Bilde 1 av Skogvegen 40ABilde 2 av Skogvegen 40A
Digital salgsoppgave
Skogvegen 40A

5306 Erdal • Askøy kommune

Prisantydning

kr 5 100 000

Omkostninger: kr 128 749Totalpris: kr 5 228 749
Prosjektert enebolig med smart planløsning og gode kvaliteter.
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
142 m²
Bruksareal (BRA)
146 m²
Prisantydning
kr 5 100 000
Omkostninger
kr 128 749
Totalpris
kr 5 228 749
Byggeår
2019
Tomt
Eiet tomt 1104 m²
Oppdragsnummer
61180337
card-default

Kim Rene Henne

Daglig leder | Megler MNEF | Jurist | Partner
Les om Kim
card-default

Kim Rene Henne

Daglig leder | Megler MNEF | Jurist | Partner
Les om Kim
Prisantydningkr 5 100 000,-
Panteattest kjøperkr 199,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 525,-
Tingl.gebyr skjøtekr 525,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 100 000,-)kr 127 500,-
  
Totalpris kr 5 228 749
Eiendom
Skogvegen 40A, 5306, Erdal

Matrikkel
Gnr. 4 bnr. 469 i Askøy kommune

Eierform
Selveier

Parkering
Parkering på egen tomt.

Beliggenhet
Eie Eiendomsmegling har gleden av å presentere Skogvegen 40. Boligen ligger fint plassert i et barnevennligområde, med flott naturterreng rett utenfor utgangsdøren. Boligen ligger i et barnevennlig, trafikkstille og meget attraktivt område med landlige forhold med gode uteområder. Her får du en bolig i et rolig og idyllisk område med nærhet til alt en måtte trenge.

Det er flere barnehager i området med kort distanse fra boligen. Furuly barnehage, Fridahuset Steinrusten barnehage og Erdal barnehage ligger alle i område. Nærmeste barneskole er Erdal barneskole fra 1-7 klasse som ligger få minutters gange fra boligen. For de som skal gå på videregående skole er det Askøy videregående skole som ligger nærmest.

Dersom du er av den turglade typen er det naturskjønne naturmuligheter rett utenfor utgangsdøren. Koselige spaserturer i området kan anbefales da det er mye grøntområde i umiddelbar nærhet. Dette i kombinasjon med flere merkede stier gjør at man har mange valgmuligheter for søndagsturen.  For de som driver med idrett kan Askøy IL tilby lagidrett i alle aldre, med blant annet fotballbane og idrettshall like i nærheten. For de som liker innendørs trening finner man Stamina Kleppestø og Sprek & Blid Askøy.

Dersom du ønsker å benytte deg av kollektivtransport ligger nærmeste bussholdeplass ca. 400 meter unna boligen. Det er god tilknytning til offentlig transport med enkel reisevei mot Bergen sentrum.

Nærmeste dagligvarebutikk er Bunnpris på Florvåg. Verdt å nevne er at en det er kort vei til Kleppestø Senter som kan tilby alt av servicetilbud og fasiliteter. Her er det dagligvarebutikker, klesbutikker, vinmonopol, legesenter og andre butikker. Nærmeste bensinstasjon er Shell på Kleppestø.

Tomt
Eiet tomt.

Sameiebrøk: 418/736

Fullførelsen av utomhusarbeider er avhengig av årstid og værforhold. Derfor gjøres kjøper oppmerksom på at dette vil kunne bli ferdigstilt og overtakelsesforretning for disse avholdt etter overtakelse av boligen. Det må påregnes byggeaktivitet og anleggsvirksomhet frem til arbeider er fullført.

Byggemåte
Betongarbeid:
Fundamentering leveres som plate på mark.

Utvendig:
Smal liggende kledning, ferdig malt ett strøk i 0502-Y Bomull og 8500-N Dempet sort.
Takrenner og nedløp i sort.
Liggende rekkverk.
Vinduer og terrassedør leveres som 3-lags energiglass

For utfyllende om byggemåte, se leveransebeskrivelsen.

Leveransebeskrivelse
Bestill salgsoppgave for detaljert hefte fra ABC-hus om standard leveranse og tilvalgsmuligheter.

Arealer per rom:
1. etasje:
Entre: 10,9 kvm
Bod: 4,2 kvm
Bad: 5,8 kvm
Sov 2: 7,9 kvm
Stue 2: 22,2 kvm
Sov 1: 17,7 kvm

2. etasje:
Stue 1: 38,5 kvm
Gang 2: 5,9 kvm
Kjøkken: 7,9 kvm
Bad 2: 4,9 kvm
Sov 3: 9,5 kvm

Totalt:
BRA: 146 kvm
P-rom: 142 kvm

Arealer er hentet fra arkitektens tegninger.

Bruksareal (BRA) for et plan eller en etasje er det arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Vegger mellom bruksenheter, felles deler (f.eks. trapperom og korridor) og vegger mellom bruksenheter og felles deler tas med. Det samme gjelder faste innredninger, installasjoner for VVS, sjakter, innvendig brystningspanel og fotlister.

P-rom er nettoarealet av rom som er beregnet for opphold inkludert innvendige delevegger.

Formuesverdi
Seksjonens ligningsverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret. Ligningsverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 40 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. 

For ytterligere informasjon se www.skatteetaten.no.

Parkering
Parkering på egen tomt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Regulering
Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse nåværende i kommuneplan datert 13.12.2012.

For ytterligere informasjon om hva området er regulert til med mer, så er planstatus mottatt fra Bergen kommune, tilgjengelig for gjennomsyn på meglers kontor.

Ferdigstillelse
Byggetid er estimert til 6 måneder. Det tas forbehold om at huset må selges før byggestart. Dette er kun stipulert og faktisk ferdigstillelse kan avvike fra dette. Herunder vil overlevering senere enn dette tidspunkt ikke gi kjøper rett på dagmulkt eller andre misligholdsbeføyelser.

Ferdigstillelsesfristen forlenges med 21 kalenderdager dersom arbeidene berøres av fellesferien. Berøres arbeidene av juleferien, forlenges den med 7 kalenderdager. Det samme gjelder om den berøres av påskeferien. Forlengelsen gjelder selv om det eventuelt utføres arbeid i en ferie.

Selger vil senest 14 kalenderdager før ferdigstillelse av boligen meddele kjøper skriftlig om overtakelsesdato, som vil være å regne som en frist ihht. bustadoppføringslova. Kjøper har da krav på dagmulkt dersom denne fristen ikke overholdes. Selger kan kreve at overtagelse skjer inntil 4 måneder tidligere enn forventet. Ferdigstillelse og overlevering av boligene til boligkjøperne vil kunne skje trinnvis.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
127 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 100 000,-))

128 749,50 (Omkostninger totalt)

5 228 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Avtalen med selger er basert på en fast pris pr enhet med følgende avtalt honorar:

Fastpris: kr. 80.000,- per enhet.

Oppdragsnummer
61-18-0337

Internett
www.eie.no

Utbygger
Benkers AS v. Ole-Martin Ingebrigsten Monsen

Ansvarlig megler
Daglig leder | Megler MNEF | Jurist | Partner Kim Rene Henne
Mobil: 92 43 57 46
E-post: krh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Skogvegen 40A
For mer om objektet
Skogvegen 40A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.