Bilde 1 av Krokåshaugane 94ABilde 2 av Krokåshaugane 94A
Digital salgsoppgave
Krokåshaugane 94A

5308 Kleppestø • Askøy kommune

Prisantydning

kr 7 590 000

Omkostninger: kr 81 390Totalpris: kr 7 671 390
Krokåshaugane | Nyoppført funkisperle(2023) på ett plan. Solrik eiendom med panoramautsikt! Takhøyde på hele 3,07 meter.
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
140 m²
Bruksareal (BRA)
140 m²
Bruttoareal (BTA)
153 m²
Kommunale avgifter
kr 1 817 / Mnd
Prisantydning
kr 7 590 000
Omkostninger
kr 81 390
Totalpris
kr 7 671 390
Byggeår
2023
Tomt
Eiet tomt 794 m²
Oppdragsnummer
95230127
card-default

Eivind Kalve

Eiendomsmegler MNEF | Partner | Salgsleder
Les om Eivind
card-default

Melissa Larsen Boge

Eiendomsmeglerfullmektig | Salgsleder | Partner
Les om Melissa
Visninger
Prisantydningkr 7 590 000,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 700 000,-)kr 67 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 7 671 390
Eiendom
Krokåshaugane 94A, 5308 Kleppestø

Matrikkel
Gnr. 14 Bnr. 501 i Askøy kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal
Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 140 kvm, Bruttoareal: 153 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2023

Tomt
Eiet tomt 794 kvm

Prisantydning
7 590 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Mats Hansen Takstdato: 14.06.23 13:06

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 67 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 700 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 68 740,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 658 740,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 671 390,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 21 798 pr. år Inkluderer: Vann, avløp og tilsyn.

Eier
Camilla Gullberg, Øivind Gullberg og Anita Gullberg Halvorsen.

Beliggenhet
Velkommen til Krokåshaugane 94A! Dette er en lekker enebolig fra 2023 i et barnevennlig område og nabolag på Askøy. Med denne flotte beliggenheten får man virkelig muligheten til å nyte de fine dagene Askøy har å by på. Her har du også kort vei til flere fasiliteter.

For de minste barna ligger Knerten barnehage like ved boligen en 5 minutters spasertur. Kleppe barneskole (1-7 kl.) ligger også i nærområdet med en ca. 12 minutters gåtur unna via snertne snarveier. For de eldre skolebarna ligger Kleppestø ungdomsskole (8-10 kl.) en 5 minutters kjøretur unna, samt Erdal og Ravnanger ungdomsskole like i området. En 5 minutters biltur finner man også Askøy videregående skole. Om man ønsker å gå til ungdom- og videregåendeskolen, tar det deg kun 25 minutter. Boligen ligger med andre ord like i nærhet av barnehage og skoler for alle aldre. Ved Kleppestø ungdomsskole/ Askøy videgående skole finner du også kunstgressbane og svømmehall.

Nærmeste dagligvare er Coop Extra, en 17 minutters gåtur unna, samt Rema 1000 Askøy som ligger like ved sammen med Power, Europris og Byggmax. For større handleturer kan man velge om man ønsker å ta turen til AMFI senter på Kleppe eller Kleppestø senter, der kjøreturen vil ta deg rundt 5 minutter. På de to sentrene kan man blant annet finne apotek, vinmonopol, spisesteder, bibliotek og flere butikker.

Ellers byr området på nydelig natur og turmuligheter. Dronningen og Kolbeinsvarden er nydelige fjelltopper man kan gi seg ut på, hvor man kan nyte fin utsikt på toppen. Birkafjellet og Storevarden er også flotte fjelltopper å bestige. For de spreke fotballinteresserte ligger det en trivelig fotballbane kun 3 minutters gange unna, hvor det er gode muligheter for ballspill. Rett ved er det også laget til med en inngjerdet lekeplass for de minste. Til de som trives bedre med innendørs aktivitet ligger det flere treningsstudioer i området, som blant Energi Trening ca. en 15 minutters spasertur unna.

For offentlig transport er nærmeste bussholdeplass omtrent en 5 minutters gåtur. Her går det bussavganger som tar deg rundt om på øyen, som blant annet til Kleppestø terminal som kan ta deg videre til Bergen sentrum og andre bydeler. Like ved terminalen på kaien er det også en hurtigbåt som tar deg til Bergen Strandkai på ca. 13 minutter.

Alt i alt er Krokåshaugane 94A en fantastisk enebolig i et rolig og barnevennlig området. Her har du kort avstand til de fleste fasiliteter, med gode transport muligheter vil dette være en trivelig plass å slå seg til ro.

Tomt
Eiet tomt, 794 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
1.etg: 140 kvm BRA / 140 kvm P-rom

Boligen går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: Gang, stue/kjøkken, to bad, vaskerom og fire soverom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen:

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell.
Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene vindtettet, lektet og kledd med stående trekledning.

Takkonstruksjoner:
Takkonstruksjonen er uført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp.

Gulvsystemer:
Gulv mot grunn av betong.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:

Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 140 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 140 kvm

Standard
EIE eiendomsmegling ved Melissa Larsen Boge har gleden av å presentere Krokåshaugane 94A!

En rålekker enebolig fra 2023 med fire soverom, to bad og stor terrasseplatting på ca. 60 kvm. Boligen har en meget god planløsning og en takhøyde på 3,07 meter som gir en åpen og behagelig romfølelse. Ettersom du har alt på ett plan, egner boligen seg perfekt for alle livsfaser. Med en nydelig beliggenhet får man virkelig muligheten til å nyte de fine dagene Askøy har å by på.

Gang |
Velkommen inn! Det første som møter deg er en romslig og lekker gang målt til 24,3 kvm. Her er det rikelig med plass til å henge fra seg sko- og yttertøy før man beveger seg videre inn i boligen. Med gode vindusflater ved inngangspartiet får man et gjennomgående lys som gir en økt romfølelse. Fra gangen er det naturlig tilkomst mot stue og kjøkken området.

Stue/kjøkken |
Videre kommer man til hjertet av boligen - nemlig stuen. Stuen er målt til 47,8 kvm og har store vindusflater som sørger for godt med lysinnslipp og en fantastisk utsikt over skjønn natur. Rommets utforming gjør det enkelt å innrede med den favoriserte sofakroken og en spisegruppe som blir familiens samlingspunkt. Med en takhøyde på hele 3,07 meter, føles boligen mer åpen og luftig, som gir en mer behagelig romfølelse. Fra stuen er det utgang til boligens 60 kvm store terrasseplatting hvor man også har stort hageområde med god boltreplass for de små. Innred med gode utemøbler og diverse beplantninger for en koselig atmosfære, og nyt de herlige dagene Askøy har å by på.

Boligen har en åpen stue/kjøkken løsning som er både praktisk og sosial. Kjøkkenet har en lekker svart-farge og er innredet med slette fronter, laminat benkeplate med malte flater over, oppvaskkum og ventilator. Av integrerte hvitevarer kan man skilte med induksjonsplatetopp, stekeovn, kjøl- og frys, samt oppvaskmaskin. Et lekkert kjøkken med god skap- og benkeplass for den matglade, hvor alt ligger godt til rette for hyggelige matopplevelser.

Bad |
Boligen har to bad hvor begge er av god størrelse målt til 5,9 kvm og 6,3 kvm. Det er benyttet fliser og malte flater på veggene, fliser på gulvene og malte flater i himlingen på begge badene.
De er innredet med vegghengt toalett, helstøpt servant med skuffer under og dusjhjørne med glassdører. Det ene badet har en praktisk tilkomst fra hovedsoverommet, og det andre er perfekt for barna eller gjester. Med to romslige bad, er det enkelt for hele familien å ta morgenstellet.

Vaskerom |
Boligen har også et eget vaskerom målt til hele 8,5 kvm hvor man har god plass til både vasking og tørking av tøy. Her er det benyttet fliser på gulvet og malte flater på veggene og i himlingen. Vaskerommet inneholder utslagsvask, fordeleskap til rørsystemet, varmtvannsbereder, sikringsskap og opplegg for vaskemaskin.

Soverom |
Boligen har hele 4 soverom målt til 7 kvm, 10,8 kvm, 11,1 kvm og 13,2 kvm. Hovedsoverommet er malt i lune tidsriktige farger, og har utgang til terrassen og ensuite bad. Ta morgenstellet på badet, og kaffekoppen på terrassen. Boligens tre andre soverom egner seg godt som rom for de minste, eller til overnattingsbesøk av venner og familie. Skulle man trenge et eget kontor eller en TV-stue, har man gode muligheter for det også. Alle rommene er av god størrelse og har plass til en god seng, nattbord og en garderobeløsning for ytterlig oppbevaring.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

NB! Det informeres om at fasadebilde nr. 1 og 4 har redigert plen. Plenen er lagt i år og er derfor ikke like grønn og tett som den vil bli. Fotograf har derfor illustrert hvordan en tett og grønn plen vil se ut i forkant av boligen.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 31.03.2023 vedrørende enebolig.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
- Varmekabler på bad og vaskerom.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Elektrisk anlegg.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 21 798 pr. år Inkluderer: Vann, avløp og tilsyn.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Askøy kommune.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Tekniske installasjoner
VVS:
- Sluk og avløpsrør av plast.
- Plastrør til vannforyningsrørene med rør-i-rør system.

Elektrisk anlegg:
- Sikringsskap er montert på vaskerommet.
- Inneholder automatsikringer.

Diverse
Følgende hvitevarer medfølger i handelen: integrerte hvitevarer.

NB! Det informeres om at fasadebilde nr. 1 og 4 har redigert plen. Plenen er lagt i år og er derfor ikke like grønn og tett som den vil bli. Fotograf har derfor illustrert hvordan en tett og grønn plen vil se ut i forkant av boligen.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Stylistene og fotografene i HEEM jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

NB! Det informeres om at fasadebilde nr. 1 og 4 har redigert plen. Plenen er lagt i år og er derfor ikke like grønn og tett som den vil bli. Fotograf har derfor illustrert hvordan en tett og grønn plen vil se ut i forkant av boligen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Erklæring tinglyst 31.07.1974 med dagboknr 1974/6233-2/50 vedrørende bestemmelse om veg.

Erklæring tinglyst 04.05.2022 med dagboknr 2022/478756-1/200 vedrørende registrering av grunn.

Erklæring tinglyst 04.05.2022 med dagboknr 2022/478819-1/200 vedrørende bestemmelse om veg.

Erklæring tinglyst 04.05.2022 med dagboknr 2022/478819-2/200 vedrørende bestemmelse om vann/kloakk.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig via privat vei, vann og avløp ifølge Askøy kommune.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål - nåværende i kommuneplanens arealdel.

Kommuneplaner:

PlanID: 9001
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2012- 2023
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 13.12.2012

Kommuneplaner under arbeid:

PlanID: 9002
Navn: Kommuneplanens arealdel 2018-2030
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Kommuneplanens arealdel

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 67 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 700 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 68 740,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 658 740,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 671 390,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon: 0,85%

Tilrettelegging: 14 900,-

Grunnpakke: 13 500,-

Markedspakke: 14 990,-

Visningshonorar: 2490,-

Oppgjørshonorar: 7 990,-

Oppdragsnummer
95-23-0127

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mekleriet Vest AS
EIE Bergen Vest og Fyllingsdalen
Org. nr:823590342
Nedbergeveien 11
5178 Loddefjord
Tlf: 55 50 03 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmeglerfullmektig | Salgsleder | Partner Melissa Larsen Boge

Saksbehandlere
Eivind Kalve
EIE Bergen Vest og Fyllingsdalen
Eiendomsmegler MNEF | Partner | Salgsleder
Mob: 98 15 11 91 / E-post: ek@eie.no

Melissa Larsen Boge
Eiendomsmeglerfullmektig | Salgsleder | Partner
Mob: 91 39 42 82
[/ E-post: mlb@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Krokåshaugane 94A
For mer om objektet
Krokåshaugane 94A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: