvm, med nydelig utsikt utover fjorden. Terrassen har dekke av gulvfliser, rekkverk av tre og trapp ned til hagen. Terrassen er også overbygget noe som gjør at man kan kose seg ute uansett vær.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Sokkeletasje: Entré/innredet rom, vaskerom og bad/wc.
1. etasje: Stue, kjøkken og soverom.
Annet: Anneks på 10 kvm og to frittstående boder på ca. 5 kvm hver.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Magnus Dahl Andersen:
Boligen er oppført med støpt plate mot grunn. Grunnmur er pusset tresonitt og betong. Yttervegger over bakkenivå er konstruert med bindingsverk av tre. Utvendige fasader med liggende trekledning. Takkonstruksjon av tre med saltaksform. Yttertaktekking bestående av metallplater.
For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 71 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 71 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Entré/innredet rom
I sokkeletasjen har eneboligen et lunt, overbygget inngangsparti. Her er det støpt, malt dekke og lagringsplass i låsbare hyller bak blåmalte dører. Arealet er på ca. 12 kvm så her kan man også få plass til et velkomstmøblement eller mer lagring om man ønsker det.

Vel innenfor er det en romslig entré hvor det tidligere er brukt romdeler for å også gjøre det til et hyggelig oppholdsrom.  Hele rommet har lysmalt panel på veggene og nøttefarget laminatgulv over gulvvarme. To vinduer åpner for dagslys og naturskjønn utsikt. Ved ytterdøren er det plass til entrémøblement, og litt lengre inn er det trapp opp til andre etasje.

I trappen er det montert varmepumpe fra 2019 som sørger for god varme både oppe og nede. Under trappen er det plass til en sofa, og fra sofakroken kan man nyte herlig varme og hygge fra en åpen peis.

Kjøkken
Boligen har et enkelt og funksjonelt kjøkken i delvis åpen løsning mot stuen. Innredningen er fra 2012, delvis oppgradert i 2017. Den har takhøye skap, hvite, profilerte fronter og fine vitrineskap. Benkeplaten er i heltre og har nedfelt, dobbel oppvaskkum.

Oppvaskmaskinen er integrert, og over benken er det lune, antikkgule mosaikkfliser på veggene i bakkant. Ut mot stuen er det en halvøy med nedfelt koketopp og innebygd stekeovn. Dette gjør at man kan lage mat, og samtidig har sosial omgang med de i stuen.

Stue
Stuen er et herlig oppholdsrom som får masse lys inn gjennom store vinduer på to sider, og hvor man nesten kan føle været på utsiden. Rommet har lyse, panelkledde vegger og hvittet laminatgulv lagt i år. En pipevegg har fått en brent, moderne bruntone og foran denne er det en nydelig Jøtul vedkamin som sørger for det lille ekstra.

Stuen har god plass til sofa og spisebord, hvor man ved spisebordet kan nyte måltider med vakker utsikt mot Oslofjorden og båtene. Fra stuen kan man også gå rett ut på en lun sørvestvendt terrasse og til hellelagt uteareal mot vest.

Bad
Boligen har ett bad og et separat vaskerom som begge ligger i sokkeletasjen. Badet ble etablert i 1988 og oppgradert i 1996. Her er det hvite fliser med vannrett dekor og lysegrå gulvfliser med gulvvarme. En romslig baderomsinnredning er i hvit, profilert utførelse. Den består av et høyskap, benkeskap, åpne hyller og Porsgrund servant nedfelt i benkeplate.

Over servanten er det et stort speil og belysning. Videre er det gulvmontert toalett, bidé og et nytt steamdusjkabinett med deilig regnfallsdusj. Et høytsittende vindu og mekanisk avtrekk sørger for naturlig lys og god ventilasjon.

Vaskerom
Fra badet er det inngang til vaskerommet. Rommet har malt betonggulv og vegger med malt betong og trepanel. Av installasjoner er det utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg er det masse oppbevaringsplass i et stort garderobeskap nytt i 2017.

Soverom og gardeobe
I rolige omgivelser i første etasje har boligen et lyst og deilig soverom med lun atmosfære. Her kan man nyte tidlige solstråler og vakker fjordutsikt via et stort vindu. Det er lagt nytt, moderne laminatgulv i år og veggene med panel er malt lyse. Det er ellers god plass til dobbeltseng og garderobeskap eller lignende.

Boligen har for øvrig masse oppbevaringsplass i et stort skap på vaskerommet. Ved inngangspartiet, bak store dører er det låsbare hyller og plass til hageredskaper og slikt. Mer lagringsplass finnes i annekset og i to frittstående boder på ca. 5 kvm hver.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 30.07.62 som omhandler nybygg av hytte.
Boligen ble bruksendret til enebolig i 2017. Bad og vaskerom ble opprettet i 1988 ifølge tidligere eier, og det er tegnet inn som boder i godkjente tegninger. Denne omgjøringen fra tilleggsdel til hoveddel finnes det ikke ferdigattest på, dette vil man heller ikke kunne få.

Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Oppvarming - Teknisk
Eneboligen er oppvarmet med varmepumpe fra 2019 montert i trappegang og gulvvarme i hele første etasje. Dette suppleres med Jøtul vedkamin i stuen og åpen peis i entreen. Det er mekanisk avtrekk fra bad fra ny avtrekksvifte, øvrig ventilasjon er naturlig. Sikringsskapet ble oppgradert i januar 2020 og er utstyrt med jordfeilautomater. Videre har boligen en 198 liters Oso varmtvannsbereder fra 1989 som fremdeles fungerer godt.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Det ble i 2019 utfakturert Kr. 12 485,41 for vann, avløp og feinng.
Fra 01.01.20 ble vann, avløp, renovasjon og feiing samlet på én faktura. Årsgebyret blir fakturert samlet kvartalsvis. Man må derfor regne med en at fakturaen også inneholder renovasjon på ca. 4 000kr pr år. Eiendommen har ikke vannmåler, det er stipulert forbruk på 180 kubikk pr. år.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17 838 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 4 312.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett, og selger betaler kr 619 pr. mnd . Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Eiendommen har årlige utgifter til velavgift på kr 400. Dette er frivillig ifølge selger
Brøyting og strøing vinter kr 1 500 pr. år.
Det må påregnes kostnader til Tv, strøm og innboforsikring.
Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett m.m..

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 87538170 Premie: 4312

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret for 2018 er 127 736, og den er fremdeles registrert som hytte hos Skatteetaten..
Formuesverdi er ikke fastsatt som enebolig, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da eier ikke har TV. Det er mulighet for kabel-tv idag, og ifølge eier er det planlagt utgraving med tilkobling til fiber.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Tomtearealet er et beregnet areal, med usikre grenser. Historisk oppgitt areal iht. målebrev er 1400 kvm. Tomteoppmåling kan bestilles av kommunen av kjøper, for å fastslå korrekt areal.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
98 750,- (Dokumentavgift)

112 770,- (Omkostninger totalt)

3 802 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fotografering inkl drone (Kr.5 800)
Markedspakke 1 (Kr.16 990)
Tilrettelegging (Kr.9 950)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.28 413,50)
Boligselgerpakke (Kr.12 100)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 950)
Provisjon (Kr.35 550)
Oppgjør (Kr.6 500)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Totalt kr. (Kr.123 146,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
93-20-0049

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Partnere AS
Eie Drammen
Org. nr:989847597
Bragernes Torg 2A, 3017 Drammen
3017 Drammen
Tlf: 96 92 44 54, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Christian Foss

Saksbehandlere
Christian Foss
Eie Drammen
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 93 45 61 49 / E-post: cf@eie.no

Eie Drammen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Hytteveien 9
For mer om objektet
Hytteveien 9

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.