Bilde 1 av Gvitsteinåsen 28Bilde 2 av Gvitsteinåsen 28
Digital salgsoppgave
Gvitsteinåsen 28

3359 EGGEDAL • Sigdal kommune

Prisantydning

kr 11 000 000

Omkostninger: kr 288 790Totalpris: kr 11 288 790
Panoramautsikt mot Gaustatoppen | Arkitekttegnet og unik hytte i svært vakre omgivelser | Garasje
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Hytte
Eierform
Fast eiendom
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Internt bruksareal (BRA-i)
145 m²
Bruksareal (BRA)
177 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
32 m²
Prisantydning
kr 11 000 000
Omkostninger
kr 288 790
Totalpris
kr 11 288 790
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 1406 m²
Matrikkel
knr. 3332, gnr. 130, bnr. 252
Oppdragsnummer
4240011
card-default

Kjetil Ustad

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Les om Kjetil
Visninger

Det er p.t. ingen annonserte fellesvisninger.

Meld din interesse til megler her

Meld interesse for visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 11 000 000,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tryg Boligkjøperpakke Hyttekr 12 550,-
2,5% dokumentavgiftkr 275 000,-
  
Totalpris kr 11 288 790
Visningstekst

Vi ber alle interessenter om å melde seg på visning via knappen i annonsen, samt lese digitalt prospekt i forkant av visningen. Dersom ingen interessenter er påmeldt, blir visningen avlyst.



Eiendom

Gvitsteinåsen 28

130/252/0/0 i Sigdal kommune.



Boligtype

Fritidsbolig.



Eierform

Eiet.



Standard

Denne moderne hytten kombinerer funksjonalitet og stilren estetikk for den perfekte fritidsopplevelsen. Hytten gir deg en moderne og avslappende atmosfære for ditt fristed midt i naturen.


Kjøkken

Sigdal kjøkkeninnredning med glatte fronter, steinbenkeplater og en elegant underlimt oppvaskkum i rustfritt stål. Integrerte hvitevarer fra Miele, inkludert oppvaskmaskin, komfyr og koketopp, gir deg alt du trenger for matlaging og servering, mens platetoppen med integrert avtrekk og filter sikrer at luften forblir frisk.


Soverom

Hytten har tre romslige soverom hvorav samtlige har direkte utgang til terrasse, og storslått utsikt mot Gaustatoppen.


Bad

Hytten har to bad for ekstra komfort. Badet ved hovedsoverommet imponerer med flislagte vegger, finerplater i taket og et støpt baderomsgulv dekket med keramiske fliser. Dusjen har glassvegger, og det er til og med et nedsenket gulv i dusjen for enkel tilgang. I tillegg er badet utstyrt med en praktisk servantseksjon, speil og wc. Ved inngangen til hytten finner du et annet bad med tilsvarende flislagte vegger, finerplater i taket og keramiske fliser på gulvet. Her er dusjen også nedsenket, med et praktisk slissesluk. Dette badet har alt du trenger, inkludert en elektrisk kanalvifte i ytterveggen for god ventilasjon.


Vaskerom

Vaskerom med flislagte gulv og plater på vegger. Det er opplegg til vaskemaskin/tørketrommel på vaskerommet.


Innvendige overflater

- Gulvoverflatene består av tregulv med v-fas.

- Veggoverflatene består av skrudde finerplater.

- Himlingsoverflatene består av skrudde finerplater. 



Tilstandsrapport og byggemåte

Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Verditek Kompetanse AS v/Martin Bøhm-Pedersen, datert 17.04.2024 Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:   

  

Utvendig

Sadlet tak i tre tekket med trepanel. Takrenner og nedløp i metall. Det manglet forkantbeslag på takutstikk.


Murverk, utvendig påført dekorpuss og innvendig finpuss. Dels bindingsverk i tre utvendig panelt og innvendig kledd med finerplater.


Vinduer i tre med isolerglass. Store vinduer mot syd. Høytsittende vinduer mot nord. Kun enkelte vinduer som kan åpnes.


Terrasse på ca. 46 kvm. Enkel lett konstruksjon oppført i trykkimpregnert tre.


Veranda på ca. 35 kvm. Det er påstøpt og banemembran.


Boligen har fått følgende TG3 (tilstandsgrad 3)

Veranda over garasje: Det er en lekkasje som vises i innvendig hjørne i garasje. Ved gangdøren er det for liten oppkant på membran. Kostnadsestimat for å lukke avvik: 10.000 - 50.000.


Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverk må monteres på deler av terrassen der det er mer enn 50 cm ned til bakken. Kostnadsestimat for å lukke avvik: Under 10.000.


Andre innvendige forhold: Bærende konstruksjoner i stål skal brannisoleres (brannmaling eller brannisolering). Det er avtrappinger mellom forskjellige deler av bygget uten av det er montert rekkverk eller håndløper på trinn. Kostnadsestimat for å lukke avvik: 10.000 - 50.000.


Boligen har gått følgende TG2 (tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak)

Innvendige trapper: Bokhylle er fastskrudd og fungerer som rekkverk, men den er for lav og har åpninger større enn 10 cm.


Våtrom > Bad v/ entré > Overflater gulv: Badegulv skal ha minimum fall 1:100 over hele gulvet der lekkasjevann kan opptre. Eller avgrenses av en oppkant med vanntett sjikt på minst 25mm over gulvet på alle ytterkanter, unntatt mot døråpninger der oppkanten må være minst 15mm over det ferdige gulvet. Badegulvet oppfyller ikke dette kravet.


Våtrom > Vaskerom > Ventilasjon: Rommet mangler avtrekk/ventilasjon.


Kjøkken > Avtrekk: Platetopp med integrert avtrekk og filter. Omluftsventilator med filter kan ikke gis bedre tilstandsgrad enn TG2. Dette til tross for at produsentene av disse enhetene hevder de renser avtrekksluften meget godt.


Terrengforhold: Bygningen ligger i skrånende terreng. Det er dårlig forhold for avrenning av overflatevann ved innkjøring til garasje. Dette kan føre til vann i garasje ved snøsmelting.


Boligen har fått følgende TG2 (tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak)

Ventilasjon: Bygningen har ingen ventilasjon utover avtrekksvifter i yttervegg på baderommene. Friskluft kommer ved å lufte via vinduer og dører. Soverommene må luftes via ytterdører, vinduer er fastkarmvinduer. NS3600 angir at TG0 og TG1 kun kan benyttes der det er balansert ventilasjon.


Boligen har fått følgende TGIU (konstruksjoner som ikke er undersøkt)  

Våtrom > Bad v/ entré > Tilliggende konstruksjoner: Veggene i dusjsonen er yttervegger mot det fri, og en vegg mot tilstøtende bad. En hulltaging vil derfor være vanskelig å gjennomføre samt at en forsvarlig tetting av vindsperre og dampsperre vil være meget omfattende.


Våtrom > Bad v/ hovedsoverom > Tilliggende konstruksjoner: En vegg i våtsone er yttervegg der boring fra utsiden ikke er hensiktsmessig. Den andre veggen er vendt mot tilstøtende bad og flislagt på begge sider.


Utvendige vann- og avløpsledninger: Det er ikke opplyst hvordan vann og avløpsanlegget er bygget. Det forutsettes at installasjonen er utført etter godkjente tegning og beskrivelse.

  

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.



Arealer

Totalt primærrom: 149,0 m²



Arealer

Totalt bruksareal: 177,0 m²

  • BRA-i: 145,0 m²
  • BRA-e: 32,0 m²
  • BRA-b: 0,0 m²


Arealbeskrivelse

Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:


Første etasje:

- BRA-i 122m²: Entré, spisekjøkken, stue, bad, tre soverom hvorav eget bad på hovedsoverommet, vaskerom/teknisk, samt trappeoppgang.


Loftstue:

- BRA-i 23m²: Loftstue


Bygning:

BRA 177m²:

- BRA-e 32m: Garasje/bod


Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.



Elektrisk anlegg

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.



Oppvarming og energimerking

Luft-til-luft varmepumpe.


Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.


Energiattest med energimerke rød C er vedlagt salgsoppgaven.



Løsøre og tilbehør

Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.


Selger presiserer for at følgende gjenstander ikke følger med: Møbler, gardiner og kunst.



Tomten

1406,00 m² eiet





Parkering

Parkering på egen tomt, samt i garasje.



Diverse

Kort utdrag fra selgers Egenerklæringsskjema

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?

Ja, kun faglært (Skandinav Elektriker AS). Nye stikkontakter i gang, stue og kjøkken knyttet til nytt kjøkken. Nye spotter/spotskinner i tak.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.



Adkomst

Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.



Områdebeskrivelse

Hytta ligger eksemplarisk til ca. 811 moh. på Gvitsteinåsen, mellom Norefjell og Djupsjøen. Hytta ligger tilbaketrukket, meget usjenert og barnevennlig til. Med en biltur på ca. 1,5 time fra Oslo finner du Norefjell, en perfekt destinasjon for deg som elsker å være ute i naturen. Her finner du milevis med flott turterreng, sommer som vinter.


Norefjell er et skieldorado for liten og stor! Norefjell Skisenter har Nord-Europas største fallhøyde på 1010 meter, og består av hele 14 heiser og 30 nedfarter, med løyper som passer alle nivåer. Her kan både nybegynnere og avanserte skikjørere finne stor skiglede. Anlegget har tre barneområder med barneelementer, kuler, hopp og mye annet gøy. Anlegget kan også tilby to terrengparker, en ved Bøseter og en på sentralområdet. Løypenett for langrenn med maskinpreparerte løyper i umiddelbar nærhet som tar deg ned mot Norefjell eller opp til høyfjellet. En langrennstur opp til Høgevarde på 1459 moh. er absolutt å anbefale.


Norefjell er også et fantastisk turområde også om sommeren. Det finnes flere oppmerkede løyper til bl.a. Høgevarde (1459 moh.), hvor det også finnes en åpen turisthytte med enkel matservering. I tillegg er Krøderen et flott fiskevann og det er golfbane med 18 hull ved foten av fjellet.


Etter en lang dag ute i frisk luft kan man ta turen til Norefjell Ski & Spa, Norges ledende spa-hotell. Her tilbys det spaopplevelser med både innendørs- og utendørsanlegg, med utsikt over fjellene. Rett ovenfor toseter stolheisen og Norefjellheisen, finner du Norefjells "råeste" restaurant Olympique, som er en hyllest til Vinter-OL i 1952. Her serveres det smakfulle måltider der hovedingrediensene står i sentrum og er vinen prikken over i-en. Noresund sentrum ligger ca. 25 minutter unna med bil. Her finner du dagligvarebutikk og Vinmonopolet.



Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på boliger, fritidsboliger og eiendommer i kommunen.


Eiendommen er ilagt kr 11.176 i eiendomsskatt for inneværende år (2024).

I 2023 ble eiendommen fakturert ca. kr 1.250 i eiendomsskatt. Merk at selve eiendommen ikke er taksert for eiendomsskatt, og denne kostnaden var kun for tomten.


Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.



Kommunale avgifter

Renovasjon kr 2.068 (ca) pr. år

Renovasjonsselskapet er Drammensregionens IKS (RFD).


Årsavgift for vann og avløp faktureres av Djupsjøen vann- og avløpsselskap AS (DVA).

Vannavgift = kr 5.000,-

Avløpsavgift = kr 7.820,-

Avgiften er for inneværende år (2024).


Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter. 



Andre løpende kostnader

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:


Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarte ca. 9.066 kWh for 2022. Strømkostnaden vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur m.m.


Eiendommen er p.t. forsikret i DNBmed polisenummer 29950913. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer. Kostnaden avhenger av type forsikring, forsikringsselskap m.m.


Brøyting: kr 2.000 (ca) pr. år.


Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.



Forsikring

Eiendommen er forsikret i DNB med polisenummer: 29950913



Formuesverdi

Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2022 kr. 0,00,-.


Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.



Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 29.11.2023, vedrørende "Nybygg fritidsbolig".


Byggetegninger fra kommunen datert 18.06.2020, viser at to innvendige dører er endret etter oppføring. Dør inn til badet ved entréen var opprinnelig tegnet inn fra oppholdsrommet, mens døren i dag er plassert i entréen. Dør inn til hovedsoverommet var opprinnelig tegnet inn ved vegg til bad, mens døren i dag er ved ytterveggen. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell ulovlighetsoppfølging fra kommunen sin side. Kopi av tegninger og eventuelle attester kan fås ved henvendelse hos megler.



Regulering

Eiendommen er i hovedsak regulert til "Fritidsbebyggelse - frittliggende" iht. reguleringsplan Skrikarlia - Kvitsteinåsen (planID 2019007), datert 22.06.2022. Planens formål er å legge til rette for frittliggende fritidsbebyggelse, veger og infrastruktur, skiløyper og friluftsliv. For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til "LNFR-areal-nåværende" i kommunedelplan for Tempelseter, Djupsjøen og Eggedal sentrum (planID 20181000), datert 31.03.2022. I prat med Sigdal kommune kommer det frem at det er reguleringsplanen som går foran kommunedelplanen, i forhold til hva eiendommen er regulert til.



Megler gjør interessenten oppmerksom på at det er regulert inn to ubebygde tomter i bakkant. Tomtene er i reguleringsplanen regulert til "Fritidsbebyggelse". Megler kan med det ikke garantere for at det ikke vil bli byggearbeid i fremtiden, i nærområdet.


I bakkant av eiendommen er det hensynssone for ras- og skredfare. I gjeldende kommuneplan er det egne bestemmelser for eiendommer som ligger i denne hensynssonen, som kan medføre krav til særskilte tiltak og/eller krav til geotekniske undersøkelser ifm. nye bygge- og delingssøknader på eiendommen.



Vei, vann og kloakk

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Det er pliktig medlemsskap i veiforeningen.


Eiendommen er tilknyttet Djupsjøen vann- og avløpsselskap AS (DVA).


Se under "Andre kostnader" for kostnad vedrørende vei, vann og avløp. 



Rettigheter og heftelser

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr.


Dnr. 900024, tgl. 16.10.1845 - Utskifting

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 900254, tgl. 23.04.1901 - Utskifting

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 900255, tgl. 23.04.1901 - Utskifting

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 900559, tgl. 27.11.1911 - Bestemmelse om gjerde

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 900488, tgl. 06.05.1918 - Erklæring/avtale

Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 900649, tgl. 30.07.1923 - Fredningsvedtak

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 900261, tgl. 06.02.1928 - Skjønn

Elektriske kraftlinjer GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 900286, tgl. 06.02.1928 - Skjønn

Elektriske kraftlinjer GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 2167, tgl. 23.05.1967 - Bestemmelse om vannrett

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 3405, tgl. 02.08.1967 - Bestemmelse om vannrett

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 4925, tgl. 27.10.1967 - Bestemmelse om vannrett

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 5082, tgl. 06.11.1967 - Best om garasje/parkering

Bestemmelse om vannrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 5159, tgl. 24.10.1968 - Best. om adkomstrett

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 5815, tgl. 22.11.1968 - Best. om adkomstrett

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 4600, tgl. 18.08.1969 - Best. om adkomstrett

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 4929, tgl. 03.09.1969 - Best. om adkomstrett

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 6545, tgl. 17.11.1969 - Best om garasje/parkering

Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om vannrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 7003, tgl. 05.12.1969 - Skjønn

Kraftlinje Sundbakken-Eggedal sentrum GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 5793, tgl. 14.10.1970 - Best. om adkomstrett

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 5794, tgl. 14.10.1970 - Best. om adkomstrett

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 2851, tgl. 19.05.1971 - Best om garasje/parkering

Bestemmelse om vannrett Bestemmelse om veg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 6099, tgl. 12.10.1971 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 2641, tgl. 04.04.1974 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 8346, tgl. 10.11.1975 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 9158, tgl. 29.10.1976 - Best om garasje/parkering

Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om vannrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 9159, tgl. 29.10.1976 - Best om garasje/parkering

Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om vannrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 9160, tgl. 29.10.1976 - Best om garasje/parkering

Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om vannrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 1787, tgl. 01.03.1978 - Jordskifte

Grensegangssak GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 11142, tgl. 20.12.1979 - Bestemmelse om vannrett

Bestemmelse om adkomstrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 9163, tgl. 10.11.1980 - Bestemmelse om vannrett

Bestemmelse om adkomstrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 724, tgl. 26.01.1981 - Bestemmelse om vannrett

Bestemmelse om adkomstrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 4415, tgl. 25.05.1981 - Bestemmelse om vannrett

Bestemmelse om adkomstrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 1508, tgl. 09.02.1983 - Bestemmelse om vannrett

Bestemmelse om adkomstrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 8138, tgl. 20.07.1987 - Skjønn

Elektriske kraftlinjer GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 6335, tgl. 21.06.1988 - Bestemmelse om veg

RETTIGHETSHAVER:veisameiet Kvitsteinåsen Bestemmelse om garasje/parkering Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 7660, tgl. 11.09.1991 - Best. om adkomstrett

Elektriske kraftlinjer, m.fl. best. iflg. skjøte Bestemmelse om vannrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 1309, tgl. 22.02.1993 - Jordskifte

Grensegangssak GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 668, tgl. 21.01.1994 - Best om garasje/parkering

Bestemmelse om vannrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 2907, tgl. 31.03.1995 - Jordskifte

Grensegangssak GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 5670, tgl. 03.07.1995 - Bestemmelse om veg

Bestemmelse om garasje/parkering Bestemmelse om vannrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 10829, tgl. 23.12.1998 - Best. om adkomstrett

PARKERING GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 7245, tgl. 01.09.1999 - Erklæring/avtale

Bestemmelse om veg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 8434, tgl. 04.10.1999 - Best. om adkomstrett

Bestemmelse om garasje/parkering GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 2951, tgl. 30.03.2000 - Bestemmelse om veg

Bestemmelse om garasje/parkering Elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter Bestemmelse om vannrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 4048, tgl. 08.05.2000 - Jordskifte

Grensegangssak GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 12063, tgl. 28.12.2000 - Best. om adkomstrett

SAMT PARKERING GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 12067, tgl. 11.12.2001 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 5703, tgl. 05.06.2002 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 1435, tgl. 13.02.2003 - Jordskifte

Bestemmelse om beiterett Bestemmelse om fiskerett GRENSEGANGSSAK NR 1/1999-6.00-KOPSENG. Bestemmelse om jaktrett GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 8922, tgl. 17.08.2004 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 1616, tgl. 16.02.2005 - Bestemmelse iflg. skjøte

Bestemmelse om veg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 10653, tgl. 21.10.2005 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 1245, tgl. 02.02.2006 - Elektriske kraftlinjer

Rettighetshaver: MIDT NETT BUSKERUD AS GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 10583, tgl. 06.10.2006 - Best om garasje/parkering

Grunneier av gnr 130 bnr 4 i Sigdal kommune, gir herved tillatelse til at følgende blir tinglyst på min eiendom:

2 parkeringsplasser til gnr 130 bnr 92.

2 parkeringsplasser til gnr 130 festenr 64

Tinglysningen gjelder parkeringsplasser på nærmeste parkeringsplass rett nedenfor adkomstvei til overnevnte eiendommer.

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 694696, tgl. 03.09.2007 - Bestemmelse om veg

Kvitsteinåsen Vegsameie GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 233632, tgl. 19.03.2008 - Elektriske kraftlinjer

Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 475203, tgl. 28.06.2010 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 526860, tgl. 14.07.2010 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 461019, tgl. 16.06.2011 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 461053, tgl. 16.06.2011 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 964041, tgl. 21.11.2011 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 997502, tgl. 30.11.2011 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 25240, tgl. 10.01.2012 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 46747, tgl. 17.01.2012 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 621711, tgl. 01.08.2012 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 684479, tgl. 23.08.2012 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 685264, tgl. 23.08.2012 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 361242, tgl. 06.05.2013 - Bestemmelse om veg

Bestemmelse om parkering - Veirett bort til hytta inkl. parkering/snuplassmulighet iht påtegnet situasjonsplan av 17/4-2009.

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 1138603, tgl. 24.12.2014 - Jordskifte

Grensegangsak 0600-2012-0048 Sorteberg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 302787, tgl. 09.04.2015 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 1111347, tgl. 10.10.2017 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 898987, tgl. 18.06.2018 - Bestemmelse om vann/kloakk

Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 316795, tgl. 15.03.2019 - Bestemmelse om veg

Det følger veirett frem til tomten over gnr 130 bnr 4. Festekontrakt på festetomt nr 48 under gnr 130 bnr 4 slettes. Det samme gjelder eventuelle andre rettigheter som er avtalt i festekontrakten. Vi erklærer at en slettelse av festekontrakten ikke vil berøre tredjemanns rettigheter.

Det følger veirett fra hovedveien frem til tomten over gnr 130, bnr 4, Sigdal, samt rett til parkering. Øvrige rettigheter fra festekontrakt på festetomt 48 under gnr 130, bnr 4 datert 05.12.1979. Videreføres i sin helhet. Festekontrakt på festetomt 48 under 130, bnr 4 datert 05.12.1979 slettes. Bestemmelser i festekontrakten pkt 9 og pkt 10 videreføres.

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 996696, tgl. 28.08.2019 - Bestemmelse om veg

Det følger veirett frem til tomten over gnr 130 bnr 4.

Festekontrakten på festetomt nr 5 under gnr 130 bnr 4, slettes. Det samme gjelder eventuelle andre rettigheter som er avtalt i festekontrakten. Bestemmelsen om gjerde slettes ikke. Jeg erklærer at en slettelse av festekontrakten ikke vil berøre tredjemanns rettigheter.

I tillegg til punkt 6 i skjøte, vil festekontraktens punkt 2, om bebyggelse, punkt 5 vedrørende søppel og avfall og punkt 7, forbud mot næringsvirksomhet ikke slettes.

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 389625, tgl. 01.01.2024 - Omnummerering ved kommuneendring

Omnummerering ved kommuneendring


Dnr. 2501158, tgl. 26.05.2020 - Registrering av grunn

Registrering av grunn


For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.



Utleie

Eiendommen har ikke separat utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonverdier.



Radon

Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.



Konsesjonsfrihet

Det kreves ikke søknad om konsesjon ved erverv av bebygde tomter under 2 mål.



Totalpris inkl. omkostninger

Prisantydning kr 11 000 000,-


I tillegg til prisantydning og ev. fellesgjeld, påløper følgende omkostninger:

Dokumentavgift kr 275 000,00,-

Pantattest kjøper kr 240,00,-

Tingl.gebyr skjøte kr 500,00,-

Tingl.gebyr pantedokument kr 500,00,-

Tryg Boligkjøperpakke Hytte kr 12 550,00,-


Totalpris inkl. omkostninger og fellesgjeld kr 11 288 790,-


Det ovenstående forutsetter at eiendommen selges til prisantydning og at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endringer i offentlige gebyr.



Overtakelse

Overtakelse etter avtale med selger. Interessenter oppfordres til å angi ønsket overtakelse i budskjema. Antall nøkkelsett ved overtakelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.



Boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring

EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.


Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.


Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.


Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.


Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.



Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.



Budgivning

Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.


Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.


Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen.


Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.


Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.



Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.



Lovanvendelse

Generelle bestemmelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.


Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.


En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.


Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor.


På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.


Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.


Forbrukerkjøp - definisjon

Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.


Forbruker – avtalevilkår

Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.


Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.


Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).


Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon

Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.


Ikke-forbruker – avtalevilkår

Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.


Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.


Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.




Personvern

Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret for videre oppfølging. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften. Mulighetene for å få slettet personopplysninger er derfor begrenset. Les mer om EIE`s behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på eie.no/personvern



Hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift, som pålegger oss å gjennomføre kundekontroll av selger og kjøper, herunder fullmektiger. Slike kontrolltiltak vil i praksis gjøres ved å bekrefte våre kunders og reelle rettighetshaveres identitet, samt å innhente informasjon knyttet til handelens formål og tilsiktede art.


Dersom kjøper ikke bidrar til dette, og det medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig.


I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kontrolltiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.


Dersom nødvendige kontrolltiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.



Meglers vederlag

Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:


Provisjon 0,900 % av salgssummen inkl. mva (minimum 55 000 inkl. mva)


Annonsering på finn.no med annonsepakke Large, ukens bolig på Finn.no i 7 dager, eie.no med digital salgsoppgave, digital markedsføring med EIE look og nabolagsprofil.: 24 900,00

Visningshonorar/overtakelseshonorar pr stk.: 0,00

Oppgjørshonorar: 7 900,00

Gebyr for utsatt betaling : 3 500,00


Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har oppdragstaker krav på rimelig vederlag for medgått tid/utført arbeid og avtalte utgifter (utgifter til påløpte visninger, innhenting av opplysninger, markedspakke og tilrettelegging), samt eventuelle utlegg. Alle priser er inkl. mva.



Om oppdraget

Oppdr.nr: 4240011

Ansvarlig megler: Kjetil Ustad


EIE Valkyrien

Valkyrien Eiendom AS

NO 930 299 308 MVA



Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan spørre megler for mer informasjon om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 1 av Gvitsteinåsen 28
3359 EGGEDAL
Gvitsteinåsen 28

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: