Bilde 1 av Michelets vei 25 CBilde 2 av Michelets vei 25 C
Digital salgsoppgave
Michelets vei 25 C

1368 Stabekk • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innbydende 3-roms endeleil. lekkert oppusset i senere år -Solrik balkong og fjordutsikt - Garasje*- Fyring og v.v. inkl.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
19
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Internt bruksareal (BRA-i)
64 m²
Bruksareal (BRA)
69 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
5 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
8 m²
Fellesutgifter
kr 4 502 / Mnd
Prisantydning
kr 4 950 000
Omkostninger
kr 135 300
Fellesgjeld
kr 189 258
Totalpris
kr 5 274 558
Fellesformue
kr 32 340
Byggeår
1961
Tomt
Eiet tomt 9526 m²
Oppdragsnummer
36240043
card-default

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Elise
Prisantydningkr 4 950 000,-
Fellesgjeldkr 189 258,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 134 100,-
  
Totalpris kr 5 274 558
Eiendom
Michelets vei 25 C, 1368 Stabekk, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 14 Bnr. 552 Snr. 19 og Gnr. 14 Bnr. 552 Snr. 56 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 69 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 64 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 5 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 8 kvm

Areal
Bruksareal: 69 kvm, BRA-i:64 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 8 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1961

Tomt
Eiet tomt 9526 kvm

Prisantydning
4 950 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Takstdato: 08.02.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 189 258,- pr. 07.02.24
Andel fellesformue: kr. 32 340,- pr. 07.02.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 950 000,- (Prisantydning)
kr 189 258,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 139 258,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 134 100,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 135 300,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 274 558,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnadene er kr 4502 pr mnd og inkluderer felles forsikring, kommunale avgifter, fyring, varmtvann, bredbånd, vaktmester, felles vedlikehold og nedbetaling av fellesgjeld, drift av sameiet.

Dersom man ønsker å kjøpe garasje betales det kr 344,- ekstra pr mnd i felleskostnader.

Eier
Thomas Hovstein Mie Barås

Parkering
Selger eier en av fire garasjeplasser i sameiet. Det er derfor mulighet for å kjøpe garasje med leiligheten for kr 275.000,-. Det er mulig å etablere egen ladeboks i garasjen. Garasjene kan bare eies av seksjonseiere i sameiet, men kan fritt omsettes mellom seksjonseierene.

Ellers er det parkering etter ansienitet i sameiet, hvor eiere går foran leieboere. Venteliste varierer i tid. Sameiet har 14 ladebokser som man kan leie for en pris i året gitt at det er ledig plass.

Gjesteparkering kan gjøres i stikkveien før oppkjørselen eller gateparkering i Michelets vei etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Boligen ligger fint til i et veletablert og barnevennlig boligområde på Fornebu/Lysaker. Eiendommen ligger på en liten høyde med fint utsyn i retning Holtekilen, Oksenøya marina og fjorden hvor man sommerstid ser et yrende båtliv.  Det er kort vei til alt Fornebuområdet har å by på av gang- og sykkelstier med flotte turmuligheter, både utendørs og innendørs bademuligheter samt flere idrettsanlegg.

Nærmeste dagligvarebutikk er Nærbutikken i Oksenøyveien 41 eller Kiwi Fornebuporten i Oksenøyveien 6. Fornebuporten har en stor og flott Kiwi butikk, i tillegg til apotek, blomsterbutikk m.m.

Ellers har du et rikt utvalg av butikker, servicetilbud, bibliotek, bank, frisør, treningssenter, vinmonopol og flere spisesteder på populære Fornebu S kjøpesenter. Naturreservatet, Nansenparken, Storøya, med kiosk/ toalett/ grillmuligheter, og uendelige bademuligheter/ fiskemuligheter/ volleyball og bordtennis, kun 10 min gangavstand unna. I tillegg er Telenor Arena ca 15 min gangavstand unna. Serveringssteder som Sjøflyhavna, pizzarestaurant og sushi er i gangavstand.

Det er kun noen minutters gange til bussholdeplass med en rekke avganger både retning Oslo og Sandvika. Ca. 15 minutters gange til knutepunktet Lysaker stasjon med flytog, samtlige togavganger og en rekke busslinjer. Leiligheten ligger kun 5 min unna bussholdeplass (sone 1)  til Oslo. Kun 12 min med buss til Aker Brygge, 15 min til Oslo S. Leiligheten ligger kun 7 min unna bussholdeplass sone 2 mot Sandvika. Kun ca. 5 min med buss til Sandvika. Bedrifter som Telenor, Bilia, Norwegian, Evry, Aker Solution og Equinor er ca. 10 min i gangavstand. Den nye T-banelinjen til Fornebulandet er også under bygging i disse dager.

Lysaker barneskole og Hundsund ungdomsskole i kort avstand til boligen. I tillegg er det en rekke barnehager i nærområdet.

Tomt
Eiet tomt, 9526 kvm

Felles tomt for sameiet opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, parkeringsplasser, lekeomeråde, gressplen, naturtomt, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Inneholder
Leiligheten består av entré, bad, stue, kjøkken og to soverom.

Utgang fra stue til sydvestvendt balkong på ca 8 m2.

Leiligheten disponerer i tillegg en garasjeplass og to boder på ca  på 3 m2 og 2 m2.

Sameiet har felles vaskerom, tørkerom og sykkelrom.

Byggemåte
Boligbygg over 3 etasjer og underetasje. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker i hovedsak av betong/murkonstruksjoner. Utvendige fasader i pusset og malt mur. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takstein (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30, lydklasse 35dB og kikkehull. Balkongdør og vinduer med karmer/rammer av tre og tre-lags glass fra 2012. Oppvarming med vannbåren varme til radiatorer tilknyttet felles varmesentral. Elektrisk gulvvarme i entré og bad.

Etasjeskiller - 2.etasje:
- Etasjeskiller av betong. Gulv mot grunn og etasjeskillere måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: Stue og soverom 1. Det er kun registrert mindre skjevheter i leiligheten. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt ble med krysslaser på tilfeldige plasser oppmålt til ca. 8 mm i stue og ca. 2 mm i soverom 1.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Oppvarming med vannbåren varme til radiatorer tilknyttet felles varmesentral. Elektrisk gulvvarme i entré og bad. Fordelerskap for rør-i-rør og stoppekraner plassert i bad. Vannrør av type rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Oppgradering i 2017: Byttet termostat på radiatorer.
- Kommentarer til TG2: Vannbåren varme; Eldre anlegg/element uten påviste skader/lekkasjer. TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Rom for varig opphold:
- Takhøyder er målt på tilfeldige plasser i boligen. Det er målt ca. 2,42 meter i stue. Ca. 2,43 meter i entré. Ca. 2,45 meter i kjøkken. Ca. 2,51 meter i soverom 1. Ca. 2,52 meter i soverom 2 og ca. 2,34 meter takhøyde i bad.

Elektrisk anlegg:
- Sikringsskap med automatsikringer og måler plassert i felles trappegang. Hovedsikring er på 40A. Leiligheten har delvis åpent og delvis skjult elektrisk anlegg. Elektriske anlegget er totalt rehabilitert i 2020 ifølge selgers opplysninger.  Det foreligger samsvarserklæring på det elektriske anlegget, og det er ikke påvist feil eller mangler ved denne inspeksjonen. Det gjøres oppmerksom på at vurderingen ikke er utført av en elfagkyndig, og må sees i den sammenheng.

Brann:
- Leiligheten har røykvarslere og brannslukningsutstyr.

Dører og vinduer:
- Slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30, lydklasse 35dB og kikkehull. Balkongdør og vinduer med karmer/rammer av tre og tre-lags glass fra 2012.

Balkonger, terrasser, veranda etc:
- Utgang fra stue til sydvest-vendt balkong på 8 m2. Rekkverkshøyden er målt til ca. 98 cm.
- Kommentarer til TG2: Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Til informasjon er det er lagt flytende systemgulv av 60x60cm flisheller på balkong. Disse kan enkelt fjernes for å oppnå rekkverkshøyde over 1,0 meter dersom man ønsker TG1 på dette punktet.

 Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 64 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 69 kvm

Standard
Velkommen til Michelets vei 25 C!

Dette er en svært innbydende 3-roms endeleilighet med gjennomgående planløsning. Boligen holder en høy standard med pene farge- og materialvalg og ble oppusset i 2016 og 2020. Leiligheten ligger fint og usjenert til på enden med fritt utsyn over området og mot fjorden - kanskje sameiets beste beliggenhet!

I forbindelse med renoveringen ble det gjort flere endringer i leiligheten for å skape bedre løsninger, hvorav selger blant annet flyttet veggen mellom kjøkken og soverom for å skape bedre planløsning på kjøkkenet, samt lage garderobeskap i gangen med oppbevaring og skohyller. Det ble også fjernet dører inn til hovedrommene for en listefri løsning. I tillegg ble det etablert to store og gode skyvedørsgarderober på begge soverom for maksimal utnyttelse og gode oppbevaringsløsninger. Vinduer og verandadører ble byttet samtidig som hele blokken ble rehabilitert i 2012.

Fra stuen er det utgang til en romslig balkong som vender mot sydvest. I tillegg eier selger en av fire garasjeplasser i sameiet. Det er derfor mulighet for å kjøpe garasje med leiligheten for kr 275.000,-. Det er også mulig å etablere egen ladeboks i garasjen. Det er kun 4 garasjer i sameiet, og disse er fritt omsettelige.

Fyring og varmtvann er inkl i felleskostnadene, noe som normalt gir lavere strømkostnader. Selger hadde et strømforbruk på ca 2870 kwh i 2023.

Entré | Velkommen inn!
Her bor du fint til i gårdens 2.etasje. Entréen gir et flott førsteinntrykk av boligen! Her er det fliser med varmekabler i gulv, downlights i himling og lyse overflater fra 2020. Det er også plassbygd skap for oppbevaring av yttertøy og sko, med ekstra god dybde.

Stue | Flott utsikt
Leiligheten byr på en svært innbydende stue med enstavs parkett, downlights og tidløse overflater fra 2020. Stuen har vindusflater på to sider med flott utsikt over området og mot fjorden. Her har du heller ingen innsyn og leiligheten oppleves generelt som skjermet og privat, her får du virkelig utnyttet at man er endeleiligheten i bygget. Det er god plass til å innrede med både sofaseksjon, spisebord og tilhørende møblement.

Balkong | Solrik
Fra stuen er det utgang til en romslig balkong på ca 8 m2. Sameiet pusset opp fasadene og etablerte samtidig nye, større balkonger i 2012. Uteplassen vender mot sydvest og byr på gode solforhold fra ca kl 11 og frem til solen går ned på sommertid. Balkongen har flott utsikt over området og mot fjorden og heller ingen direkte innsyn.

Kjøkken | Moderne
Boligen har et hyggelig og moderne kjøkken fra 2020 med slette mørke fronter og benkeplate av quartstein med underlimt oppvaskkum i kompositt. Det er benkeskapsbelysning under overskapene og stikkontakt på veggen over kjøkkenbenken. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer, herav kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonsplatetopp. På kjøkkenet er det montert lekkasjestopper og komfyrvakt. Ellers har kjøkkenet enstavs parkett, malte overflater og downlights i himling fra 2020.

Soverom | To gode rom
Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Rommet ble pusset opp i 2020 med enstavs parkett og behagelige farger på veggene. Her er det også en romslig skyvedørsgarderobe. Det andre soverommet ble oppusset i 2016 og er malt i en flott blåfarge. Rommet har skyvedørsgarderobe og egner seg utmerket som både barnerom, gjesterom eller kontor - alt etter behov.

Bad | Fra 2016
Videre inneholder leiligheten et stilrent, flislagt baderom pusset opp i 2016. Badet har varmekabler i gulv og downlights i himling, samt opplegg for vaskemaskin. Det er vegghengt servantinnredning med skuffer og speilskap med belysning og stikkontakt på veggen over servant. Badet har også dusjsone med innfellbare glassdører, vegghengt toalett og nisjer i veggen over toalettet.  Det er elektrisk avtrekksvifte på veggen.

Overflater:
-  En-stavs laminat i soverom 2 fra 2016. En-stavs parkett i øvrige rom fra 2020. Gulvflate belagt med fliser og gulvvarme i entré fra 2020.
- Vegger i malte flater fra 2020, med unntak av soverom 2 som ble malt i 2016.
- Nedsenket himling med downlights i entré, kjøkken og stue fra 2020. Malt mur i øvrige rom.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest fra byggeår datert 1962 og etterisolering av langvegger + nye balkonger datert 2012.

Ferdigattest markerer den formelle avslutningen av byggesaken og skal vise at arbeidet er utført i tråd med tillatelsen og regelverket. Hovedregel etter gammel og ny plan- og bygningslov (pbl) er at et bygg ikke skal tas i bruk før det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse.

Dersom det er gitt midlertidig brukstillatelse vil ikke manglende ferdigattest bety at det er ulovlig å bruke bygningen. Det betyr derimot at bygningen ikke er formelt fullt ut ferdigstilt.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren varme til radiatorer tilknyttet felles varmesentral.

Akonto fyring og varmtvann er inkl i felleskostnadene.

Elektrisk gulvvarme i entré og bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Bærum kommune har ikke eiendomsskatt.

Faste løpende kostnader
Selger hadde et strømforbruk på ca 2870 kwh i 2023. Det er sentralfyring og felles varmtvann i sameiet.

Sameiet har nylig etablert fiber. Beboere etablerer selv hvilken tv-leverandør de ønsker å benytte, hvis ønskelig, og bekoster dette selv. Det er ulike tilbud man kan velge. Selger har selv benyttet seg av Riks-Tv (via Apple tv).

Selger betaler i dag  for leie av ladeboks for El-bil. Denne utgiften er på 3600kr i året.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Långiver: OBOS-banken. Lån nummer 9820.73.69462
Lånetype: Annuitet, 12 terminer årlig.
Årlig rentesats: 7,05% (nominell rente).
Dato siste termin: 30.06.2038
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 85050727

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 208 259,- Som sekundærbolig Kr. 4 591 384,-

Sameie
Sameie: Boligsameiet Micheletsvei 25/27, Orgnr: 875488902

Sameiet har avtale med ekstern vaktmester.

Hjemmeside: micheletsvei25og27.no Styrets arbeid den siste perioden:
- Det har blitt gjennomført flere servicer på vaskemaskinene samt tørketromler i 2022. Det har blitt  installert en ny vaskemaskin ila året.
- Etter innspill fra flere beboere ble det høsten 22 gjennomført rens og vask av alle takrenner og  balkong drenering.
- Oppgraderingen av fyringsanlegget i sameiet ble gjennomført i 2021

Foretatt påkostninger de senere år:
- Fasadene er pusset opp i 2012, i tillegg til nye balkonger.
- Nye elbil ladere 2020.
- Nytt felles el anlegg til blokkene og stigeledninger i 2019

Styret har i flere år vært i dialog med Statens Vegvesen ang. at det skal bygges støyskjerm inn på tomten. I slutten av 2023 ble sameiet og SSV enig om følgende:

- SVV gis rett til å plassere støyskjerm på sameiets eiendom og nødvendig adkomst for senere  vedlikehold av støyskjermen, samt rett til midlertidig anleggsvei ifm. bygging.
- Rettigheten til å ha støyskjerm og adkomst til denne tinglyses på sameiets eiendom
- Sameiet avgir ikke noe areal til statens vegvesen
- SVV fjerner noe vegetasjon fra sameiets eiendom i forbindelse med etablering av  støyskjermen. Anleggsveien er markert på gresset og den vegetasjonen som befinner seg  innenfor markeringene vil fjernes. Store trær som må fjernes er markert med kryss.
- SVV betaler til sameiet kr. 710 000,-

Styret jobber i dag med å innhente ulike tilbud for inngangsparti med nye dører og callinganlegg, samt fire garasjeporter. Dette er helt i startfasen og det foreligger derfor ikke noe mer konkret.

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameie.

Hele salgsoppgaven bør grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler m.m.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier, men styret skal informeres om eierskifte.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for de andre beboerne.

Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser:
1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og  straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor  sameiets område.
2. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen.
3. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.

Annet
Tilbehør som ikke medfølger salget:
- Taklampe over spisebord
- Taklampe og vegglamper på hovedsoverom
- Hyller over seng på hovedsoverom
- Vegghengt TV i stue
- Veggreol i stue
- Klesoppheng og skohyller i gangen (oppheng og hyller inne i skapet i gangen medfølger)

Vaskemaskin på bad kan kjøpes om ønskelig.

Følgende medfølger salget:
- TV-benk under TV
- 2x nattbord på hovedsoverom
- Alt av integrerte hvitevarer på kjøkken

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1958/300908-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
 18.09.1958 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3201-14/552
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner:

Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23424/6403470.docx
Delarealer Delareal 815 m
Arealbruk Næringsvirksomhet,Nåværende
Delareal 8 399 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende
Delareal 313 m
Arealbruk Veg,Framtidig

Reguleringsplaner:

Id 1981011 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1981011)
Navn HOLTET, reg.endr.
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 12.11.1982
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/8916/1981011.pdf
Delarealer Delareal 743 m
Formål Blokkbebyggelse
Delareal 122 m
Formål Felles gangareal
Delareal 51 m
Formål Felles avkjørsel

Id 2014012 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=2014012)
Navn E18 - KORRIDOREN LYSAKER - RAMSTADSLETTA MED TVERRFORBINDELSEN GJØNNES -
FORNEBU
Plantype Områderegulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 08.09.2017
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23717/6640040.pdf
Delarealer Delareal 536 m
Bestemmelsesområde midlertidig bygge- og anleggsområde (utgått)
Delareal 313 m
Formål Annen veggrunn - grøntareal

Id 1953151 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1953151)
Navn HOLTET, ØSTRE DEL
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 05.05.1954
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/8689/1953151.pdf
Delarealer Delareal 185 m
Formål Kjørevei
Delareal 8 111 m
Formål Blokkbebyggelse
 
ANG. PLANID 2014012: BESTEMMELSER TIL OMRÅDEREGULERING FOR E18 LYSAKER -  RAMSTADSLETTA MED TVERRFORBINDELSE FORNEBU -  GJØNNES:
Planen skal legge til rette for ny E18 mellom Lysaker og Ramstadsletta, ny  atkomstveg til Fornebu (Vestre lenke), veg i tunnel fra Strand til Gjønnes
(Bærumsdiagonalen) samt tilhørende veg for kollektivtransport, hovedsykkelveg og  tilpasning av lokalvegsystemet og gang-/sykkelveger. Planen legger spesielt vekt på  trafikksikkerhet, framkommelighet for sykkel og kollektivtrafikk/buss. I tillegg  legger den vekt på reduksjon av støy- og luftforurensning i E18-korridoren, samt  tilrettelegging for knutepunktutvikling. E18 mellom Lysaker og Ramstadsletta, ny adkomstvei til Fornebu (Vestre lenke), vei i tunnel fra Strand til Gjønnes (Bærumsdiagonalen) skal bygges i sammenheng og som et samlet anlegg.

Hele bestemmelsen m.m. ligger tilgjengelig i salgsoppgaven eller under "opplysninger fra kommunen".

Følgende linker gir nyttig informasjon for prosjektomfang, fremdrift og direkte påvirkning fra Veiprosjektet E18 Vestkorridoren.

Prosjektomfang hele strektning:
https://www.vegvesen.no/vegprosjekter/europaveg/e18vestkorridoren/

Prosjektomfang nærmiljøet (Lysaker-Ramstadsletta): 
https://www.vegvesen.no/vegprosjekter/europaveg/e18vestkorridoren/lysaker-ramstadsletta/

Naboinformasjon: 
https://www.vegvesen.no/vegprosjekter/europaveg/e18vestkorridoren/lysaker-ramstadsletta/naboinformasjon/

Anleggstider/støy/støvmålinger: 
https://www.vegvesen.no/vegprosjekter/europaveg/e18vestkorridoren/lysaker-ramstadsletta/anleggsarbeidet/

Forberedende arbeider Fornebukrysset-Strand: 
https://www.vegvesen.no/vegprosjekter/europaveg/e18vestkorridoren/lysaker-ramstadsletta/fornebukrysset-strand-e101/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 950 000,- (Prisantydning)
kr 189 258,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 139 258,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 134 100,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 135 300,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 274 558,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.3 250)
Innhenting av servitutter (1 stk) (Kr.240)
Foto (Kr.4 500)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.26 829,25)
Grunnpakke eierseksjon inkl eierskiftegebyr (Kr.15 995)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 250)
Provisjon (Kr.48 278,32)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.146 642,57)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.
Det er avtalt at megler kan legge ut for følgende utlegg dersom nødvendig: fotograf, trykking av
salgsoppgaver, takst osv. da disse faktureres direkte til selger fra leverandører.

Oppdragsnummer
36-24-0043

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Elise Riise Johnsen

Saksbehandlere
Elise Riise Johnsen
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 11 08 66 / E-post: erj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Michelets vei 25 C
For mer om objektet
Michelets vei 25 C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: