Bilde 1 av Basaltveien 37Bilde 2 av Basaltveien 37
Digital salgsoppgave
Basaltveien 37

1359 Eiksmarka • Bærum kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 18 900 000

Omkostninger: kr 483 650Totalpris: kr 19 383 650
Stor og innholdsrik 4-roms topp-/endeleil. - Terrasse med kveldssol og utsikt - Heis - 2 garasjeplasser m/EL - Markanært
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
191
Antall soverom
3 soverom
Etasje
6
Internt bruksareal (BRA-i)
170 m²
Bruksareal (BRA)
184 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
14 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
30 m²
Fellesutgifter
kr 5 242 / Mnd
Prisantydning
kr 18 900 000
Omkostninger
kr 483 650
Totalpris
kr 19 383 650
Fellesformue
kr 36 066
Byggeår
2001
Tomt
Eiet tomt 61600 m²
Oppdragsnummer
36240568
card-default

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Elise
Visninger
Søndag 03. nov.
15:30 - 16:15
Tirsdag 05. nov.
17:00 - 17:45
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 18 900 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 18 900 000,-)kr 472 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 950,-
  
Totalpris kr 19 383 650
Eiendom
Basaltveien 37, 1359 Eiksmarka, Etasje: 6

Matrikkel
Gnr. 30 Bnr. 21 Snr. 191 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 184 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 170 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 14 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 30 kvm

Areal
Primærrom: 166 kvm, Bruksareal: 184 kvm, BRA-i: 170 kvm , BRA-e: 14 kvm , TBA: 30 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2001

Tomt
Eiet tomt 61600 kvm

Prisantydning
18 900 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Takstdato: 24.10.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-01.10.24
Andel fellesformue: kr. 36 066,- pr.31.12.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 18 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 472 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 18 900 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 473 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 19 373 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 950,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 19 383 650,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnadene er kr 5242,- pr mnd og inkluderer kabel-TV/bredbånd, trappevask, vaktmestertjenester, a-konto gass, vedlikehold, felles forsikring og kommunale avgifter.

Herav:
Akonto gass 200,-
Heiskost 170,-
Andel ladeanlegg elbil 39,-
Peisservice 60,-
Felleskostnader 4 374,-
TV-bredbånd 399,-

Eier
Jon Kummen Elizabeth Ingeborg Kummen

Parkering
Det medfølger 2 parkeringsplasser (nr 191)  ved siden av hverandre i fellesgarasje i kjeller. Det er ladeboks på begge plassene, men kun en er aktivert. Enheten har også egen stor bod rett innenfor parkeringsplassene (I tillegg stor bod i samme plan som hovedinngangen.)

For bestilling og montering av aktiv ladeboks må dette gjøres gjennom Elaway, som drifter anlegget for sameiet.

Sameiet disponerer et antall parkeringsplasser, både i Basaltveien og på Grendehustomta, som leies ut etter behov, eventuelt med ventelister. Beboere som ønsker ekstra parkeringsplass kan kontakte styret, styret@fossumterrasse.no eller følge med på sameiets hjemmesider for privat utleie.

Det er godt med gjesteparkering i carportløsning like ved inngangspartiet.

Beliggenhet
Boligen ligger i solrike og landlige omgivelser på Eiksmarka. Nye Fossum Terrasse som boligen ligger i er eksepsjonelt pent opparbeidet med interne gangveier og store grøntområder. Når prosjektet ble bygget var ingenting tilfeldig, og her er ting meget godt vedlikeholdt. Griniveien ligger kort unna og tar en kjapt til Røa, Bekkestua eller Sandvika.

Nærområdet er rikt på aktiviteter for alle aldre og interessenter. Toppgolf ligger en kort kjøretur unna og tilbyr Norges største treningssenter for golfere. Nye Eiksmarka Senter åpnet i slutten av 2018 og tilbyr et bredt utvalg butikker, caféer og restauranter som blant annet Apotek 1, bakeri, Kiwi og Frisør. Eiksmarka Helsestasjon, Tennisklubb og Bærum Bibliotek avdeling Eiksmarka ligger også her. Østerås Senter er heller ikke langt unna - Her finner man butikker og helsetjenester, blant annet Vinmonopolet, legekontor, renseri og dagligvarebutikk, og mye mer. Røa sentrum er også en fin spasertur, eller kort sykkeltur unna.

For de som vil ut i skog og mark er tilbudet svært bredt. Her bor man rett ved markagrensen og for de som er interessert i langrenn, er det flotte preparerte skiløyper til Muren og Brunkollen. Her bor du egentlig med ski-in/ut. På sommeren byr marka på flotte turmuligheter til for eksempel Østernvann eller Bogstad. Her kan du gå, løpe og sykle så langt du vil, like utenfor egen dør.  Kolsås Alpinanlegg er det største alpinanlegget i Bærum og tilbyr flotte bakker, samt alpinkurs.

Blant skolene i nærheten finner man Eiksmarka skole for 1.-7. trinn og Østerås skole for 8.-10. Trinn. Den mest nærliggende videregående skolen er Eikeli videregående. Her tilbys det både studiespesialiserende linjer og flere spennende og yrkesorienterte valglinjer som Businessklassen, Internasjonalisering og Samfunnsfag. Leiligheten ligger i Eikeli skolekrets.

Det er også et godt kollektivtransporttilbud i kort avstand fra boligen. Busslinje 230 går fra Ankerveien busstopp, knapt 3 minutters gange fra boligen. Bussen går også innom T-banen slik at man enkelt kan bytte til denne om ønsket.

Tomt
Eiet tomt, 61600 kvm

Sameiet disponerer flotte fellesarealer med parkmessig opparbeidete grøntarealer, gangstier, lekeplass og store gressplener. Sameiet har avtale med gartnerfirma som tar godt vare på utearealene.

Inneholder
Leiligheten består av entré, stue, kjøkken, 3 soverom, vaskerom, 2 bad og bod.

Utgang til terrasse på ca 30 m2.

Leiligheten disponerer en bod på balkong på 3 m2 og to kjellerboder på 5 m2 og 6 m2, hvorav én rett innenfor parkeringsplassene og en i samme plan som hovedinngangen.

Sameiet har felles snekkerbod, bibliotek, styrerom etc, ellers er bodene og parkeringsplassene såpass store at det er plass til sykkelparkering, bilhjul etc.

Byggemåte
Boligbygg over 6 etasjer samt kjeller. Grunnmur, skillende dekker og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Utvendige fasader forblendet med teglstein og fasadeplater. Flatt yttertak som er utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Leiligheten har slett entredør med brannklasse B30 og lydklasse 40 dB. Vinduer med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra byggeår. Balkongdør med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra byggeår. Oppvarming med ellektrisitet og gasspeis.

Følgende bygningsdeler har fått TG2 (vesentlig avvik) i tilstandsrapporten:
Våtrom - Bad 1:
- Overflater gulv: Elastiske flisfuger har stedvis manglende vedheft. Fuger bør fornyes.
- Fallforhold (gulv): Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste et fallforhold på 9 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres.
- Vannrør: Vannrør i våtrom er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
- Avløpsrør (ink. sluk): Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
- Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.

Våtrom - Bad 2:
- Overflater vegger: Det er stedvis riss/sprekker i flisfuger. Kan skyldes utettheter i tettesjikt. Skade bør utbedres.
- Fallforhold (gulv): Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste et fallforhold på 5 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres.
- Vannrør: Vannrør i våtrom er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
- Avløpsrør (ink. sluk): Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
- Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.

Våtrom - Vaskerom:
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres.
- Vannrør: Vannrør i våtrom er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
- Avløpsrør (ink. sluk): Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Kjøkken:
- Overflater vegger: Det er stedvis riss/sprekker i veggfliser. Tiltak kan iverksettes ved behov.
- Vannrør: Vannrør i kjøkken er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
- Avløpsrør: Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Øvrige rom:
- Overflater gulv: Det er stedvis knirk i gulvflater. Eksakt årsak er ukjent. Tiltak kan iverksettes ved behov.

Etasjeskiller - 6. Etasje:
- Skjevhetsmåling: Det er noen merkbare skjevheter i boligen. Høydeforskjellen mellom høyeste og laveste punkt ble på tilfeldige plasser oppmålt til 3 mm i stue og 19 mm på kjøkken.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Hovedstoppekran: Stoppekran er ikke funksjonstestet grunnet høy alder/observert tilstand. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Elektrisk anlegg:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Som følger av manglende samssvarerklæring på deler av det elektriske anlegget som er montert etter år 1999 er TG2 satt i henhold til NS3600. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Balkonger, terrasser, veranda etc:
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Rekkverkshøyden er under 1,2 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift, grunnet balkonghøyde over 10 meter. Tiltak anbefales. Det er stedvis riss/sprekker i gulvfliser. Skader bør utbedres.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Standard
Velkommen til Basaltveien 37!

Dette er en enestående 4-roms leilighet med en fantastisk beliggenhet på enden i gårdens toppetasje. Det er heisadkomst fra parkeringsanlegget og inngangspartiet og opp til etasjeplan.

Denne romslige leiligheten har svært gode lysforhold gjennom store vindusflater som strekker seg fra gulv til tak, og har en luftig og sosial planløsning. Leiligheten har en gjennomgående stil med blant annet nyere enstavs parkett, samt lyse overflater som skaper en innbydende atmosfære. Boligen byr også på plassbygde garderober på alle soverom og en praktisk, plassbygd hylleseksjon i stuen.

Oppholdsrommet er stort og det er delvis åpen løsning mellom stue, TV-stue og spisekjøkken. Videre finner du tre gode soverom, to bad og et praktisk vaskerom. I tillegg er det oppbevaringsmuligheter i innvendig bod, på terrassen, på garasjeplan og på inngangsplan.

Det er utgang fra stuen og kjøkkenet til en romslig terrasse på ca 30 m2 med praktfull utsikt og kveldssol - perfekt for avslapning eller hyggelige samlinger.

Det medfølger 2 parkeringsplasser ved siden av hverandre i fellesgarasje i kjeller. Det er ladeboks på begge plassene.

Sameiet har parkmessig opparbeidede grøntarealer, samt gangstier og lekeplass for de yngste - perfekt for både sosialt samvær og rekreasjon. Sameiet ligger i naturskjønne omgivelser med turmuligheter like uten dørstokken.


Entré:
Her bor du høyt og fritt i gårdens toppetasje med heisadkomst til etasjeplan. Entréen gir et flott førsteinntrykk med enkel adkomst til de resterende rommene, i tillegg til en innvendig bod med mye lagringsplass. Det er også innredet med plassbygd garderobe for oppbevaring av yttertøy og sko.

Stue og TV-stue:
Boligen ligger på enden med svært gode lysforhold. Stuen oppleves som et meget innbydende oppholdsrom med vindusflater fra gulv til tak med fantastisk utsikt og direkte adkomst til den flotte uteplassen.  Rommet er holdt i lyse farger og det er lagt ny enstavs parkett i herdet tre. Langs den ene veggen er det en plassbygd hylleseksjon med både hyller, skap og skuffer - her er det gode oppbevaringsmuligheter. I det ene hjørnet er det en flott gasspeis som skaper en lun og hyggelig atmosfære. Stuen er svært romslig med gode møbleringsmuligheter og har videre adkomst inn til en koselig TV-stue. Dette rommet kan eventuelt gjøres om til et ekstra soverom om ønskelig.

Terrasse:
Fra stuen og kjøkkenet er det utgang til en stor, herlig uteplass på ca 30 m2. Terrassen ligger vestvendt og oppleves som svært solrik. Solen kommer ca kl 10-11 om våren/sommer og kan nytes ut over kvelden. Boligen har enestående utsikt over området og oppleves skjermet og privat uten innsyn. Deler av terrassen er overbygget og det er montert markise som kan skygge for solen på de varmeste sommerdagene. Utebelysning og stikkontakter gjør det mulig å montere varmelamper slik at terrassen også kan nytes på kjøligere dager. Det er også blomserkasser i ytterkant - perfekt for de med grønne fingre! Her er det god plass til å innrede med både spisebord og loungemøblement eller solsenger. Dette er rett og slett et fantastisk sted å nyte fine sommerdager! Uteplassen har også adkomst til praktisk utebod med plass til uteputer e.l.

Kjøkken:
Kjøkkenet oppleves som et sosialt og hyggelig spisekjøkken med plass til langsbord ved vindu. Her kan du samle venner og familie! Vinduene strekker seg fra gulv til tak og har fantastisk utsikt, samt utgang til terrassen. Kjøkkenet har en effektiv utforming og en flott kjøkkenøy - her er det rikelig med både skap- og benkeplass. Innredningen har hvite profilerte fronter og benkeplate i stein med nedfelt oppvaskkum. Det er dekorative fliser på veggen mellom benken og overskapene, samt benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenken. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert to stekeovner, platetopp, oppvaskmaskin og romslig kjøl-/fryseskap. Det er vegghengt ventilator over platetoppen. Rommet har nyere enstavs parkett som resten av boligen, lyse overflater og downlights i himling.

Soverom:
Leiligheten byr på tre gode soverom. Hovedsoverommet er svært romslig med god plass til dobbeltseng med nattbord på hver side, samt annet ønskelig møblement. Langs den ene veggen er det rikelig med oppbevaringsplass i innebygde garderobeskap hvor det også er plass til TV. Herfra er det også direkte adkomst til det ene badet. De to andre soverommene har plassbygde garderober og egner seg utmerket som både barnerom, gjesterom eller kontor - alt etter behov. Alle rommene er holdt i lyse farger og har nyere enstavs parkett.

Bad I:
Det største badet har adkomst fra hovedsoverommet. Badet er flislagt og har varmekabler i gulv. Her er det innredet med servantinnredning med skuffer, skap og to servanter, samt speil med overlys på veggen over servanten. Det er vegghengt høyskap for ekstra oppbevaring, vegghengt toalett og innmurt badekar med dusj. Mekanisk avtrekksvifte i veggen.

Bad II:
Det andre badet har adkomst fra gangen og er også flislagt med varmekabler på gulv. Baderommet er utstyrt med servantinnredning med skap og speil med overlys på veggen over servanten. Det er dusjhjørne med glassdører, samt vegghengt toalett. Her er det også ekstra oppbevaringsmuligheter i høyskap og et mindre skap ved siden av servanten. Mekanisk avtrekksvifte i veggen.

Vaskerom
I tillegg til to fullverdige bad inneholder boligen også et praktisk, separat vaskerom. Vaskerommet er flislagt med varmekabler i gulv og er innredet med veggjengt servantinnredning med dører. Her er det varmtvannsbreder på 198 liter og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Her er det også et tørkeskap. Mekanisk avtrekksvifte i veggen.

Boder og oppbevaring:
Boligen har svært godt med lagringsplass. Det er oppbevairingsmuligheter i bod på balkong på 3 m2 og to kjellerboder på 5 m2 og 6 m2, hvorav én rett innenfor parkeringsplassene og en i samme plan som hovedinngangen. I tillegg har leiligheten en innendig bod.

Overflater:
- Gulvflater belagt nyere enstavs parkett.
- Vegg- og himlingsflater i malte flater.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 2001.

Ferdigattest markerer den formelle avslutningen av byggesaken og skal vise at arbeidet er utført i tråd med tillatelsen og regelverket. Hovedregel etter gammel og ny plan- og bygningslov (pbl) er at et bygg ikke skal tas i bruk før det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse.

Dersom det er gitt midlertidig brukstillatelse vil ikke manglende ferdigattest bety at det er ulovlig å bruke bygningen. Det betyr derimot at bygningen ikke er formelt fullt ut ferdigstilt.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Bærum kommune har ikke eiendomsskatt.

Faste løpende kostnader
Estimert strømforbruk fra leverandør for 2024 er 12 573 kwh.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån registrert på selskap pr.d.d.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
F SKADEFORSIKRING NUF Polisenummer: SP1889031

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 355 022,- Som sekundærbolig Kr. 8 949 085,-

Sameie
Fossum Terrasse Boligsameie består av 403 seksjoner fordelt på 21 blokker og 11 firemannsboliger.
OBOS er forretningsfører.

"Håndboken" inneholder omfattende informasjoner og instrukser som alle beboere må forholde seg til. Håndboken ble totalrevidert med ny og enklere struktur i juni 2021, og er tilgjengelig på www.fossumterrasse.no eller papirbasert ved henvendelse til styret.

Sameiet har en driftleder som har det daglige ansvar for drift og vedlikehold av sameiet. Det er opprettet en formell vedlikeholdsgruppe (VG) med driftsleder og assisterende driftsleder som medlemmer.

Sameiet har avtale om vaktmestertjenester, gartnerarbeid og vintervedlikehold med firmaet «Grønt & Hvitt Eiendomsservice AS,» I tillegg til å ha levert vaktmestertjenester, er det Grønt og Hvitt som har sørget for det daglige vedlikeholdet og renholdet av utearealene våre, inkludert lekeplassene og ballsletta, samt brøytet og strødd på vinterstid.

Styrets arbeid i 2023 har bla. vært:
- Oppfølging av drift- og vedlikeholdsoppgaver, inkludert forsikringssaker
- Etablering og oppfølging av nytt anlegg for lading av el-biler
- Leverandørskifte og innføring av ny internett- og TV-løsning
- Bytte av forretningsfører, inkludert overføring av informasjon og tilpasninger i økonomioppfølging
-  Opprydding i rutiner og betalingskrav for fakturering av tjenester over felleskostnader, herunder gassavregninger og alarmtjeneste fra ABBR
- Leverandøroppfølging og reduksjon i leverandørporteføljen
- Planlegging og innhenting av tilbud for gjennomføring av kommende større vedlikeholdsoppgaver (maling av bygninger og murer)
- Tilstandsvurderinger av bygningsmasse
- Vurdering av behov for preventive tiltak for å redusere enkelttilfeller av vannlekkasjer
- Innledende planlegging av behov for arbeid med energiøkonomiske tiltak
- Enkeltsaker knyttet til skader i grensesnittet mellom sameiets og seksjonseiernes ansvar
- HMS-arbeid
- Informasjon til- og kommunikasjon med seksjonseiere

Styret og sameiet har de siste årene jobbet med / ført vedlikehold av følgende:
- Garasjeanlegget frem til og med B41 blir vasket ned og malt sommeren 2021
- Det ble i oktober 2020 gjennomført en omfattende fettspyling og rensing av alle avløpsrør i alle leilighetene
- I samarbeid med brannvesenet i Asker og Bærum er det utviklet en ny branninstruks som distribueres i juni 2021. Ytterligere brannrelaterte saker kommer i løpet av høsten 2021
- Sameiet har utvidet tilbudet, og har nå totalt bygget om 14 boder for bruk og utlån til sameierne
- Det ble i mai 2021 satt ut 8 nye benker, med og uten bord på fellesområdene
- Installert nytt lås- og porttelefonsystem i alle blokkene i 2021
- Sameiet gjennomførte i 2016 et omfattende prosjekt med utskifting av belysning i alle fellesarealer til sensorstyrt LED. Det sto klart tidlig i 2017
- Avfallshåndtering i ny renovasjonsordning
- Betongkonstruksjoner i garasjeplan i Basaltveien og beskyttende tiltak
- Branntetting i tavlerom
- Budsjett og driftsregnskap
- GSM nødvarsling fra heisene
- Kapitalplasseringer
- LED belysning med sensor i heisene
- Peisservice
- Rensing av ventilasjonskanaler
- Vannlekkasjer
- Vedlikehold av lekeplassene
- Utbygging Fossum Bruk
- Utvendig belysning
- Utvendig maling

Fremtidige større vedlikeholdsprosjekter som planlegges innen 2-15 år:
Sameiets betydelige eiendomsmasse og infrastruktur krever kontinuerlig oppfølging og vedlikehold for å opprettholde sameiets høye standard. Etter 20 år ser vi at behovet for vedlikehold og utbedringer øker. Styret ønsker derfor å fokusere på dette viktige området i årene fremover. Viktig bidrag i dette arbeidet har vært driftsleders innsats for å samle og systematisere nødvendig dokumentasjon som grunnlag for kartlegging av status og behov.

Forhold som styret ønsker å fokusere på i kommende år, inkluderer å utrede behov for- og eventuelt iverksette:
- Energiøkonomiske tiltak (ta stilling til solenergianlegg på tak, varmepumper og etterisolering)
- Omtekking av tak
- Oppgradering heiser
- Skifte vinduer og terrassedører
- Maling av fasader

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameie.

Hele salgsoppgaven bør grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler m.m.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade, ulempe eller sjensanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Annet
Følgende medfølger ikke salget:
- Stor fryseboks i bod

Følgende medfølger:
- Hvitevarer
- Taklamper
- Fastmontert møblement

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2006/400260-1/200  Best. om adkomstrett  
 25.08.2006 
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:30 Bnr:25  
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:30 Bnr:26  
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:30 Bnr:27  
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:30 Bnr:28  
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:30 Bnr:29  
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:30 Bnr:30  
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:30 Bnr:31  
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:30 Bnr:32  
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:30 Bnr:33  
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:30 Bnr:34  
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:30 Bnr:35  
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:30 Bnr:36  
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:30 Bnr:37  
Bestemmelse om benyttelse
Gjelder lekeplass, ballslette og gangveisystemet
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Id  202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype
Kommuneplanens arealdel
Status
Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse
21.06.2023
Bestemmelser- https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23874/6403470.pdf
Delareal 61 627 m
Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende
Delareal 2 m
Arealbruk LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, Nåværende
Delareal
KPAngittHensyn
1 273 m
Bevaring kulturmiljø
KPHensynsonenavnH570
Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Id 1997010 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1997010)
Navn FOSSUM TERRASSE
Plantype
Eldre reguleringsplan
Status
Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse
18.12.1998
Bestemmelser- https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9115/1997010.pdf
Delareal 9 836 m
Formål Annet fellesareal
Feltnavn FA2
Utdyp. Lekeplass
Delareal 9 865 m
Formål Annet fellesareal
Feltnavn FA3
Utdyp.
Parkmessig behandles
Delareal 16 m
Formål Friluftsområde
Feltnavn FL
Delareal 21 836 m
Formål Blokkbebyggelse
Feltnavn B1
Delareal 20 077 m
Formål Blokkbebyggelse
Feltnavn B2
Delareal 2 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn B3
Bebyggelsesplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Id 2000008 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=2000008)
Navn
FOSSUM TERRASSE, FELT B3
Plantype
Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan
Status
Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse
07.06.2001
Bestemmelser- https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9171/2000008.pdf

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 18 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 472 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 18 900 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 473 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 19 373 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 950,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 19 383 650,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.3 250)
Innhenting av servitutter (3 stk) (Kr.720)
Foto (Kr.4 500)
Grunnpakke eierseksjon inkl eierskiftegebyr (Kr.12 995)
Markedspakke 1 (Kr.22 500)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 250)
Provisjon (forutsatt salgssum: 18 900 000,-) (Kr.122 850)
Tilrettelegging (Kr.16 900)
Totalt kr. (Kr.194 465)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.




Det er avtalt at megler kan legge ut for følgende utlegg dersom nødvendig: fotograf, trykking av
salgsoppgaver, takst osv. da disse faktureres direkte til selger fra leverandører.

Oppdragsnummer
36-24-0568

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Elise Riise Johnsen

Saksbehandlere
Elise Riise Johnsen
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 11 08 66 / E-post: erj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Basaltveien 37
For mer om objektet
Basaltveien 37

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: