Bilde 1 av Elvetangen 19Bilde 2 av Elvetangen 19
Digital salgsoppgave
Elvetangen 19

1396 Billingstad • Asker kommune

Prisantydning

kr 3 890 000

Omkostninger: kr 106 270Totalpris: kr 3 996 270
NY OG LEKKER TOPP- OG HJØRNELEILIGHET MED HEIS, STOR BALKONG OG GODE SOLFORHOLD - GARASJELEIE INKL UT 2021 - BØR SES!
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
91
Antall soverom
1 soverom
Etasje
6
Primærrom (P-ROM)
44 m²
Bruksareal (BRA)
44 m²
Fellesutgifter
kr 1 920 / Mnd
Prisantydning
kr 3 890 000
Omkostninger
kr 106 270
Totalpris
kr 3 996 270
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
36200269
card-default

Edvard Chapsang

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
card-default

Caroline Ødegård

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Caroline
Prisantydningkr 3 890 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-)kr 97 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 3 996 270
Eiendom
Elvetangen 19, 1396, Billingstad, Etasje: 6

Matrikkel
Gnr. 32 bnr. 283 snr. 91 orgnr. 993030538 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm

Antall soverom
1

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt m²

Prisantydning
3 890 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

106 270,- (Omkostninger totalt)

3 996 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnader
Styret har vedtatt følgende felleskostnader pr. mnd.:
Felleskostnader                             kr 32,- pr kvm/brøk
A konto energi                               kr 8,- pr kvm/brøk
Fiberaksess                                    kr 10,- pr seksjon
Felleskostnader parkering          kr 150,- pr plass

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er inkludert i månedlige felleskostnader.

Parkering
Eier leier garasjeplass ut 2021. Garasjeplassen vil følge ny eier.

Eier
Monica Ruud Larsen

Beskrivelse
<b>Velkommen til Elvetangen 19, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.</b>

Helt ny og morderne 2-roms toppleilighet i 6. etg med en gjennomgående høy standard. Leiligheten ligger usjenert til og har en god romløsning med gode lys- og solforhold. Fra stuen er det utgang til en hyggelig og særdeles solrik balkong med flott utsyn mot nærområdet m.m.
Det er lekre og delikate fargevalg i hele leiligheten og det er lagt vekt på en god helhet og flyt i form av materialvalg og farver.

Her bor du i rolige omgivelser på Billingstad med kort vei til det meste av servicetilbud. Det er tilrettelagt for hyggelige uteområder med store grønne fellesarealer med sittegrupper og lekeplasser.

Fra leiligheten er det også kort gangavstand til tog, buss, dagligvare, turområder, marka, sjøen, skoler, barnehager m.m.

<b>KORT OM LEILIGHETEN:</b>

- TOPP OG HJØRNELEILIGHET I DEN HØYESTE BLOKKEN
- INGEN RISIKO FOR BEBYGGELSE I FRONT
- GOD INTERN BELIGGENHET
- FLOTT UTSYN/UTSIKT
- SÆRDELES GODE SOLFORHOLD
- STORE VINDUSFLATER MED EKSTRA VINDU PÅ GAVLVEGG
- STOR BALKONG
- HØY STANDARD
- GARASJELEIE INKLUDERT UT 2021
- HEIS
- VANNBÅREN VARME I ALLE GULV (VARMEKABLER PÅ BAD)
- INTEGRERTE HVITEVARER
- OTTO BIL- OG SYKKELPOOL
- GANGAVSTAND TIL TOG OG BUSS
- KORT VEI TIL MARKA, SJØEN, TUROMRÅDER M.M.
- SKISPOR PÅ ÅKEREN SOM NÆRMESTE NABO
- STORE GRØNTAREALER MED SITTEGRUPPER OG LEKEAPPARATER
- FELLES SYKKELBOD
- ET OMRÅDE I STERK VEKST
- ET GODT INVESTERINGSOBJEKT</b>

<b>Leiligheten ligger meget fint til i toppetasjen og inneholder:</b> Entré/hall, romslig og lekkert bad/wc, soverom, stue med plass til sittegruppe og spisestue samt utgang til en luftig og flott utsiktsbalkong med gode solforhold, kjøkken med åpen løsning mot stuen.

Det medfølger en bod i kjelleren.

Det er låst felles sykkelbod.

Otto bil- og sykkelpool for beboerne.

<b>Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.</b>

Beliggenhet
Her bor du i rolige omgivelser på Billingstad med kort vei til det meste av servicetilbud. Det er tilrettelagt for hyggelige uteområder med grønne fellesarealer med fine, asfalterte gangveier. Her er det enkelt og lettvint å bo med alt man har behov for i hverdagen innen kort gangavstand.

Det er kort avstand til fjorden med båtplasser og badestrand. Det er også kort vei til flotte badestrender og rekreasjonsområder på Kalvøya, Nesøya, Holmen og Hvalstrand. Fra leiligheten er det kort vei til turløyper som fører opp til Vestmarka, hvor det er fine turmuligheter både sommer og vinter.

Populære Hvalstrand Bad ønsker deg velkommen til å nyte det gode liv. Området er tilrettelagt for rullestolbrukere og har egen parkering, sandstrand, sletter og stupetårn. Her finner du også en av Norges flotteste funkisrestauranter.

Kyststien passerer også gjennom stedet og tar deg videre til mange flotte friområder, idylliske naturreservat, parker og fine badeplasser m.m.

Det er gangavstand til Holmen idrettspark, ett av Asker og Bærums flotteste og mest rikholdige idrettsanlegg. Parken byr på flere fotballbaner, ishall, fjellhall, tennisanlegg og lysløyper. Deler av parken går inn i Grønlia, som er et av de eneste ubebyggede skogområdene som fremdeles finnes på Nesbru. Området er mye nyttet til utendørsaktiviteter og det er plassert ut benker langs stiene i skogen.

Om du ønsker et bredt tilbud innen forretninger og servicetilbud er det kort vei til Sandvika. Her finner du Sandvika Storsenter. Med sine 200 butikker og servicesteder, er dette et av landets største kjøpesenter. I Sandvika er det også et rikt kulturliv med teater, kino, kulturhus og konsertstedet Musikkflekken. Er du sulten finnes det en rekke restauranter, bla. Bambus sushi, kafé Kanel, Casper restaurant og Bakgården med mange kulturarrangementer for å nevne noen.

Kort vei til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kaféer. Nytt kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, Egon, Bambus sushi og Big Horn Steak House er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Overens cafe, Kaffebrenneriet og Kafe Kvist verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Skal du ut i verden er Asker "det naturlige" utgangspunkt! "Alle" tog og busser stopper i Asker!

Bebyggelse
Område vil hovedsakelig bestå av rekkehus, tomannsboliger, eneboliger og lave leilighetsblokker.

Tomt
Eiet tomt, m²
Fellesarealene er pent og parkmessig opparbeidet med store grøntområder med gress, blomsterbed, busker, trær og annen beplantning. Det er satt ut lekeapparater og sittegrupper (vil bli satt ut). Det er asfalterte gangveier og adkomst.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Offentlig kommunikasjon
Det er kort gangavstand til både buss og tog. Tog fra Billingstad togstasjon som er kun få minutter i gangavstand fra eiendommen.

Byggemåte
Bygningen er utført med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadeveggene er utført dels med stål og treverk. Utvendige fasader er hovedsakelig kledd med tegl/ panel/fasadeplater. Rekkverk hvor det er påkrevet oppføres iht. forskriftene. Utbygger står fritt til å velge materialer og utførelse. Terrasser leveres med tremme-gulv i trykkimpregnert tre. Balkonger leveres med betongoverflate.

Vinduer og karmer, ferdigbehandlet fra fabrikk. Vinduene er beslått utvendig med aluminium. Solbelastede fasader har solreflekterende glass.
Innvendige dører er hvite dører med hvite karmer. Dørene er ferdig behandlet fra fabrikk, med dørhåndtak i stål/børstet utførelse.

Hovedinngangsdør er i fabrikkmalt utførelse med FG-godkjent sikkerhetslås uten kikke-hull.

Teksten hentet fra prosjektets salgsoppgave.

Primærrom
Primærrom: 44 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 44 kvm

Standard
Helt ny og morderne 2-roms toppleilighet med en gjennomgående høy standard. Leiligheten ligger usjenert til på hjørnet og har en god romløsning med blant annet hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning, romslig soverom, et pent flislagt bad/vaskerom og en innbydende entré med mulighet for garderobeløsning. Fra stuen er det utgang til en hyggelig og solrik balkong. Det er lekre og delikate fargevalg i hele leiligheten.

Her bor du i rolige omgivelser på Billingstad med kort vei til det meste av servicetilbud. Det er tilrettelagt for hyggelige uteområder med grønne fellesarealer med fine, asfalterte gangveier. Her er det enkelt og lettvint å bo med alt man har behov for i hverdagen innen kort gangavstand.

<b>Entré:</b> Innbydende entré med 1- stav hvitpigmentert eikeparkett på gulv. Sparklet og malte vegger. Farge på vegger er Jotun kalkgrå, som også er gjennomgående for hele leiligheten. Porttelefon med svarapparat.

<b>Stue:</b> Romslig og lys stue med 1- stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv. Stuen har en åpen løsning mot kjøkkenet, og det er god plass til sofamøblement, stuebord, multimedia, spisebord og annet ønsket møblement. Fra stuen er det utgang til hyggelig og solrik terrasse med flott utsikt mot nærområde og grønne omgivelser.

<b>Kjøkken:</b> Innbydende, pent og helt nytt kjøkken med en praktisk innredning langs den ene veggen. Det er godt med oppbevaringsplass i over- og underskap. Selve kjøkkeninnredningen er fra Sigdal og har hvite fronter med slette overflater og laminat benkeplate med en nedfelt kum i stål. Godt utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og kjøl/fryseskap.

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven. Dersom det er nevnt " opplegg for.." så medfølger ikke hvitevaren det refereres til.

<b>Bad/vaskerom:</b> Pent flislagt bad med hvite fliser på veggene og grå fliser på gulvene. Badet har en god romløsning og er innredet med dusjhjørne med dører i glass, vegghengt toalett og servantinnredning med skuffeløsning under. Det er opplegg for vaskemaskin.

Hvitevarer som vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke, dersom det ikke er beskrevet i salgsoppgaven. Dersom det er nevnt " opplegg for.." så medfølger ikke hvitevaren det refereres til.

<b>Soverom:</b> Romslig soverom med 1- stav hvitpigmentert eikeparkett på gulv og malte flater på veggene. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt oppbevaringsmøblement.

<b>Gulv:</b> 1- stavs eikeparkett, hvitpigmentert. Fliser på bad.
<b>Vegger:</b> Overflater innvendige vegger er malte flater. Fargen er Jotun kalkgrå. Fliser på bad.
<b>Himling:</b> Overflater himling er hvitmalte flater.

<b>Bod:</b> Det medfølger en bod. Boden er merket med nr. 58.

Ferdigattest
Konf. megler.

Oppvarming
Oppvarming ved vannbåren gulvvarme. Bad er utstyrt med elektriske varmekabler. Alle leiligheter vil ha egne separate energimålere.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er inkludert i månedlige felleskostnader.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Asker kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Felleskostnader
Styret har vedtatt følgende felleskostnader pr. mnd.:
Felleskostnader                             kr 32,- pr kvm/brøk
A konto energi                               kr 8,- pr kvm/brøk
Fiberaksess                                    kr 10,- pr seksjon
Felleskostnader parkering          kr 150,- pr plass

Forsikring med polisenummer
Kjøper må selv tegne innbo-og/ løsøreforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie: Neselva Hageby 1,

Området er planlagt å bestå av ett eller flere boligselskap (antallet boligselskap kan bli justert i forbindelse med utbyggingen). Sameiet er planlagt å bestå av totalt 113 leiligheter (antallet seksjoner kan evt. bli justert i forbindelse med utbyggingen). Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 16.06.2017, nr. 65, eierseksjonsloven.

Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er ikke tillatt å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet.Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet. Utomhusarealene på området ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte byggene eller så snart årstiden tillater det. Tekst innhentet fra prosjektet salgsoppgave.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Nåværende eier har betalt for garasjeplass ut 2021. Garasjeplassen vil følge ny eier.
Avtalen avsluttes 31/12 2021 uten annen oppsigelse.
Leietaker må forholde seg til anvisninger fra styret og reglene i garasjesameiet som følger vedlagt.
Det er ikke avtalt bruk av lader som står på plassen, samt elektronisk fjernåpner. Dette kan eventuelt avtales direkte ved en senere anledning.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

106 270,- (Omkostninger totalt)

3 996 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilretteleggingshonorar (Kr.15 900)

Grunnpakke seksjon (Kr.13 670)

Markedspakke 1 (Kr.15 500)

Meglerprovisjon 1%

Oppgjørshonorar (Kr.6 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-20-0269

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
Eie Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Caroline Ødegård
Eie Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 78 30 29 / E-post: co@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Elvetangen 19
For mer om objektet
Elvetangen 19

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.