Bilde 1 av Elvetangen 19Bilde 2 av Elvetangen 19
Digital salgsoppgave
Elvetangen 19

1396 Billingstad • Asker kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 4 290 000

Omkostninger: kr 116 100Totalpris: kr 4 406 100
NY (2020), MODERNE TOPP- / HJØRNELEILIGHET MED HEIS OG STOR BALKONG - MULIG GARASJELEIE - KORT GANGAVSTAND TIL TOG/BUSS
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
91
Antall soverom
1 soverom
Etasje
6
Internt bruksareal (BRA-i)
44 m²
Bruksareal (BRA)
49 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
5 m²
Fellesutgifter
kr 2 748 / Mnd
Prisantydning
kr 4 290 000
Omkostninger
kr 116 100
Totalpris
kr 4 406 100
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
36200269
card-default

Marius Hyllmark Anderssen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marius
Visninger
Onsdag 28. aug.
17:00 - 17:45
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 290 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 290 000,-)kr 107 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 4 406 100
Eiendom
Elvetangen 19, 1396, Billingstad, Etasje: 6

Matrikkel
Gnr. 32 bnr. 283 snr. 91 orgnr. 993030538 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 49 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 44 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 5 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal
Bruksareal: 49 kvm, BRA-i: 44 kvm , BRA-e: 5 kvm

Antall soverom
1

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt m²

Prisantydning
4 290 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
500,- (Tingl.gebyr skjøte)
107 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 290 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

116 100,- (Omkostninger totalt)

4 406 100,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnader
Styret har vedtatt følgende felleskostnader pr. mnd.:
Felleskostnader 1.801,-
Akonto energi 717,-
Fiberaksess 230,-

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er inkludert i månedlige felleskostnader.

Eier
Monica Ruud Larsen

Beskrivelse
Velkommen til Elvetangen 19, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Nyere (2020) og moderne 2-roms toppleilighet i 6. etg med en gjennomgående høy standard. Leiligheten ligger usjenert til og har en god romløsning med gode lys- og solforhold. Fra stuen er det utgang til en hyggelig og særdeles solrik balkong på 7 kvm med flott utsyn mot nærområdet m.m.

Det er lekre og delikate fargevalg i hele leiligheten og det er lagt vekt på en god helhet og flyt i form av materialvalg og farger.

Her bor du i rolige omgivelser på Billingstad med kort vei til det meste av servicetilbud. Det er tilrettelagt for hyggelige uteområder med store grønne fellesarealer med sittegrupper og lekeplasser.

Fra leiligheten er det også kort gangavstand til tog, buss, dagligvare, turområder, marka, sjøen, skoler, barnehager m.m.

KORT OM LEILIGHETEN:

- TOPP OG HJØRNELEILIGHET I DEN HØYESTE BLOKKEN
- INGEN RISIKO FOR BEBYGGELSE I FRONT
- GOD INTERN BELIGGENHET
- FLOTT UTSYN/UTSIKT
- SÆRDELES GODE SOLFORHOLD
- STORE VINDUSFLATER MED EKSTRA VINDU PÅ GAVLVEGG
- STOR BALKONG PÅ 7 KVM
- HØY STANDARD
- HEIS
- VANNBÅREN VARME I ALLE GULV (VARMEKABLER PÅ BAD)
- INTEGRERTE HVITEVARER
- HYRE BILPOOL
- GANGAVSTAND TIL TOG OG BUSS
- KORT VEI TIL MARKA, SJØEN, TUROMRÅDER M.M.
- SKISPOR PÅ ÅKEREN SOM NÆRMESTE NABO
- STORE GRØNTAREALER MED SITTEGRUPPER OG LEKEAPPARATER
- FELLES SYKKELBOD
- ET OMRÅDE I STERK VEKST
- ET GODT INVESTERINGSOBJEKT

Leiligheten ligger meget fint til i toppetasjen og inneholder: Entré/hall, romslig og lekkert bad/wc, soverom, stue med plass til sittegruppe og spisestue samt utgang til en luftig og flott utsiktsbalkong med gode solforhold, kjøkken med åpen løsning mot stuen.

Det medfølger en bod i kjelleren.

Det er låst felles sykkelbod.

Hyre bilpool for beboerne.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Parkering
Det er gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Mulighet for leie av garasjeplass via andre sameiere når ledig. Selger har tidligere hatt garasjeleie.

Beliggenhet
Her bor du i rolige omgivelser på Billingstad med kort vei til det meste av servicetilbud. Det er tilrettelagt for hyggelige uteområder med grønne fellesarealer med fine, asfalterte gangveier. Her er det enkelt og lettvint å bo med alt man har behov for i hverdagen innen kort gangavstand.

Det er kort avstand til fjorden med båtplasser og badestrand. Det er også kort vei til flotte badestrender og rekreasjonsområder på Kalvøya, Nesøya, Holmen og Hvalstrand. Fra leiligheten er det kort vei til turløyper som fører opp til Vestmarka, hvor det er fine turmuligheter både sommer og vinter.

Populære Hvalstrand Bad ønsker deg velkommen til å nyte det gode liv. Området er tilrettelagt for rullestolbrukere og har egen parkering, sandstrand, sletter og stupetårn. Her finner du også en av Norges flotteste funkisrestauranter.

Kyststien passerer også gjennom stedet og tar deg videre til mange flotte friområder, idylliske naturreservat, parker og fine badeplasser m.m.

Det er gangavstand til Holmen idrettspark, ett av Asker og Bærums flotteste og mest rikholdige idrettsanlegg. Parken byr på flere fotballbaner, ishall, fjellhall, tennisanlegg og lysløyper. Deler av parken går inn i Grønlia, som er et av de eneste ubebyggede skogområdene som fremdeles finnes på Nesbru. Området er mye nyttet til utendørsaktiviteter og det er plassert ut benker langs stiene i skogen.

Om du ønsker et bredt tilbud innen forretninger og servicetilbud er det kort vei til Sandvika. Her finner du Sandvika Storsenter. Med sine 200 butikker og servicesteder, er dette et av landets største kjøpesenter. I Sandvika er det også et rikt kulturliv med teater, kino, kulturhus og konsertstedet Musikkflekken. Er du sulten finnes det en rekke restauranter, bla. Bambus sushi, kafé Kanel, Casper restaurant og Bakgården med mange kulturarrangementer for å nevne noen.

Kort vei til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kaféer. Nytt kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, Egon, Bambus sushi og Big Horn Steak House er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Overens cafe, Kaffebrenneriet og Kafe Kvist verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Skal du ut i verden er Asker "det naturlige" utgangspunkt! "Alle" tog og busser stopper i Asker!

Bebyggelse
Område består av rekkehus, tomannsboliger, eneboliger og lave leilighetsblokker.

Tomt
Eiet tomt, m²
Fellesarealene er pent og parkmessig opparbeidet med store grøntområder med gress, blomsterbed, busker, trær og annen beplantning. Det er satt ut lekeapparater og sittegrupper. Det er asfalterte gangveier og adkomst.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Offentlig kommunikasjon
Det er kort gangavstand til både buss og tog. Tog fra Billingstad togstasjon som er kun få minutter i gangavstand fra eiendommen.

Byggemåte
Bygningen er utført med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadeveggene er utført dels med stål og treverk. Utvendige fasader er hovedsakelig kledd med tegl/ panel/fasadeplater. Rekkverk hvor det er påkrevet oppføres iht. forskriftene. Utbygger står fritt til å velge materialer og utførelse. Terrasser leveres med tremme-gulv i trykkimpregnert tre. Balkonger leveres med betongoverflate.

Vinduer og karmer, ferdigbehandlet fra fabrikk. Vinduene er beslått utvendig med aluminium. Solbelastede fasader har solreflekterende glass.
Innvendige dører er hvite dører med hvite karmer. Dørene er ferdig behandlet fra fabrikk, med dørhåndtak i stål/børstet utførelse.

Hovedinngangsdør er i fabrikkmalt utførelse med FG-godkjent sikkerhetslås uten kikke-hull.

Teksten hentet fra prosjektets salgsoppgave.

Standard
2-roms toppleilighet med en gjennomgående høy standard. Leiligheten ligger usjenert til på hjørnet og har en god romløsning med blant annet hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning, romslig soverom, et pent flislagt bad/vaskerom og en innbydende entré med mulighet for garderobeløsning. Fra stuen er det utgang til en hyggelig og solrik balkong. Det er lekre og delikate farvevalg i hele leiligheten.

Her bor du i rolige omgivelser på Billingstad med kort vei til det meste av servicetilbud. Det er tilrettelagt for hyggelige uteområder med grønne fellesarealer med fine, asfalterte gangveier. Her er det enkelt og lettvint å bo med alt man har behov for i hverdagen innen kort gangavstand.

Entré: Innbydende entré med 1- stav hvitpigmentert eikeparkett på gulv. Sparklet og malte vegger. Farge på vegger er Jotun kalkgrå, som også er gjennomgående for hele leiligheten. Porttelefon med svarapparat.

Stue: Romslig og lys stue med 1- stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv. Stuen har en åpen løsning mot kjøkkenet, og det er god plass til sofamøblement, stuebord, multimedia, spisebord og annet ønsket møblement. Fra stuen er det utgang til hyggelig og solrik terrasse på 7 kvm med flott utsikt mot nærområde og grønne omgivelser.

Kjøkken: Innbydende, pent og helt nytt kjøkken med en praktisk innredning langs den ene veggen. Det er godt med oppbevaringsplass i over- og underskap. Selve kjøkkeninnredningen er fra Sigdal og har hvite fronter med slette overflater og laminat benkeplate med en nedfelt kum i stål. Godt utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og kjøl/fryseskap.

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven. Dersom det er nevnt " opplegg for.." så medfølger ikke hvitevaren det refereres til.

Bad/vaskerom: Pent flislagt bad med hvite fliser på veggene og grå fliser på gulvene. Badet har en god romløsning og er innredet med dusjhjørne med dører i glass, vegghengt toalett og servantinnredning med skuffeløsning under. Det er opplegg for vaskemaskin.

Hvitevarer som vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke, dersom det ikke er beskrevet i salgsoppgaven. Dersom det er nevnt " opplegg for.." så medfølger ikke hvitevaren det refereres til.

Soverom: Romslig soverom med 1- stav hvitpigmentert eikeparkett på gulv og malte flater på veggene. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt oppbevaringsmøblement.

Gulv: 1- stavs eikeparkett, hvitpigmentert. Fliser på bad.
Vegger: Overflater innvendige vegger er malte flater. Fargen er Jotun kalkgrå. Fliser på bad.
Himling: Overflater himling er hvitmalte flater.

Bod: Det medfølger en bod. Boden er merket med nr. 58.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Konf. megler.

Oppvarming
Oppvarming ved vannbåren gulvvarme. Bad er utstyrt med elektriske varmekabler. Alle leiligheter vil ha egne separate energimålere.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er inkludert i månedlige felleskostnader.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Asker kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Felleskostnader
Felleskostnader 1.801,-
Akonto energi 717,-
Fiberaksess 230,-

Forsikring med polisenummer
Kjøper må selv tegne innbo-og/ løsøreforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie: Neselva Hageby 1,

Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er ikke tillatt å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet.Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet. Utomhusarealene på området ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte byggene eller så snart årstiden tillater det. Tekst innhentet fra prosjektet salgsoppgave.

Forretningsfører
Obos Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyreeiere må ta hensyn til naboer og utvise ansvar for sitt dyrehold. Hund skal alltid føres i bånd på
sameiets område. Det vises også til Asker kommunes regler for båndtvang. Ekskrementer skal fjernes
med pose og kastes i søppelkasse. Eventuelle uhell i heis/fellesområde innendørs fra hund må
umiddelbart vaskes bort av hundeeier.

Dyrets eier er ansvarlig for skader dyret måtte påføre person, eiendom eller andre dyr. Ved gjentatte
klager kan styret beslutte å forby hold av dyret såfremt det kan dokumenteres at dyret er til ulempe
for andre beboere eller brukere av eiendommen.


Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Tinglyste servitutter

2018/777765-1/200 Bestemmelse om adkomstrett Tinglyst
18.05.2018 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:ASKER KOMMUNE
Org.nr: 920125298
Rettighetshaver allmennheten
Ferdselsretten gjelder til fots og på sykkel
Overført fra: 3203-32/283
Gjelder denne registerenheten med flere
2020/2692154-1/200 Pantedokument Tinglyst
03.07.2020 21:00
BELØP: NOK 3.390.000
Panthaver:DNB BANK ASA
Org.nr: 984851006
2024/1205907-1/200 Jordskifte Tinglyst
12.03.2024 21:00
Jordskiftesak 18/142893REN-JOOV/JLST VESTRE BILLINGSTAD
Oslo og Østre Viken jordskifterett
Samme jordskiftesak tinglyst på andre eiendommer 07.07.2021 med dokumentnummer 838488
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata

2024/75296-1/200 Omnummerering ved kommuneendring Tinglyst
01.01.2024 00:00
2020/2573706-1/200 Seksjonering Tinglyst
10.06.2020 21:00
snr: 91
formål: Bolig
sameiebrøk: 44/8582
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3203-32/16, 3203-32/296, 3203-32/297, 3203-32/298, 3203-32/295/0/1-156
i eiendomsrett

2022/278773-7/200 Bestemmelse om vann/kloakk Tinglyst
11.03.2022 21:00 gjelder flere seksjoner
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettigheter på 3203-32/16, 3203-32/296, 3203-32/297, 3203-32/298, 3203-32/295/0/1-156
i eiendomsrett

2022/278773-8/200 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Tinglyst
11.03.2022 21:00 gjelder flere seksjoner
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettigheter på 3203-32/16, 3203-32/296, 3203-32/297, 3203-32/298, 3203-32/295/0/1-156
i eiendomsrett

2022/278773-9/200 Bestemmelse om adkomstrett Tinglyst
11.03.2022 21:00
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettigheter på 3203-32/16, 3203-32/296, 3203-32/297, 3203-32/298, 3203-32/295/0/1-156
i eiendomsrett

2022/278773-11/200 Erklæring/avtale Tinglyst
11.03.2022 21:00
Bestemmelse om renovasjonsbeholdere
Bestemmelse om sykkelparkering
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettigheter på 3203-32/288/0/1-94
i eiendomsrett

2022/278773-12/200 Erklæring/avtale Tinglyst
11.03.2022 21:00
Bestemmelse om sykkelparkering
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2020100
Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 13.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/14587/Bestemmelser_13_06_2023-%20oppdatert%2026.06.2024.pdf
Delarealer Delareal 17 m
KPAngittHensyn Bevaring naturmiljø
KPHensynsonenavnH560_2
Delareal 8 376 m
KPAngittHensyn Bevaring kulturmiljø
KPHensynsonenavnH570_1
Delareal 8 568 m
BestemmelseOmrådenavn[7 Prio. vekstområde
KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav
Delareal 608 m
KPAngittHensyn Bevaring naturmiljø
KPHensynsonenavnH560_1
Delareal 8 568 m
BestemmelseOmrådenavn[8 Nullvekst nord
KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav
Delareal 8 568 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Framtidig
OmrådenavnBS8

Kommuneplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2020100
Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2035
Status Endelig vedtatt arealplan
Plantype Kommuneplanens arealdel

Kommunedelplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 02202011101
Navn Holmen - Slependen
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 29.01.2013
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/3036/2011101_bestemmelser.pdf

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 02202014003
Navn Vestre Billingstad
Plantype Områderegulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 31.01.2018
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/6143/2014003_Bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 1 693 m
Formål Boligbebyggelse-blokkbebyggelse
Feltnavn D3
Delareal 69 m
RPHensynsonenavnH320_
Faresone Flomfare
Delareal 139 m
Formål
Angitte samferdselsanlegg og/eller teknisk infrastrukturtraseer kombinert med andre angitte
hovedformål
Feltnavn GD5
Delareal 2 179 m
RPHensynsonenavnH310_2
Faresone Ras- og skredfare
Delareal 2 792 m
Formål Boligbebyggelse-blokkbebyggelse
Feltnavn D1
Delareal 166 m
RPHensynsonenavnH310_1
Faresone Ras- og skredfare
Delareal 3 160 m
Formål Boligbebyggelse-blokkbebyggelse
Feltnavn D2
Delareal 5 854 m
Bestemmelsesområdeutforming
Delareal 784 m
Formål Gatetun
Feltnavn f_GD4

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
500,- (Tingl.gebyr skjøte)
107 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 290 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

116 100,- (Omkostninger totalt)

4 406 100,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilretteleggingshonorar (Kr.15 900)

Grunnpakke seksjon (Kr.13 670)

Markedspakke 1 (Kr.15 500)

Meglerprovisjon 1%

Oppgjørshonorar (Kr.6 900)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-20-0269

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marius Hyllmark Anderssen
EIE Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 98 68 13 57 / E-post: mhan@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Elvetangen 19
For mer om objektet
Elvetangen 19

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: