Bilde 1 av Åmålsrudvegen 17 Bilde 2 av Åmålsrudvegen 17
Digital salgsoppgave
Åmålsrudvegen 17

2316 Hamar • Hamar kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

HAMAR - Pent oppgradert rekkehus. Attraktiv beliggenhet i blindvei. Skjermet hage.
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
122 m²
Bruksareal (BRA)
134 m²
Bruttoareal (BTA)
149 m²
Kommunale avgifter
kr 1 316 / Mnd
Prisantydning
kr 3 200 000
Omkostninger
kr 101 769
Totalpris
kr 3 301 769
Byggeår
1965
Tomt
Eiet tomt 321 m²
Oppdragsnummer
72200211
card-default

Elisabeth Hjelle

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Elisabeth
card-default

Petter Bakke

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Petter
Prisantydning kr 3 200 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 12 650,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 87 750,-
   
Totalpris kr 3 301 769
Eiendom
Åmålsrudvegen 17, 2316 Hamar

Matrikkel
Gnr. 1 bnr. 3457 i Hamar kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 149 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1965

Tomt
Eiet tomt, 321 m2

Tomten er pent opparbeidet med plen. Skjermet og pen hage innhegnet med hekk. Svakt skrånende terreng. Gårdsplassen er gruset.

Prisantydning
3 200 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 750,- (Dokumentavgift)

101 769,50 (Omkostninger totalt)

3 301 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 784 pr. år

Parkering
I carport eller på egen gårdsplass.

Eier
Malene Bårdseng Sønderaal Marius Bårdseng Sønderaal

Beliggenhet
Boligen ligger i et rolig og attraktivt boligområde på Hamar Vest. Herfra er det gangavstand til barnehager, skoler, idrettsanlegg og butikker. Godt med fritidstilbud i nærområdet med Prestrud hallen, Gressbaner på Presterud, Boligpartner idrettshall, Ishallen og Ankerskogen svømmehall. Flotte tur- og rekreasjonsområder blant annet langs Mjøsa og i Furuberget. Her har du korte og lange turstier for enhver smak. Det er ca. 2,5 km til Hamar sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud. Kort veg til bussholdeplass.

Tomt
Eiet tomt, 321 m²

Tomten er pent opparbeidet med plen. Skjermet tomt innhegnet med hekk. Svakt skrånende terreng. Gårdsplassen er asfaltert.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling:
Totalt: 134 m2 BRA / 122 m2 P-rom
Hovedplan: 69 m2 BRA / 69 m2 P-rom
Kjeller: 65 m2 BRA / 53 m2 P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Hovedplan: Vindfang, trapperom, gang, stue, kjøkken, bad/toalettrom og 2 soverom.
Kjeller: Trapperom/stue, vaskerom, soverom og kontor.

Følgende rom er inkludert i S-rom:
Kjeller: Bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takstrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Morten Silkebækken:
Opprinnelig byggegrunn av antatte jord-/morenemasser. Byggegropen er antatt steinsatt. Fundamenter av støpt betong. Kjeller med yttervegger av støpt betong. Yttervegger er innvendig påsatt siporex. Drenering er opprinnelig fra byggeåret. I forbindelse med oppussing av kjeller i 2019 er det etablert fuktsikring med Platon. Yttervegger av trekonstruksjoner. Vinduer og balkongdør med 2- og 3-lags isoler- og thermopanglass. Saltak konstruksjon av plassbygde taksperrer. Taktekking av taksteinsplater av metall fra 2014.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra tilstandsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG1 på renner, nedløp og beslag, terrasse, utvendige trapper, bad, innvendige overflater, nyeste VVS installasjonen, diverse utstyr og carport.
Det er gitt TG2 på grunn og fundamenter, grunnmur, drenering, veggkonstruksjon og utvendige fasader, vinduer og dører, takkonstruksjon, taktekking, piper og ildsteder, etasjeskillere, rom under terreng, kjøkken, uoppussede overflater, innvendige trapper, VVS og terrengforhold.
Det er gitt TG3 på vaskerom.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Velkommen til Åmålsrudvegen 17 og denne koselige og innholdsrike boligen. Boligen består av hovedplan og kjeller, og inneholder blant annet to stuer, kjøkken, 3 soverom og kontor/bod. Med adkomst fra stue er delvis overbygd herlig terrasse og platting med gode solforhold. Boligen har gjennomgående lys og har fine kvaliteter med blant annet downlights og varmefolie i flere rom. Her bor du i et barnevennlig og rolig område med gangavstand til skoler, barnehager og dagligvarebutikker. Det er også kort avstand til fine turmuligheter i Furuberget, langs Mjøsa og i Ankerskogen.

Du ankommer boligen på gruset gårdsplass med parkeringsmuligheter i carport. Herfra tar du deg tørrskodd inn i boligen gjennom ny utgangsdør med kodelås. Gangen er flislagt og har oppbevaringsmuligheter av sko i skoskap på veggen. Videre inn i gangen er skyvedørsgarderobe med plass til yttertøy.

Boligens stue er åpen og lys med store vindusflater som slipper dagslyset fint inn. Gode møbleringsmuligheter med plass til sitte- og spisegruppe. Varmepumpen sørger for en jevn temperatur hele året og peisovnen gir en ekstra varme på kalde vinterdager. Fra skyvedør i stuen er det adkomst til delvis overbygd terrasse og platting. Uteplassen er naturlig inndelt i flere lune soner og har direkte adkomst til hagen. Plassen er skjermet og har gode solforhold.

Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen og har pen plassbygget  innredning med hvite, profilerte fronter og mørke granittfliser i benkeryggen. Innredningen gir godt med skap- og benkeplass. Laminat benkeplate. Integrert komfyr og 80 cm koketopp med induksjon, ellers plass for frittstående oppvaskmaskin og dobbeltkjøleskap.

Det er tre soverom i boligen, to i hovedetasjen og ett i kjeller. Hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe. I tillegg til soverommet i kjeller har etasjen koselig stue, vaskerom og bod hvor det er godt med oppbevaringsplass i hyller.

Badet ligger praktisk til i 1. etasje og er flislagt på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Rommet er innredet med heldekkende servant med skuffer under, overhengende speilskap, dusjkabinett og vegghengt toalett.
Vaskerommet i kjeller har utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og plass for tørketrommel. Varmtvannsbereder er ca. 10 år gammel og plassert i vaskerommet.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det er utstedt ferdigattest for rekkehuset datert 09.04.1968.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert i 1961 og 1984. Dagens bruk av 1. etasje samsvarer med byggetegninger fra 1961. I byggetegninger er 1984 er det som i dag er kjellerstue definert som hobbyrom/kjellerstue, trapperom og matbod, samt at soverom er definert som hobbyrom. Det er ikke kjent om det er søkt bruksendring. Arealene er likevel medtatt i tilstandsrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Installasjonen er i all hovedsak fra 2014 og 2019. Sikringsskapet er fra 2012. Noe eldre opplegg. Kursene og kursoversikten er merket.

Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Luft-til-luft varmepumpe fra 2014.
Vedovn.
Varmekabler på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 15 784 pr. år

I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er for inneværende år beregnet til ca.
kr. 7 349,-.

Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under punktet kommunale avgifter påløper kostnader til for eksempel strøm, brøyting/strøing, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 87242062

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 734 816,- Som sekundærbolig Kr. 2 645 337,-

Tekniske installasjoner:
Det er innlagt fiber i boligen. TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Fastmonterte lamper av privat karakter, medfølger ikke boligen.

Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende teknisk utstyr/tilbehør/løsøre.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk og/eller Brann- og feiervesenet.

Kun integrerte hvitevarer og oppvaskmaskinmed medfølger i handelen, dersom ikke annet er spesifisert under punktet "Standard". Se for øvrig vedlagte løsøreliste. Det gis ingen garantier for tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende utstyr/løsøre.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:
- Dagboknr. 104208, tinglyst den 29.09.1964. Gjelder bestemmelse om vann/kloakkledning og bebyggelse. Bestemmelsene står igjen etter opprinnelig festekontrakt ble slettet i 1980.

Utleie
På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen er i matrikkelen godkjent som én bruksenhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig veg via privat veg. Den private vegen går over gnr. 1 bnr. 3457 og 3458. Det er ikke tinglyst vegrett over eiendommene. Felles vedlikeholdsansvar for vegen. Ca. kr. 1 200-1 800 pr. år som fordeles på 8 stk. Dette dekker strøing og måking.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via felles private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030, planid. 20170001. Området eiendommen ligger i er avsatt og utnyttet til boligbebyggelse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 750,- (Dokumentavgift)

101 769,50 (Omkostninger totalt)

3 301 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen.
Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.5 500)

Markedspakke 2 (Kr.17 000)

Meglerprovisjon 1,2%

Oppgjørshonorar (Kr.6 900)

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Visningshonorar (Kr.1 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-20-0211

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:

Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning.
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som
er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er",
har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger
om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å
regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er
gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare
dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en
tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å
regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å
undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS
Eie Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Elisabeth Hjelle

Saksbehandlere
Elisabeth Hjelle
Eie Hamar
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 95 90 36 93 / E-post: eh@eie.no

Petter Bakke
Eie Hamar
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 66 16 65 / E-post: pb@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.