Bilde 1 av Stålmila 15Bilde 2 av Stålmila 15
Digital salgsoppgave
Stålmila 15

1350 Lommedalen • Bærum kommune

Prisantydning

kr 10 590 000

Omkostninger: kr 283 500Totalpris: kr 10 873 500
Attraktiv enebolig m/solrik og usjenert beliggenhet - Dobbel garasje - Hage - Utleiemuligheter.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
226 m²
Bruksareal (BRA)
284 m²
Kommunale avgifter
kr 1 597 / Mnd
Prisantydning
kr 10 590 000
Omkostninger
kr 283 500
Totalpris
kr 10 873 500
Byggeår
1998
Tomt
Eiet tomt 759 m²
Oppdragsnummer
36230352
card-default

Robert Eckmann

Eiendomsmegler / Partner
Les om Robert
Visninger
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 10 590 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 590 000,-)kr 264 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 10 873 500
Eiendom
Stålmila 15, 1350 Lommedalen

Matrikkel
Gnr. 99 Bnr. 124 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 226 kvm, Bruksareal: 284 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1998

Tomt
Eiet tomt 759 kvm

Prisantydning
10 590 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Emanuelsen Eiendomsutvikling AS Takstdato: 11.08.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 10 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 264 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 590 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 265 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 855 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 873 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 19 158,54 pr. år
Årsprognose for 2023 er på kr. 19 158,54. For første halvår 2023 ble det fakturert kr. 9579,27
I Bærum kommune blir det sendt ut faktura for kommunale gebyrer to ganger i året, mars og oktober.

Eier
Johan Andreas Haavaldsen Britt H Haavaldsen

Beskrivelse
Velkommen til Stålmila 15 - Presentert av Robert Eckmann v/ EIE Eiendomsmegling avd. Sandvika.

Boligen ligger i Lommedalen som byr på fantastiske rekreasjonsmuligheter for barnefamilier. Beliggende i flott eneboligområde som grenser mot marka, friområde og golfbane. Huset ligger i en blindvei med nærhet til barnehager, barne og ungdomsskoler, idrettsanlegg, slalåmbakker, lysløyper, turløyper og ikke minst naturskjønne Burudvann. Bussholdeplassen er nær boligfeltet ca 150 m fra boligen. Kort avstand til Bærums Verk.

Stor enebolig over 3 plan, separat dobbel garasje med lagringsloft.

Boligen er svært velegnet for barnefamilien med store soverom og arealeffektiv planløsning.

Det er følgende romfordeling i boligen:
1. etasje: Stue, spisestue, kjøkken, bad/wc, entre, trapperom og matbod.
Loftsetasje: 2 soverom, omkledningsrom, trapperom.
U.etg: Bad/wc, 3 soverom, trapperom, vaskerom og bod.(Hele eller deler av u.etg. kan gjøres om til en utleieenhet med egen inngang. Estimert leie er ca kr 12.500,- pr.mnd. Se vedlagte plantegning.)

Parkering
Boligen har en dobbelt garasje med montert 2 ladere for el-biler. Ellers er det gode parkeringsmuligheter på gårdsplassen. Det er stor lagringsplass på loftet i garasjen.

Beliggenhet
Boligen ligger fint til i et veletablert og barnevennlig område i rolige omgivelser i Lommedalen. Sentralt, med markanært beliggenhet som er perfekt for deg som ønsker å bo i naturskjønne omgivelser. Her er det kort vei til forretninger og offentlig kommunikasjon.

Extra Lommedalen ligger ligger i gangavstand fra boligen, og i tillegg er Rema 1000 tilgjengelig ca. 700 meter unna. På en kjøretur som tar omtrent 6 minutter, vil du nå Handelsstedet Bærums Verk. Dette området huser over 40 ulike butikker, gallerier og spisesteder som er plassert i gamle fabrikkbygninger og småhus langs elven. Noen av de bemerkelsesverdige etablissementene inkluderer det ikoniske Verket Interiør, en pub, et glassblåseri, et bakeri, vinmonopol, apotek og blomsterbutikk. Videre finner du tjenester som frisør, legesenter og tannklinikk her. Et kort kjøretur med bil eller buss vil føre deg til Sandvika, der et stort kjøpesenter, livlige handlegater, bibliotek, Bærum Kulturhus og en kino venter på deg.

Fra Stålmila har du tilgang til fantastiske turområder i Bærumsmarka og Krokskogen på sommerstid. På 25 minutter når du Haugsåsen som har vidstrakt utsikt mot Oslofjorden og Oscarsborg. Ta også gjerne den flotte sykkelturen inn til Burudvann. Dette er et svært populært badevann, med flott sandstrand og gode solforhold. Lommedalen er et eldorado for skientusiaster på vinteren, med et vel av preparerte langrennsløyper og flotte lysløyper. Lommedalen skisenter er rett ved. Det er et bredt tilbud av idrettsaktiviteter ved Lommedalshallen og kunstgressbanen der. Tennisklubb i nærheten og det er kort vei til Lommedalen ridesenter. Umiddelbar nærhet til Bærum Golfklubb med et av landets mest komplette golfanlegg. Oslofjorden byr på perler som Kalvøya og Kadettangen, sistnevnte med nytt anlegg med badestrand, stupetårn, servicebygg og aktivitetssenter. For trening på treningssenter er det ca. 8 minutter å gå bort til Spenst Lommedalen.

Lommedalen barnehage ligger med gangavstand fra boligen. Barn i området sogner til Lommedalen barneskole og Mølladammen ungdomsskole, og det er gangavstand til begge skoler. På rud er det flere videregående skoler som Rosenvilde, Dønski og Rud.

Bussholdeplassen Trulsrud i Lommedalsveien har gode forbindelser til både Oslo og Sandvika, og avganger med ekspressbuss som tar 35 min til sentrum  i rushtiden. Fra Sandvika går tog i retning Drammen og Oslo/Lillestrøm. Her er også avganger på tog til Bergen, Skien, Kongsberg og Lillehammer, samt flytoget til Gardermoen. Det er en halvtimes kjøretid med bil til Oslo, og en times kjøretur ut til Oslo Lufthavn på Gardermoen.

Bebyggelse
Bebyggelsen i nærområdet består av småhus/villa-bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 759 kvm

Adkomst
Se kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Lommedalen barnehage ligger 6 minutters gangavstand fra boligen. Barn i området sogner til Lommedalen skole og Mølladammen ungdomsskole. Det er gangavstand til begge skoler med under 1 km til barneskolen, og ca. 2 km til ungdomsskolen. Gode videregående tilbud på Rud og i Sandvika.

Offentlig kommunikasjon
Bussholdeplassen Trulsrud i Lommedalsveien har gode forbindelser til både Oslo og Sandvika, og avganger med ekspressbuss som tar 35 min til sentrum  i rushtiden. Fra Sandvika går tog i retning Drammen og Oslo/Lillestrøm. Her er også avganger på tog til Bergen, Skien, Kongsberg og Lillehammer, samt flytoget til Gardermoen. Det er en halvtimes kjøretid med bil til Oslo, og en times kjøretur ut til Oslo Lufthavn på Gardermoen.

Inneholder
Boligen inneholder følgende romfordeling:
1. etasje: 90 kvm P-rom/ 93 kvm BRA: Stue, spisestue, kjøkken, bad, entre, trapperom og matbod.
Loftsetasje: 51 kvm P-rom/ 51 kvm BRA: 2 soverom, omkledningsrom, trapperom.
U.etg: 85 kvm P-rom/ 90 kvm BRA: Bad, 3 soverom, trapperom, vaskerom og bod.

Utgang fra stue i 1.etasje til en terrasse og utgang til en terrasse fra ett soverom i underetasjen.

Boligen har en garasje på 50 kvm BRA med loft.

Byggemåte
Byggemåte
Enebolig er oppført i to etasjer over u.etg. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er
oppført i bindingsverk og er kledd med liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 226 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 284 kvm

Boder
Boligen har en innvendig matbod med adkomst fra kjøkken, en bod i kjelleretasjen og loft med lagringsplas over garasje.

Standard

Entré/gang | 1.etasje
Lys og romslig éntre med flislagt gulv som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Entréen er innredet med en garderobeløsning med gode oppbevaringsmuligheter. Her er det plass til kommode, skoskap eller annet ønskelig. Ellers oppleves entréen som romslig med god plass til å ta imot gjester når man får besøk. Fra éntreen er det også direkte adkomst til et bad.

Stue | 1.etasje
Luftig stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys, og skaper en god atmosfære. Det er gode møbleringsmuligheter i stuen, med plass til sofamøbler med tilhørende stuebord, multimedia, spisegruppe og annet ønskelig møblement. Flere gode veggflater gir også plass til kommode, vitrineskap eller annet ønskelig oppbevaringsmøblement. Sentralt i stuen er det plassert en hyggelig peis som gir godt med varme og hyggelige stunder på de kaldere dagene. I enden av rommet er det utgang til en solrik terrasse mot sydvest, som på sommerstid oppleves som en forlengelse av stuen.

Terrasse | Uteplassen
Fra stuen er det adkomst til en koselig terrasse med gode møbleringsmuligheter med plass til lounge, spisebord, grill, solstoler eller annet passende møblement. Her ligger alt til rette for hyggelige stunder med venner eller familie.

Kjøkken | 1.etasje
Innbydende, pent kjøkken fra Huseby med malte heltre profilerte fronter og stor plass til spisebord i tilhørende spisestuedel. Her er det også tilkomst til en matbod med mulighet for oppbevaring. Kjøkkenet har rikelig med benkeplass og gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap. Benkeplate av laminat med nedfelt platetopp og rustfri oppvaskkum med 1-greps blandebatteri fra Oras, samt fliser på vegg over benkeplate. Videre er det intergrerte hvitevarer som kombiskap, oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn og ventilator. Her er det også mekanisk avtrekksvifte over stekesonen.

Baderom | 1.etasje
Romslig flislagt bad med gulvvarme, med adkomst fra entré/gang. Baderommsinnredningen består av servant, vegghengt speilskap over servant, dusjhørne med innfellbare dusjdører samt dusjgarnityr på vegg og veggmontert wc. Det er etablert mekanisk avtrekk via balansert luftagregat og etablert tilluft via luftespalte mellom dørblad og dørterskel.

Soverom | 5 gode rom.
Boligen har totalt 5 soverom hvor 2 soverom er i loftsetasjen og 3 soverom er i underetasjen. Hovedsoverommet er romslig med rikelig med garderobeskap og god plass til dobbeltseng og nattbord, og er beliggende i underetasjen. De 4 andre soverommene kan benyttes som boligens kontor, barnerom eller gjesterom etter ønskelig behov. Ett soverom (hovedsoverommet) i underetasjen har skydørsgarderobe, ett har et garderobeskap og det tredje soverommet har utgang til sydøstvendt usjenert terrasse.

Terrasse | Uteplassen fra U.etasjen.
Fra det ene soverommet i underetasjen er det adkomst til en terrasse. Her er det god plass til sittegruppe, planter, grill eller annet passende møblement.

Baderom | U.etasje
Romslig flislagt bad med adkomst fra gang i underetasjen. Baderomsinnredningen består fra Villeroy Boch, servantskap med ovenpåliggende servant, veggmontert wc og dusjkabinett. Det er etablert mekanisk avtrekk via balansert luftagregat og etablert tilluft via luftespalte mellom dørblad og dørterskel.

Vaskerom | U.etasje
Praktisk vaskerom i underetasjen. Vaskerommet er innredet med servant, bereder, stoppekran og mekanisk avtrekk. Her det opplegg for vaskemaskin.

Overflater:

1. etasje:
Stue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Spisestue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Kjøkken: Parkett på gulv, og flis på vegg over benkeplate og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Entre: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate i himling.
Bod: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Trapperom: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

Loftetasje:
Soverom 4: Parkett på gulv, og malt overflate og tapet på vegger. Panel og ubehandlet himling.
Soverom 5: Parkett på gulv, og malt overflate og tapet på vegger. Panel og ubehandlet himling.
Omkledningsrom: Parkett på gulv, og malt overflate og tapet på vegger. Panel og ubehandlet himling.
Trapperom: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Panel og ubehandlet himling.

U.etg:
Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate i himling.
Soverom 1/Hovedsoverom: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Soverom 2: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Soverom 3: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Bod: Belegg på gulv og ubehandlet vegger. Ubehandlet himling.
Trapperom: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Vaskerom: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.


Oppgraderinger som er gjort ifølge selger:
" Juni 2023 Utvendig beisning med2 strøk Jotun Proff Fasadeakryl
" Mai 2022: Nye terrassebord av type Møre Royal med meget lang holdbarhet som krever lite vedlikehold
" Mai 2022: Nytt rekkverk på terrassen av type Møre Royal
" Juni 2019: Bad i underetasje oppgradert i januar 2019 med nye baderomsmøbler og dusjkabinett
" Juni 2018: Installert 2 elbilladere a 11 kw og oppgraderte maks strøm inn til bolig til 80 A
" September 2006: Oppgraderte hus med blant annet Huseby heltre kjøkken, ny eike trapp og nye lister

Kommentarer til tilstandsgrad 2 | TG 2

Drenering:
Manglende topplist på utvendig knotteplast og stedvis under terreng, ble avdekket. Ved snøsmelting ogslagregn vil fukt finne veien bak plasten.

Rom under terreng:
På bakgrunn av etableringsåret er det brukt dampsperre på vegger mot terreng. Dette er ikke en god løsning da det erfaringsmessig oppstår kondens mellom grunnmur og utlektet vegg. Tiltak anbefales. Det gjøres
oppmerksom på at utforede og kledde vegger mot grunnen i bygg er å anse som en risikokonstruksjon med fare for magasinering av fukt inne i veggen ved en eventuell utilsiktet fukttilgang og det anbefales og la grunnmur få stå fritteksponert samt sørge for god ventilering. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i grunnmur.

Yttervegg/fasader:
Lufting er ikke iht. dagens anbefalte løsninger, men de løsninger som var vanlig ved byggeår.

Taktekking og beslag:
Det anmerkes mosegrodd tak, utover dette ble det ikke observert tegn til lekkasjer eller skader. TG 2 settes på grunn av anbefales vedlikehold.

Bad 1. etg:
Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: TG 2 er gitt med bakgrunn i alder på fuktsikringen og
lite fall til sluk. Smøremembran har en naturlig aldringsprosess i form av kjemisk uttørking. Normal forventet levetid på smøremembran er 10-20 år. Ved å etablere dusjkabinett vil badet kunne vare i flere år enn den antatte gjenstående levetiden. Det anbefales å etablere tett dusjkabinett. Toalettet mangler drensåpning. Et minimumskrav ved valg av innebygget sisterne er at det etableres en såkalt drensåpning. Ved en eventuell lekkasje vil vannet derfor raskt bli synlig på baderomsgulvet ved rett oppbygging. Da det er ukjent om sisternen har en såkalt safetybag eller lignende så gis det tg 2 grunnet usikkerheten og manglende dokumentasjon på utførelsen.

Bad u.etg:
Totalvurdering av overflater: Det registreres fall med det er mindre enn kravet.
Badet fungerer med dagens tilstand, men på grunn av påviste forhold bør det fortsatt brukes med dusjkabinett.

Bad u.etg:
Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: TG 2 er gitt med bakgrunn i alder på fuktsikringen og
fall. Smøremembran har en naturlig aldringsprosess i form av kjemisk uttørking. Normal forventet levetid på
smøremembran er 10-20 år. Ved å fortsette bruk av dusjkabinett vil badet kunne vare i flere år enn den antatte
gjenstående levetiden. Det anbefales å etablere tett dusjkabinett. Toalettet mangler drensåpning. Et minimumskrav ved valg av innebygget sisterne er at det etableres en såkalt drensåpning. Ved en eventuell lekkasje vil vannet derfor raskt bli synlig på baderomsgulvet ved rett oppbygging. Da det er ukjent om sisternen har en såkalt safetybag eller lignende så gis det tg 2 grunnet usikkerheten og manglende dokumentasjon på utførelsen.

Vaskerom:
Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Det registreres noe mindre fall og under anbefalt
høydeforskjell på 2,5cm
.
Etasjeskiller/gulv på grunn:
2 etg. Ved nivellering soverom 1 er de målt 17mm i hele rommet og 11mm på 2m. Detregistreres sprekkdannelse i enden av 2 parkettbord i stue. Det registreres noe hakk og slitasje på parkett i kjøkken og
trapperom u.etg.

Kjøkken:
TG2 sette pga noe malings slittasje på enkelte fronter og gerikt ved vask, sprekkdannelse parkett under
kjøleskap. Eller fremstår kjøkkenet som TG1

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for enebolig.
Det foreligger ferdigattest for dobbelgarasje.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Vedovn
Elektrisk via panelovner/ varmekabler
Varmepumpe

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 19 158,54 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr ,- pr..

Faste løpende kostnader
I tillegg til løpende felleskostnader, tilkommer kostnader for forbruk av strøm, innboforsikring etc.
Kjøper må selv tegne innboforsikringer.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige forsikring Polisenummer: 41009578

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 852 169,- Som sekundærbolig Kr. 10 267 808,-

Tekniske installasjoner
Panelovn og varmepumpe i spistestue. Vaskerom i kjeller er utstyrt med bereder og stoppekran. Bod i kjeller er utstyrt med sikringsskap og sentralstøvsuger. Bod i 1.etasje er utstyrt med ventilasjonsaggregat.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Annet
Det er pliktig medlemsskap i Trulsrudenga Huseierforening. Årlig kontigent er ca. 1000 - 1500 kr.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:
1998/16536-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
23.06.1998 
Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
1998/16538-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
23.06.1998 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
1998/19026-2/100  Bestemmelse iflg. skjøte  
15.07.1998 
Bestemmelse om pliktig medlemskap i Trulsrudenga Huseierforening.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Tilknytning vann og avløp: Offentlig vann, avløp. Privat stikkledning.

Regulering
Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 10 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 264 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 590 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 265 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 855 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 873 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Foto (Kr.9 550)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 525)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.14 900)
Oppgjør (Kr.6 900)
Overtagelse (Kr.2 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 10 590 000,-) (Kr.105 900)
Totalt kr. (Kr.153 175)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0352

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Robert Eckmann

Saksbehandlere
Robert Eckmann
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 40 05 40 00 / E-post: re@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Stålmila 15
For mer om objektet
Stålmila 15

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: