Bilde 1 av Nesseveien 52Bilde 2 av Nesseveien 52
Digital salgsoppgave
Nesseveien 52

9411 HARSTAD • HARSTAD kommune

Prisantydning

kr 12 000 000

Omkostninger: kr 301 240Totalpris: kr 12 301 240
Næringseiendom med stort potensial | Tidligere Harstad Camping | Områdets fineste beliggenhet?
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Annet
Eierform
Fast eiendom
Kommunale avgifter
kr 64 473 / År
Prisantydning
kr 12 000 000
Omkostninger
kr 301 240
Totalpris
kr 12 301 240
Byggeår
1969
Tomt
Eiet tomt 34491 m²
Matrikkel
knr. 1901, gnr. 54, bnr. 449
Oppdragsnummer
8240103
card-default

Runar Bjørkelund

Eiendomsmegler / Partner
Les om Runar
Visninger

Det er p.t. ingen annonserte fellesvisninger.

Meld din interesse til megler her

Meld interesse for visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 12 000 000,-
Ting.gebyr skjøtekr 500,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Pantattest kjøper kr 240,-
2,5% dokumentavgiftkr 300 000,-
  
Totalpris kr 12 301 240
Kort oppsummert
EIE Harstad har gleden av å tilby en unik mulighet til å erverve denne fantastiske næringseiendommen i Kanebogen i Harstad. Beliggenheten vurderes å være blant det ypperste som er mulig å få hånd om i regionen. Her er både sol- og utsiktsforhold i toppklasse samtidig som eiendommen ligger relativt sentralt i området.

På eiendommen står det i dag 8 campinghytter og en sanitærbygning ført opp på 80/90-tallet, samt et resepsjonsbygg fra 2006. I tillegg en rekke plasser for campingvogner/bobil og teltcamping. Det er et 50-talls strømpunkter på området tilpasset campingdrift.

Det antas at potensielle kjøpere vil se mulighetene både innenfor reiseliv/turisme og alternativ utnyttelse av eiendommen. Evt endringer i bruksformål vil kreve reguleringsendringer.

Mer om boligen
Se all informasjonen i PDF-versjonen av salgsoppgaven, som det er viktig at du leser nøye for å sette deg godt inn objektet.

PDF-versjonen kan du få ved å klikke på knappen "Last ned salgsoppgave" lenger opp.

Ta også kontakt med megler for komplett informasjon.
Eiendom

Nesseveien 52, 9411 HARSTAD,


EIE Harstad har gleden av å tilby en unik mulighet til å erverve denne fantastiske næringseiendommen i Kanebogen i Harstad. Beliggenheten betraktes blant det ypperste som er mulig å få hånd om i regionen. Her er både sol- og utsiktsforhold i toppklasse samtidig som eiendommen ligger relativt sentralt i området.


Eiendommen er en tidligere campingplass som ble nedlagt i 2022. Eiendommen fremstår i dag med komplett bygningsmasse for videre drift som campingplass, men takstmannen vurderer eiendommen med dagens infrastruktur som vanskelig å drifte videre på et lønnsomt vis.


På eiendommen står det i dag 8 campinghytter og en sanitærbygning ført opp på 80/90-tallet, samt et resepsjonsbygg fra 2006. I tillegg en rekke plasser for campingvogner/bobil og teltcamping. Det er et 50-talls strømpunkter på området tilpasset campingdrift.


Det antas at potensielle kjøpere vil se mulighetene både innenfor reiseliv/turisme og alternativ utnyttelse av eiendommen. Evt endringer i bruksformål vil kreve reguleringsendringer.


Dersom kjøper og selger på et tidspunkt enes om at kjøper overtar selskapet i stedet for eiendommen gjøres det oppmerksom på at kontrakt/selskapsoverdragelse/oppgjør må foretas av andre enn Harstad Eiendomsmegling AS. Kostnader og ansvar forbundet med dette avtales direkte mellom partene.



Matrikkel

gnr. 54, bnr. 449 og gnr. 54, bnr. 10 i Harstad kommune.



Eiendomstype

Annet



Eierform

Fast



Areal

BRA: ca 351 kvm.


Arealene på bygningene på eiendommen som er oppgitt i salgsoppgaven er hentet fra kommunens matrikkel. Det kan forekomme avvik ettersom disse ikke er oppmålt av takstmann.



Tomt

eiet 34491,00 kvm


Veier i området er gruset, mens det er endel arealer som er opparbeidet med plen/gressarealer. Arealet på østsiden mot Hestvika er i stor grad naturtomt som vil egne seg for kai grunnet naturgitt forhold (Vær/vind/dybde). På reguleringsplanen er det regulert inn kai i dette området. Det er en enkel kai ved sjøen på vestsiden av eiendommen. På denne siden er det opparbeidet en sjøfylling med oppstillingsplasser for campingvogn/bobiler. Det er lagt strøm til  disse, samt ut på kaia. Totalt ligger det over 50 strømuttak på området.


Takstmannen har vurdert at ca 70% av arealet er egnet til utbygging/utvikling. Dette kan forandres en del i forhold til hvilke formål som blir aktuelle i fremtiden. Dette gir et utnyttbart areal på ca 24 000 m2.


Takstmannen har vurdert flere tomtesalg av næringstomter og sammenlignet med denne. Næringstomter selges normal mellom kr 1000,- til kr 2 500,- pr kvadratmeter. I dette tilfellet foreligger det en viss reguleringsrisiko i forbindelse med at området mest sannsynlig må omreguleres. På bakgrunn av dette er tomteprisen vurdert til kr 500,- pr m2.



Prisantydning

12 000 000



Totalpris inkl. omkostninger

kr 12 000 000-, (Prisantydning)


Omkostninger:

kr 300 000,00,- (Dokumentavgift)

kr 500,00,- (Ting.gebyr skjøte)

kr 500,00,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 240,00,- (Pantattest kjøper )

--------------------------------------------

--------------------------------------------

kr 12 301 240,- (Totalpris inkl. omkostninger)



Beliggenhet

Eiendommen ligger i Kanebogen i Harstad Kommune. Den tidligere campingplassen ligger fint plassert i et populært, rolig og barnevennlig område i Nesseveien. Herfra er det nydelig utsikt over omkringliggende områder, hav og fjell. Området ligger i en sydhelling med svært gode solforhold. Det er gangavstand til skole, barnehage, kjøpesenter, idrettsanlegg og populære turområder. En av områdets mest populære badestrender ligger et par hundre meter vestover. Det er ca 2 km til Amfi Kanebogen. Til Harstad sentrum er det ca 5 km. Mellom Kanebogen og Harstad sentrum ligger store næringsarealer med sentrale arbeidsplasser både på Stangnes, Gangsås, Harstadbotn og Seljestad. Avstand til flyplassen på Evenes er ca 48 km.



Bebyggelse

På eiendommen står det i dag:

- 3 hytter ført opp i 1993 (hytte 15, 16 og 17) som er vinterisolert og i normal stand. Disse er ca 48 kvm og har fire sengeplasser i to soverom.

- 4 hytter fra 1980 tallet (11-14), disse er eldre umoderne bygninger. Disse er ca 34 kvm og har fire sengeplasser (en etasjeseng i soverom og den andre i "stua").

- 1 hytte nedenfor resepsjonen er ført opp ca 1998 og er i normal stand. Denne er ca 30 kvm og har to soveplasser i etasjeseng på soverom.

- Sanitærbygning. Eldre slitt og umoderne sanitærbygning.

- Resepsjon fra 2006 i normal stand. Kjelleretasje med wc og dusj.


Dagens bygningsmasse på eiendommen er bare beskrevet enkelt i takst. Bakgrunnen for dette er at store deler av bygningsmassen fremstår som slitt og lite fremtidsrettet for fortsatt drift som campingplass. På bakgrunn av disse forhold verdivurderes eiendommen i takst i forhold til alternativ drift/utvikling av eiendommen.


Eksempler på alternativ utvikling av eiendommen kan være:

- Utvikling til boligområde

- Utvikling til næringsbebyggelse.

- Videre drift på deler av eiendommen til selvbetjent campingvirksomhet.

- Bygging av nye hytter, rorbuer eller hotellbygg for reiseliv.

- Kombinasjon av disse formålene og andre formål.

Endring av formål for driften på eiendommen vil kreve reguleringsendring.



Adkomst

Start fra EIE i Harstad sentrum og kjør sørover til Kanebogen. Ved nedkjøringen. Etter å ha passert Amfi Kanebogen skal du første til venstre og følger Nesseveien ned bakken, gjennom bukta og fortsetter forbi badestranda til gamle Harstad Camping. Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.


Megler oppfordrer interessenter til å kjøre forsiktig til eiendommen da det bor og ferdes mange barn her.




Standard

Dagens bygningsmasse på eiendommen er bare beskrevet enkelt i takst. Bakgrunnen for dette er at store deler av bygningsmassen fremstår som slitt og lite fremtidsrettet for fortsatt drift som campingplass.




Elektrisk anlegg

Normal strømforsyning tilpasset dagens drift. Totalt ligger det over 50 strømuttak på området.  Inntakstavle/hovedsikringsskap er nytt fra ca 2010. Inntakssikringer er på 250A.

Det står en trafostasjon rett ved resepsjonen som forsyner eiendommen.


Det er ikke fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget. Selger har samsvarserklæringer på nyere deler av anlegget.



Oppvarming

Bygningsmassen på eiendommen har elektrisk oppvarming.



Energimerking

Eiendommen er ikke energimerket. Interessenter gjøres oppmerksom på at de på selgers regning kan få laget energiattest innen ett år etter at avtalen om salg av eiendom er inngått. Det kan bety at eiendommen har dårligste energiklasse som tilsvarer rød G.



Kommunale avgifter

64 473

Beløpet er oppgitt av selger basert på regnskap. I dette inngår eiendomsskatt, gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter. Beløpet betales i fire terminer pr år. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.



Eiendomskatt

Eiendomsskatt er beregnet til:



Faste løpende kostnader

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter: Forsikring, strøm og diverse vedlikehold.



Annet

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.



Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.



Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei og  vannforsyning. På eiendommen er det etablert en 21 m3 septiktank. Overløp fra denne går til sjø. Det er etablert tømmestasjon for bobiler.

Det er 6 boligeiendommer i området som er tilknyttet avløpssystemet i området. Dette faktureres etter kommunale satser.




Regulering

Eiendommen er i dag regulert til Campingplass.

Planidentifikasjon:304-1

Planstatus: Endelig vedtatt arealplan

Plannavn: Harstad Camping

Planbestemmelse: Planbestemmelser både kart og tekst

Ikraftredelsesdato:18.11.1993


Det ligger automatisk fredede kulturminner inne på eiendommen. Disse ligger ved sjøen mot sør i et område som ikke er i bruk (klebersteinsbrudd). Dette området har liten potensiale for fremtidig utvikling.


Det foreligger ferdigattest for 3 ferdigstilte campinghytter i felt H3 pr 30.06.93.



Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.



Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

kr 12 000 000-, (Prisantydning)


Omkostninger:

kr 300 000,00,- (Dokumentavgift)

kr 500,00,- (Ting.gebyr skjøte)

kr 500,00,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 240,00,- (Pantattest kjøper )

--------------------------------------------

--------------------------------------------

kr 12 301 240,- (Totalpris inkl. omkostninger)




Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt evt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.



Oppdragsnummer

8240103



Oppdragsnummer

8240103



Lovanvendelse

Generelle bestemmelser


Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, tilstandsrapport, opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud. En eiendom/et lokale som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Bruksslitasje og at det kan avdekkes forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer, må kjøper forvente. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven. Salget forutsettes gjennomført mellom profesjonelle parter. Der kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, er kjøpet ikke å anse som et forbrukerkjøp.


Avtalevilkår


Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og eventuell uriktige angivelser av Eiendommenes arealer (utvendige og innvendige) kan ikke under noen omstendighet. Avhendingsloven § 4-19 (2) fravikes, slik at den endelige reklamasjonsfristen settes til 1 år etter overtakelse. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.



Hvitvasking

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.


Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.



Personvern

Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering



Avdeling

Harstad Eiendomsmegling AS

EIE Harstad

Org. nr 931 999 249

Hans Egedes gate 2B

9405 HARSTAD

Tlf: +47 77 07 07 07



Ansvarlig megler

Runar Bjørkelund



Saksbehandlere

EIE Harstad

Mob: / E-post:


Mob: / E-post:



Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan spørre megler for mer informasjon om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 1 av Nesseveien 52
9411 HARSTAD
Nesseveien 52

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: