Bilde 1 av Ringgata 161 - Bygg 2 - B101DBilde 2 av Ringgata 161 - Bygg 2 - B101D
Digital salgsoppgave
Ringgata 161 - Bygg 2 - B101D

2318 Hamar • Hamar kommune

Prisantydning

kr 2 450 000

Omkostninger: kr 7 400Totalpris: kr 2 457 400
HAMAR/ANKERHAGEN - Stilig og moderne studioleilighet - ferdigstilles sommeren 2026 | Tett på sentrum - nær naturen.
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
33 m²
Bruksareal (BRA)
35 m²
Fellesutgifter
kr 1 979 / Mnd
Prisantydning
kr 2 450 000
Omkostninger
kr 7 400
Totalpris
kr 2 457 400
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
72249031
card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Inger
card-default

Nina Dæhli Harviken

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Nina
Prisantydningkr 2 450 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,-)kr 7 400,-
  
Totalpris kr 2 457 400
Ferdigstillelse
Det er nå vedtatt byggestart for prosjektet og estimert ferdigstillelse er sommeren 2026.

Selger/Utbygger
Ankerhagen AS
Scandinavian Property Group (SPG)

Arealer
BRA-i: 33,4 m2
BRA-e: 2,5 m2

Totalpris inkl. omkostninger
kr 2 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 7 400,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 7 400,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 457 400,- (Totalpris inkl omkostninger)

Beskrivelse
Vil du bo sentrumsnært og moderne, samtidig som du har naturen rett utenfor døren?
Da kan Ankerhagen være noe for deg. Denne moderne og stilige studioleiligheten passer ypperlig for den urbane kjøperen som vil ha en leilighet midt i smørøyet. I Ankerhagen legger vi stor vekt på god kvalitet, praktiske løsninger og stilig design.
I denne moderne studioleiligheten har du alt du trenger, og du har dessuten egen inngang fra bakkeplan. Som beboer i Ankerhagen har du selvfølgelig også tilgang til alle de unike fellesfasilitetene som for eksempel badstu, gjesteleilighet, felles storstue, bildelingstjeneste og takterrasse med utsikt til Mjøsa.

I Ankerhagen blir det ulike boliger for forskjellige typer mennesker og livsfaser. Alt fra førstegangskjøpere til down-sizers, samt boliger for barnefamilier og personer som søker en aktiv livsstil. Det er kort avstand til Høgskolen og Sykehuset, og leiligheten er en selveierleilighet, så dette kan være en super investering for utleie. Dette kombinert med at du kun betaler 100.000,- i innskudd gjør leiligheten til et egnet investeringsobjekt, uavhengig av hvordan livssituasjonen din og boligbehovet ditt er ved ferdigstillelse sommeren 2026.

Se prosjektets hjemmeside: ankerhagen-hamar.no.

Ankerhagen er nært det meste - perfekt plassert mellom by, land og vann. Her finner du stier rett inn i naturen, gang- og sykkelveier til byens urbane kjerne og rekreasjons- og aktivitetstilbud i umiddelbar nærhet. Fra boligen din i Ankerhagen har du tilgang til det meste i gang- og sykkelavstand. Studiemuligheter, arbeidsplasser, natur, treningsfasiliteter og et urbant byliv. Selve Ankerskogen som kun ligger 100 meter fra prosjektet har stinett som benyttes av syklende og gående, skiløyper på vinteren, en av de største frisbeegolfbanene i Norge og utendørs treningspark.

Hamar har de siste årene fått et livskraftig og aktivt sentrum. Bygatene er gå- og sykkelvennlige, med brede fortau til kafeer og spennende lekeplasser for byens yngste borgere. Tilgangen til vannet er gitt tilbake til innbyggerne og det er nå yrende liv langs Hamars strandpromenade. Her finner du blant annet Mjøsfronten, et område med matservering, aktiviteter til lands og til vanns, gjestebrygge og plasser til å rett og slett bare slappe av. Her kan du kjenne på sand mellom tærne i solstolen eller nyte utsikten over vannet fra en hengekøye.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til salgsoppgave og kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Inger Helene Simensen

Saksbehandlere
Inger Helene Simensen
EIE Hamar
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 92 86 43 00

Nina Dæhli Harviken
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Mob: 90 99 62 76

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ringgata 161 - Bygg 2 - B101D
For mer om objektet
Ringgata 161 - Bygg 2 - B101D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: