Bilde 1 av Liaveien 29Bilde 2 av Liaveien 29
Digital salgsoppgave
Liaveien 29

1369 Stabekk • Bærum kommune

Prisantydning

kr 24 500 000

Omkostninger: kr 628 750Totalpris: kr 25 128 750
JAR/ STABEKK | Høyt og fritt med sol og utsikt | Stor eiendom med tomt på 2,7 mål | Unik mulighet | Oppussingsbehov
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Internt bruksareal (BRA-i)
223 m²
Bruksareal (BRA)
223 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
25 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
11 m²
Kommunale avgifter
kr 1 457 / Mnd
Prisantydning
kr 24 500 000
Omkostninger
kr 628 750
Totalpris
kr 25 128 750
Byggeår
1916
Tomt
Eiet tomt 2735 m²
Oppdragsnummer
9230026
card-default

Lars Faale

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Lars
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 24 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 24 500 000,-)kr 612 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 25 128 750
Eiendom
Liaveien 29, 1369 Stabekk

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen også har adresse Liaveien 27 i offentlige registre, men eiendommen er ikke delt og består i dag av en stor tomt med ett beboelseshus.

Matrikkel
Gnr. 39 Bnr. 26 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 248 kvm består av:

- BRA-i (internt bruksareal): 223 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 25 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 11 kvm

Areal
Bruksareal: 223 kvm, BRA-i:223 kvm

BRA-e: 25 kvm , TBA: 11 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggeår
1916

Tomt
Eiet tomt, 2735 kvm

Boligen ligger på et høydedrag, omkranset av en stor tomt med frodig frukthage, store plenarealer og naturtomt.

Prisantydning
24 500 000

Tilstandsrapport
Tilstandsrapport utført av bygningssakyndig / takstmann MNEF Anders Roestad.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 24 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 612 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 24 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 613 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 25 113 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 25 128 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 482,42 pr. år

Fakturert beløp i 2022
Avløp kr 5 858,20 | Feiing kr490,00 | Renovasjon kr 4 208,14 | Vann kr 4 742,36 | Sum kr 15 298,70

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eier
Bente Johanne Brunvoll

Beskrivelse
Eiendommen ligger praktfullt til på et høydedrag i et etablert villastrøk like ovenfor Jar skole et meget attraktivt og etterspurt villaområde, med nærhet til skoler, barnehager, idrettsanlegg, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av servicetilbud.

Sjarmerende, eldre bebyggelse omkranset av en stor tomt på over 2,7 mål med frodig frukthage, store plenarealer og naturtomt.

Fra eiendommen er det fantastisk utsikt over nærområdet, inn mot Oslo og Oslofjorden - og solen har du fra tidlig morgen til sen kveld.

Parkering
Garasje for 1 bil. Stor gårdsplass med bilioppstillingsplass for flere biler.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i attraktive og idylliske omgivelser på Malurtåsen, et av høydedragene mellom Jar og Stabekk. Her bor du landlig og usjenert, men likevel sentralt med gangavstand til Lysaker, Stabekk og Fornebu. Det er gode solforhold og fin utsikt. Boligen ligger stille, barnevennlig og hyggelig til - innerst i villavei uten gjennomgangstrafikk.

Det er kort vei til barnehager, både private og kommunale, trygg skolevei til Jar barneskole (tilhører Jar skolekrets) og sykkelavstand til Ringstabekk ungdomsskole. Nærmeste videregående skole er Stabekk, i tillegg til internasjonal skole på Bekkestua. Det er 5 minutters gange til nærmeste bussholdeplass og kort vei til Lysaker stasjon, med hyppige avganger for buss, tog og flytog. Forøvrig få minutter i bil til Oslo sentrum

Eiendommen har også privat gangadkomst ned til Storegnveien som gjør at barn har trygg, sikker og kort vei å gå til skoler etc. De bruker ca 5 6 minutter til skolen eller ishallen.

I området Jar, Stabekk, Lysaker og CC-Vest finnes det et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her er flere hyggelige bakerier, kafeer og spisesteder, samt treningssenter, vinmonopol og apotek.

Området er et eldorado for barn å vokse opp i. Her tilbys et bredt spekter av fritidsaktiviteter for store og små. Det finnes fotball-løkker, flere treningssentre, sandvolleyballbane og aktive klubbmiljøer innen bl.a. håndball, fotball, ishockey, tennis, musikk og dans. Nadderudhallen med svømmehall, nye Jar Ishall med helårs ishockey og curlinghall, flere fine golfbaner, ridesenter og marka med flotte tur- og treningsmuligheter er også innen rekkevidde. Sollerudstranda og strendene på Snarøya og Høvik er i sykkelavstand og byr på gode rekreasjonsmuligheter i sommerhalvåret.
Lysakerelven ligger like i nærheten og er også et yndet turområde med mulighet for bading og fiske.

Bebyggelse
Den øvre delen av eiendommen, på åskammen mot Storengveien, er bebygd med en enebolig oppført antatt ca 1916, et uthus/ garasje oppført  ca 1931 og ytterligere et uthus oppført i cs 1986 og ombygget i1995 .

De tre bygningene omkranser adkomstveien og gårdsplassen og danner ett hyggelig og usjenert tun.

Tomt
Eiet tomt, 2735 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Eiendommer tilhører Jar skolekrets. Det er kort og trygg gangavstand til Jar barneskole. Området sokner til Ringstabekk ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Oslo International School har beliggenhet på Bekkestua.

Fritidstilbud
Her tilbys et bredt spekter av fritidsaktiviteter for store og små. Det finnes fotball-løkker, flere treningssentre, sandvolleyballbane og aktive klubbmiljøer innen bl.a. håndball, fotball, ishockey, tennis, musikk og dans. Nadderudhallen med svømmehall, nye Jar Ishall med helårs ishockey og curlinghall, flere fine golfbaner, ridesenter og marka med flotte tur- og treningsmuligheter er også innen rekkevidde.

Inneholder
Eneboligen er i dag i bruk og fungerer som en generasjonsbolig, med en husstand i hver etasje og enkel innvendig adkomst mellom boligdelene.

1. Etasje; Vindfang/ hall, trappegang opp til 2 etasje: 
2. Etasje:  Trappegang, soverom 1, gang, stue med utgang til veranda, dusjbad/ wc, kjøkken med spiseplass, soverom 2

1. Etasje, Vindfang/ gang, trappegang til kjeller, wc, kjøkken med spiseplass, spisestue, stue (med dør til trappegang til 2. etasje), soverom 1 med utgang til veranda.

Kjeller: Trapp, gang, vaskerom og 4 boder/ disponible rom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakyndig / takstmann MNEF Anders Roestad:

Enebolig:
Takkonstruksjon av tre fra byggeår. Kaldtloft med adkomst via nedfeldbar luke. Opprinnelig undertak av panel. Taktekkingen er av stålplater.
Taket er besiktiget fra bakkenivå. Taket var snødekt. Renner, nedløp og beslag ble skiftet ifbm taktekking iflg eier. Veggene har trolig uisolert reisverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning er med liggende bordkledning. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Støpt dekke mot grunn. Bygningen har trevinduer med koblet glass. 2 stk vinduer er skiftet i 1970-80 tallet i stuene i 1 etasje. Et med 3-lags glass og et med 2-lags glass. Bygningen har 2x malt hovedytterdør med glassfelt og malt balkongdør i tre fra soverom i 1 etasje. Veranda med utgang fra fra 2 etasje fra 2016 iflg eier. Terrassen er på ca 6m2. Rekkverk i trekonstruksjon med liggende spiler. Terrassebord på bjelkelag. Veranda med utgang fra soverom i 1 etasje på ca 5m2. Betongkonstruksjon på gulv. Rekkverk i trekonstruksjon med liggende spiler.

Garasje:
Uisolert garasje, ukjent byggeår men antatt ca 1931. Manuell vippeport med behov for oppgraderinger. Ringmur i betong. Enkel reisverkskonstruksjon, kledd med stående kledning. Kledningen er skiftet ila de siste årene, men det er ingen dryppkant på kledningen, noe som kan forringe levetiden. (lang
avstand mellom innfesting) Støpt dekke til grunn. Valmet takkonstruksjon i tre tekket med shingel/papp. Eier opplyser at tekkingen ble skiftet ila de siste årene. (det er ingen takrenner på garasjen)

Det er bygget en terrasse/platting ved garasjen, denne var snødekt på befaringsdagen og derfor vanskelig å si konkret areal, men den er på ca 57m2.

Anneks:
Anneks satt opp i 1995 og senere bygget noe på som egeninnsats. Annekset har liggende kledning. Saltak i trekonstruksjon, antatt med torv. Innvendig kledd med panel og laminat/parkett på gulv. Det er provisorisk strøm ført til bygget. Koblet vindu og enkel malt ytterdør. Det er en del slitasje på bygget og noe råte utvendig. Det ble gitt IG på å bygge en bod/redskapsbod/anneks i 1995. Ferdigattest ble aldri utsendt iflg eier.

Bruksareal
Bruksareal: 223 kvm

Standard
Boligen har standard fra omkring byggeår mange på overflater i 1 etasje og i kjeller, og en del oppgradert i 2 etasje. Badet og kjøkken er pusset opp i 2008, med senere oppgraderinger. Generelt bærer boligen preg av behov for vesentlige oppgraderinger og oppussingsbehov, spesiellt 1 etasje og kjeller.

Kjøkken 1. etasje:
Enkel kjøkkeninnredning fra 2017, med hvite slette fronter. Benkeplate av laminert spon. Lys under overskap. Hvitevarer i innredningen er: komfyr og kjøl/frys. Ventilator over platetopp. Fliser mellom vindu og benkeplate. Stålkum med ett-greps blandebatteri. Eldre utslagsvask med kaldtvannskran.
Det er komfyrvakt. Det er kjøkkenventilator med kullfilter.

Kjøkken 2. etasje:
Kjøkkeninnredning fra 2008, med grå profilerte fronter. Malt opp i ca 2020. Benkeplate av laminert spon skiftet i ca 2020. Lys under overskap.
Hvitevarer i innredningen er: oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Ventilator over platetopp. Fliser mellom overskap og benkeplate. Stålkum med ett-greps blandebatteri. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Bad:
Bad 2 etg - Flislagte flislagt gulv og panel på vegger samt himling. Sokkelflis på vegg. Dusjkabinett. Servantskap med ett-greps blandebatteri. Speilskap på vegg. Gulvstående toalett. Sluk plassert ved servantskap. Avtrekk via ventil i vegg. Det er naturlig ventilering.

Vaskerom:
Betonggulv. Malte murvegger. Malt puss i tak. Støpejernsluk plassert ved vaskemaskin. Opplegg for vaskemaskin.

Overflater 1. etasje/kjeller:
Gulv: Gulvbelegg, parkett, malte gulvbord og støpt gulv i kjeller.
Vegger: Malte flater, tapet, plater, panel, brystningspanel og murvegger.
Himlinger/tak: Malte flater, plater, panel, enkelte himlinger med trolig baracudahimling (duk e.l.).

1. etg. : Romhøyde i stue er ca 2,73m.
Kjeller: Romhøyde i gang er ca 2,0m.

Overflater 2. etasje:
Gulv: Parkett
- Eier opplyser at parketten ble slipt i 2020.
Vegger: Malte flater og panel.
Himlinger/tak: Panel.
- Alle overflater ble malt opp i 2020 iflg eier.

2 etg: Romhøyde er varierende grunnet delvis skråhimling.


Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.


TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt
Utvendig > Utvendige trapper
- Utvendige trapper er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.
Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom
- TGIU gitt ut ifra manglende mulighet for hulltaking.
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner
- Anlegget er ikke funksjonstestet og omhandler heller ikke forskriften til avhendingsloven.
Tomteforhold > Terrengforhold
- Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.

TG1 - Mindre eller moderate avvik
Utvendig > Taktekking
- Eier opplyser at tekkingen, sløyfer, lekter og duk ble skiftet i 2006. Ny duk er lagt som nytt undertak oppå det eksisterende undertaket av panel.
Utvendig > Takvinduer
- 2x takvindu montert i 2015 ikke omsøkt. Men utført av fagfolk iflg eier.
Innvendig> Overflater 2. etg
- Eier opplyser at parketten ble slipt i 2020. Alle overflater ble malt opp i 2020 iflg eier.
Gulv: Parkett . Vegger: Malte flater og panel. Himlinger/tak: Panel.
2 etg: Romhøyde er varierende grunnet delvis skråhimling.
Innvendig> 2. etasje> Bad - Sanitærutstyr og innredning
- Rommet har innredning med nedfelt servant, speilskap, toalett og dusjkabinett.
Innvendig> 2. etasje> Bad - Tilliggende konstruksjoner våtrom
- Hulltaking er foretatt fra gang, uten å påvise unormale forhold.


TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak
Utvendig > Veggkonstruksjon
- Veggene har trolig uisolert reisverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning er med liggende bordkledning. Kledning på husets nedside (syd-øst) ble skiftet i ca 2006 opplyser eier. Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
- Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Undertaket er misfarget.
Utvendig > Dører
- Det mangles beslag og oppkant mot flere dører Karmer er værslitte og det er noe sprekker i trevirke.
Utvendig > Terrassedør 2 etasje
- Døren subber noe i karm og låsen er defekt. Det mangles beslag og oppkant.
Innvendig > Radon
- Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Pipe og ildsted
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe. Det er påvist sprekker og/eller riss i pipe.
Innvendig > Rom Under Terreng
- Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Kjeller har begrenset ventilering/luftgjennomstrømning.
Innvendig > Innvendige trapper
- Det mangler hådløpåer på vegg i trappeløpet.
Innvendig > Innvendige dører
- Det er generelt skjevheter i dører og stor bruksslitasje på dører. Det mangler belistning på dør mellom entre og gangg for trapp til kjeller.
Våtrom > 2. Etasje > Bad > Overflater vegger og himling
- Det er uegnede materialer i våtsoner. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Våtrommet fungerer med dette avviket. Det forutsettes videre bruk av kabinett.
Våtrom > 2. Etasje > Bad > Overflater Gulv
- Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet.
Våtrom > 2. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
Våtrom > 2. Etasje > Bad > Ventilasjon
- Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Badet er pusset opp i 2008. Det foreligger faktura fra Rørleggermester Andreas Eriksen as, faktura fra Brødr. Kolstad Installasjon as på det elektriske. Det er begrenset med dokumentasjon, men dette var heller ikke et krav da badet ble pusset opp.

Kjøkken > 1. Etasje > Kjøkken > Overflater og innredning
- Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder.
Kjøkken > 1. Etasje > Kjøkken > Avtrekk
- Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen.
Kjøkken > 2. Etasje > Kjøkken > Overflater og innredning
- Registrert løs skuffefront og noe slitasje.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Noe avskalling av overflatebehandlig på rør er registrert.
Det mangler lokk på avløpsrør i inspeksjonskum i kjeller.
Tekniske installasjoner > Ventilasjon
- Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Generelt i huset er det lite ventiler, men basert på byggeår og byggeskikk er dette ikke unormalt.
Tekniske installasjoner > Andre VVS-installasjoner
- Det er montert dusjkabinett på kjøkken i 1 etasje. Kjøkkenet er ikke et våtrom og det er derfor en uegnet plassering/bruk av et dusjkabinett.
Kabinettet i seg selv hindrer forbruksvann på omliggende overflater, men riskoen er forhøyd.
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
- Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. ( fast tilkobling, ikke støpsel)
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank 2 etg
- Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. ( fast tilkobling, ikke støpsel)

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
- Grunnmuren har sprekkdannelser. Det er registrert løs puss på muroverflater.
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vann og avløpsledninger.
Tomteforhold > Septiktank
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på septiktank. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag,
men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Ansvaret for tanken påhviler bruker/eier av tanken. Det kan ikke utelukkes påbud om påkobling på offentlig nett.

TG 3 - Store eller alvorlige avvik
Utvendig > Nedløp og beslag
Det mangler snøfangere på deler taket, kun montert på vestsiden over gårdsplassen. Det er ikke tilfredstillende innfesting av nedløp.

Utvendig > Inngangstak
Inngangstak støttet opp av søyle.Det er påvist fukt/råteskader i takkonstruksjonen. Søylen har råteskader.

Utvendig > Vinduer
Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er påvist vinduer med fukt/råteskader.
Det er påvist at flere vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Det er påvist at flere glassruter som er sprukket.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er påvist fukt/råteskader i konstruksjonen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på tettesjikt/membran.

Utvendig > Utvendige trapper
Terrengtrapp ned mot Storengveien i trekonstruksjoner. Det er ikke montert rekkverk. Det er også registrert skjevhet i rekkverk.

Innvendig > Overflater
Det er stedvis påvist synlige skader på overflater. Flere overflater har skader som, sprekker, riss, løst belegg, skader i belegg m.m. Det er registrert fuktskjolder på vegger i 1 etasje, spesielt på soverom med utgang til terrasse. Boligens 1 etasje og kjeller er spesielt preget og det må forventes full
oppussing.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Det er generelt skjevheter i bygget. Det er målt ved stikkmålinger ca 60mm plannavvik. Det er en del sprekker i sålen i kjeller samt ujevnheter.

Våtrom > Kjeller > Vaskerom >
Vaskerommet er fra byggeår og er kun brukt som en klassisk vaskekjeller.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Vurderingen er basert på den generelle alderen på anlegget og at det ikke er fremvist dokumentasjon, så anbefales det en gjennomgang av elektriker.


Tomteforhold > Drenering
Det fra opprinnelig antatt en naturlig drenering med muligens noe drensør i tegl. Eier opplyser at det ble gjort tiltak langs begge gavlvegger i ca 1995 og 2005. Eier opplyser at ved store nedbørsmengder kan det komme noe vann inn i kjeller. Tiltak for redrenering rundt boligen kan ikke utelukkes. Det må foretas tiltak for å redusere/begrense fuktgjennomtrenging inn i kjeller.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Disse samsvarer i all hovedsak med dagens bruk av boligen. Kjelleren har ikke definert bruk og er opprinnelig ikke godkjent for varig opphold. Det er tettet igjen et vindu i 1 etasje pluss et i kjeller samt etablert takvindu x 2 som ikke er omsøkt. Ellers er det et tilbygg i 1 etasje som ikke er inntegnet, antatt ikke omsøkt. 2 etasje er omgjort med kjøkken og stue i stedet for soverom.

Det foreligger ikke ferdigattest eller  midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak.

Elektrisk anlegg
Hovedsaklig u-jordet åpent anlegg.
Sikringsskap plassert i entre v/ kjøkken 1 etg med automatsikringer.
Hovedsikring på 40 amp.
Sikringsskap på loft med automatsikringer.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Spørsmål til eier
1. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i
eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)? Nei

2. Når ble det elektriske anlegget installert eller sist oppdatert? (årstall)
1926 Det er svært usikkert når det elektriske er fra, men basert på ombygning i 1926 er det en antagelse at mye er fra da. Det var ikke vanlig med støm i private boliger i 1916. Det er fremvist faktura på bytte av sikringer b.l.a fra 2013, gjelder ombygging til jordfeilautomater. Det er ellers også utført diverse arbeider opp igjennom, men det foreligger ikke samsvarserklæringer.

3. Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet? Ja, etter det eier kjenner til.

4. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999?  Ja.  Det er fremvist faktura på bytte av sikringer b.l.a fra 2013, gjelder ombygging til jordfeilautomater. Det er ellers også utført diverse arbeider opp igjennom, men det foreligger ikke samsvarserklæringer.

Eksisterer det samsvarserklæring? Nei

5. Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet - Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med
avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år? Nei

6. Forekommer det at sikringene løses ut? Ja det hender at sikring for kjøkkenet etc, slår ut når vi bruker mye strøm, gjerne da i forbindelse med lading av bil.

7. Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg? Nei

8. Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr?  Nei

Generelt om anlegget
9. Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet?  Ja

Inntak og sikringsskap
11. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer? Ja

12. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll? Ja

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner på vegg og varmekabler i gulv på bad.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligen har mursteinspipe fra byggeår og 3x vedovn.
Det er også en koks/parafin ovn som ikke er i bruk. (Kan heller ikke brukes)
Eier opplyser at det har vært tilsyn uten påpekte feil. Dokumentasjon foreligger ikke.

Fra 1.1.2020 er det forbudt å bruke fyringsolje og parafin til oppvarming i privatboliger.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 17 482,42 pr. år Fakturert beløp i 2022 Avløp kr 5 858,20 | Feiing kr490,00 | Renovasjon kr 4 208,14 | Vann kr 4 742,36 | Sum kr 15 298,70
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det betales ikke eiendomsskatt i Bærum kommune pt.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier(e) har et strømforbruk som tilsvarer ca. forbruk kwh pr. år.

 1. etasje   23 405 kwh,  pr år
 2. etasje   12 874 kwh,  pr år
Totalt.         36 279 kwh,  pr år.    (Inkl. lading av  to elbiler)

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og vil følgelig variere og er derav kun av opplysende karakter

Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 8 189,-

Boligen er tilknyttet Vikenfiber/altiboks som leverandør av kabel-tv og internett.
Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Eiendommen har årlige utgifter til velavgift ( Malurtåsen Vel / https://www.malurtaasen.com/ ) på kr 350,- pr. år.

Forsikring med polisenummer
Fremtind Polisenummer: 27260625

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 3 465 493,- Som sekundærbolig Kr. 11 334 436,-

Tekniske installasjoner
Innvendige vannledninger er hovedsakelig av kobber fra varierende tid. Enkelte føringer i plast. Det er hovedsakelig avløpsrør av støpejern.
Boligen har naturlig ventilasjon. Naturlig avtrekk fra bad, kjøkken i 1 etg og vaskerom.
Varmtvannstanken på ca 120 liter for 1 etg fra 2017, plassert i kjøkkenbenk.
Varmtvannstank på ca 150 liter fra 2008 plassert på bad i 2 etasje.
Røykvarslere, brannslukningsapparat og brannslange.

Utvendige vannledning antatt av plast. Trolig skiftet på 1980-tallet iflg eier. Det er offentlig tilknytning via private stikkledning.
Utvendig avløpsledning av ukjent type antatt av støpejern fra byggeår. Delsvis privat avløp via septik, må tømme slam i egen regi.
Nedgravd betongtank for slam.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.På eiendommens grunnboksblad fremkommer følgende tinglyste servitutter:


1916/900477-1/100  Bestemmelse om deleforbud  Tinglyst 14.04.1916 
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
 
1927/990101-1/100  Bestemmelse om gjerde   Tinglyst 13.05.1927 
 Med flere bestemmelser
 
2003/15633-1/100  Best. om vann/kloakkledn.   Tinglyst 13.06.2003 
 rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:39 Bnr:26  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0219-39/258
 
2012/867192-1/200  Erklæring/avtale   Tinglyst 17.10.2012 
 rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:39 Bnr:29  
Bestemmelse om snødeponi.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
2022/606983-1/200  Borett   Tinglyst  07.06.2022
Rettighetshaver:Brunvoll Grete   Fnr:


Ovennevte tinglyste servitutter/ heftelser, med unntakt av tinglyst borett 2022/606983-1/200, vil følge eiendommen.Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 3024-38/167
Rettigheter i eiendomsrett

1927/990070-1/100  Best. om adkomstrett   Tinglyst 13.05.1927 
 rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:39 Bnr:26  
Rett til gangsti over d.eid.
Bestemmelse om gjerde

Dette omhandler gangvei fra eiendommen og ned til Storengveien, se vedlagte kart

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.
For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

I følge opplysninger fra Bærum kommune er eiendommen tilknyttet offentlig nett for avløp. På eiendommen finnes det en slamavskiller ( septikkum )hvor overvann antagelig går ut på det kommunale ledningsnettet for avløp. Det er ikke registrert offentlig tømming og dette vil derfor påligge eier av eiendommen å selv besørge. Det antas at de private ledningene frem til offenlig nett er av eldre dato og at utskiftning må påregnes i forbindelse med renovering/ moderisering av eiendommen.

I følge opplysninger fra Bærum kommune er det kommunale ledningsnettet for avløp i området av eldre dato med dårlig kapasitet og er i behov av oppgradering.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer
=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/
dokumenter/ 23424/6403470.docx
Delarealer Delareal 2 735 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2021025
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer
=3024&planidentifikasjon=2021025)
Navn MALURTÅSEN
Status Planlegging igangsatt
Plantype Detaljregulering

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave.
Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Malurtåsen er under detaljregulering for ny reguleringsplan for området.
https://geointegrasjon.baerum.kommune.no/Arealplan/doks/wfinnsyn.ashx?response=arkivsak_detaljer&sakid=2021009615

Eier har i forkant av oppstart med ny reguleringsplan fått utarbeidet forslag til deling og bebyggelse av eiendommen. Søknaden ble fremmet av Crux Arkitektur pva av eier sommeren 2021, men ble senere trukket og stillet i bero på anbefaling av Bærum kommune til ny regulering for området var ferdig behandlet og stadfestet. Komplette saksopplysninger er tilgjenelige på Bærum kommune/ Plan og byggesak; https://tjenester.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfinnsyn.ashx?response=arkivsak_detaljer&arkivsakid=2020039860&

Fra sakspapirer og forslag til ny reguleringsplan er bl.a denne eiendommen spesifkt nevnt:

Eiendommer vurdert egnet til oppføring av ny boenhet
Liaveien 29 Eiendommen Liaveien 29 er på 2735 m2 . Eiendommen er delt med en bratt skråning mellom et øvre og nedre plan. Den øvre delen, på åskammen mot Storengveien er bebygd med en enebolig oppført før 1922 i 'Nye Norge stil', et uthus/garasje oppført i 1931 og ytterligere et uthus oppført i 1995 . De tre bygningene danner et tun. Et naturområder med lågurtalm- lind- hasselskog omkranser deler av tunet og her finnes også en stor gammel lind og et registrert furutre. Den nedre delen av tomten er klart adskilt fra den øvre med en bratt skråning. Denne delen av eiendommen utgjør en forsenkning i terrenget i forhold til omgivelsene og har tidligere vært frukthage. Flere eldre frukttrær står fremdeles her. Området rundt den nedre delen av eiendommen fremstår noe broket, med fortetting i ulike perioder. Det er vurdert at en mindre enebolig kan plasseres her uten alt for store innvirkning på romlighet i denne delen av planområdet og opplevelsen av kultur- og naturverdier. Det er foreslått bestemmelser i planen som sikrer bebyggelsens plassering og utforming. Arealet som kan fradeles og bebygges er i forslag til reguleringsplan gitt betegnelsen felt B 3.

Forslag til reguleringsbestemmelser for nye boenheter på feltene B2 og B3.
For feltene B2 og B3 vil de generelle bestemmelsene for planområdet gjelde. Følgende bestemmelser knytter seg spesifikt til de to feltene: Bolig - frittliggende småhusbebyggelse, felt B2 og B3 Feltene er regulert til hensynssone bevaring kulturmiljø. § 5.1 Innenfor angitt byggegrense på felt B2 og B3 tillates oppført en enebolig per felt. § 5.2 Tillatt bruksareal for bolig skal ikke overstige BRA = 200 m2 . I tillegg tillates én garasje, uthus eller ett annet mindre bygg jf. § 3.13 - § 3.15. § 5.3 Plan som har himling lavere enn 0,5 meter over eksisterende terrengets gjennomsnittsnivå rundt bygningen regnes ikke med i bygningenes bruksareal. § 5.4 For felt B2 er tillatt møne- og gesimshøyde maksimalt henholdsvis 7 m og 4 m målt fra eksisterende terreng. § 5.5 For felt B3 er tillatt møne- og gesimshøyde maksimalt henholdsvis 7 m og 4 m målt fra planert terreng § 5.6 Bebyggelsen skal ha saltak med takvinkel mellom 15 og 36 grader. Takterrasser tillates ikke. § 5.7 Bebyggelsen skal ha møneretning som vist på plankartet. § 5.8 Bebyggelsen skal plasseres og tilpasses eksisterende terreng slik at terrenginngrep unngås. § 5.9 Nye avkjørsler tillates der disse er markert i plankartet. Plankartet viser feltenes størrelse, byggegrenser og møneretning. Byggegrensene er satt 10 meter fra formålsgrense mot regulert vei og 5 meter fra nabogrenser.

Det gjøres oppmerksom på at nye reguleringsbestemmelser for området ikke er vedtatt, men kun er i planprosess og derav kan bli endret.

For interesenter som vektlegger et eventuellt fremtidig utbygningsposensial i eiendommen oppførdres det sæsklit til å foreta egne undersøkelser mhp planprosess, kommunal infrastruktur, m.v .

Odel og konsesjon
Det hviler ikke odel på eiendommen, men kjøper vil bli avkrevd egenerklæring om konsesjonsfrihet grunnet eiendommens alder og størrelse.

Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 24 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 612 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 24 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 613 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 25 113 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 25 128 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr. 13 750)

Grunnpakke enebolig (Kr. 13 425)

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)

Markedspakke 1 (Kr.19 938)

Oppgjør (Kr.5 500)

Provisjon (forutsatt salgssum: 24 500 000,-) (Kr.200 000)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Totalt kr. (Kr.252 613)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
9-23-0026

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Stabekk Eiendomsmegling AS
EIE Stabekk
Org. nr: 990997861
Gml. Drammens vei 45
1321 Stabekk
Tlf: 67 53 23 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Lars Faale

Saksbehandlere
Lars Faale
EIE Stabekk
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 90 61 90 00 / E-post: lf@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Liaveien 29
For mer om objektet
Liaveien 29

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: